אני בהפוך למגיבים הקודמים,,,,
דווקא ממליץ שכן לצאת, כמובן חשוב באיזה שעה אתם נוחתים, אם אתם מגיעים לאיסטנבול בשעות היום אז כדאי.
צאו מהטרמינל ממולו יש אוטובוס בשם HAVAS עולה 15-20 לירות (כ10 דולר) לאדם לכל כיוון (אולי מונית בסיכום יותר זולה 40 דולר לכיוון ויותר מהירה), אבל באוטובוס נתן לראות יותר את העיר) שלוקח אתכם ישר לטקסים ועובר בדרך ליד הים שזה נוף מדהים, יקח לכם 40 דקות נסיעה (כמובן לא בשעות העומס או שעה וחצי בעומס), בטקסים תאכלו שוורמה טובה, תטיילו קצת במדרחוב איסטיקלל ותחזרו אחרי 4 שעות לאוטובוס, רק זכרו היכן התחנה שלו בטקסים (זה ממש ליד המדרחוב) ואז עוד 40 דקות עד שעה נסיעה לטרמינל, הכניסה לטיסת המשך מהירה יותר ומספיק שעה לפני הטיסה להיות בטרמינל (רק זהירות שלא לאחר לטיסה, טורקיש יוצאים בזמן לא כמו אל על ולא מחכים, אני פעם הפסדתי טיסה בגלל זה

אגב, אם תגיעו ומזג האוויר לא טוב, אז אני מציע לקחת מונית לשוק המקורה KAPELI CARCI (קפלי צ'רצ'י) כך תגידו לנהג ושם לא תהיה לכם בעיה של מזג אוויר, זה אפילו מרחק נסיעה קצר יותר במונית
לגבי הבטחון באיסטנבול, אין בכלל בעייה, מה שמפורסם בתקשורת מידי פעם זה בתקשורת, אני מסתובב שם הרבה גם באזורי תיירות כאשר אישתי מגיעה (למשל בשבוע הבא) ויש בטחון מלא
סעו ותהנו