עציץ מפלסטיק

עציץ מפלסטיק

בבקשה אל תצחקו עלי! אני מחפשת עציץ עם צמח מפלסטיק. לפעמים אנני רואה בכל מיני משרדים כאלה שנראים ממש אמיתיים. אצלי כל הצמחים מתים (מזל שאת הילד שלי אני מצליחה לגדל
). יש לי פינה בסלון שאני רוצה לשים עציץ כזה שיתן צבע. בכל מקרה אין שם מספיק אור כדי לנסות לגדל צמח רגיל. נכון שכולכם צוחקים עכשיו וחושבים שאני סבתא זקנה בת 100?

r i n i

New member
חס וחלילה, את מאה אחוז

אני חושבת שזה יופי של פתרון. בחנויות הפרחים יש תמיד פינה לפרחים/צמחים מלאכותיים (אל תגידי פלסטיק, היום זה בד ומשי). גם לי היתה תקופה שהרגשתי שכל צמח שנמצא ברשותי פשוט "נרצח" לו בדממה רוגעת. מי ביתר מיים ומי בפחות, מי נשרף באור ומי קמל לו בעלטה. יש תקופות כאלו. מאחלת לך שנה ירוקה ופורחת

עציץ מפלסטיק

אף אחד לא צוחק עלייך. תוכלי למצוא צמחים מפלסטיק וגם פרחים מחומר סינטטי (שנראים די אמיתיים) בכל משתלה טובה. בדרך כלל העציצים המלאכותיים נמצאים באיזור או חדר נפרד מהצמחים האמיתיים (כדי שלא יקנאו?
). אם את מאיזור המרכז, ממליצה על משתלת אהרוני.

mevav1

New member
למה שנצחק??../images/Emo6.gifסתםםםם....גם לי יש כמה

פיצ'יפקעס קטנים וחמודים שאני אוהבת ואני שמה אותם ליד הקקטוסים (האמיתיים )שלי. נראה לי שבכל חנות לצמחים תמצאי זאת. גם בחנויות לכלי בית ניתן למצוא..רק תחפשי

אנילה1

New member
אני הכנסתי לג'ונגל של הצמחים שלי כמה

פרחים מלאכותיים. זה נראה מקסים.

goanin

New member
../images/Emo6.gif !!!!!!

לצחוק עלייך? ה-י-ו-ם בדיוק אני הולך לקנות עציצים מפלסטיק! איזה קטעים שאני בדיוק חושב על זה ונכנסתי לפורום. אז ככה: אני מתכוון ללכת להום סנט או ACE ומקווה שיהיו שם. אחרת - חשבתי ללכת לחנויות האלה של ה-10 שקל.. או למשתלות עירוניות.. או לחנויות קטנות יותר לכלי בית. אני מקווה שזה לא יקר
זה בהחלט מומלץ לשים "צמחים" כאלה במקומות בעייתיים, אבל לא לשים אותם במקום עציצים אמיתיים כי כמה שהם נראים אמיתיים, האווירה שהם משרים קצת חסרה.. בהצלחה!

mevav1

New member
וואלה אדם-בהום סנטר יש..בעצם משם קניתי כמה

צמחים חמודים...וגם מ...וואלה....אה כן, מחנויות עירוניות לצמחים..

goanin

New member
אז היום קניתי מחנות עירונית לצמחים

ועלה לי 35 שקל, צמח כזה "נשפך", ושמתי אותו במטבח. וקניתי בד פרחוני של סבתות אל מעל החלון (תמונה בהמשך). ומה-זה יפה!

mevav1

New member
חחח-לפחות צחקת מה "עירונית" שלי../images/Emo6.gif

וכמובן, הכוונה הייתה לחנות "רגילה" שנמצאת בעיר ולא מסביב לעיר שלרוב הן משתלות
ותתחדש..בהזדמנות ראשונה, אני אצלם את אדן החלון במטבח ותראה כמה עציצים יפים הנחתי שם..לרוב אלה קקטוסים שאני אוהבת וכמה צמחי ארהבה וכו'(אולי סוף סוף אעשה בזכותם אהבה במטבח)
בד פרחוני זה אומר וילון? תצלם שנקנא קצת...בבקשה..

goanin

New member
מבטיח לצלם ../images/Emo13.gif

זה לא וילון, אלא בד פרחוני של סבתות שעושה לי טוב בנשמה. הדקתי אותו מעל החלון. יצא יפה. וואי הסתיו מדגדג לי בלב. איז תענוג!

maybesure

New member
לא מצחיק..

הנגר שתיכנן לנו את המטבח "סידר" לי אדנית שאני ממש לא סובלת בפינה שכלום לא מצליח בה. "שתלתי" בה עלים ממשי וזרי ורדים ממשי. בכל מקרה זה נראה יותר טוב מצמחים נבולים מדובללים ופחות טרחני מלהחליף כל 3 חודשים עציצים. וגם.. לא צריך להשקות

המממ

New member
חשבתי שרק אני רוצחת צמחים

אפילו קקטוס נבל אצלי... בכל מקרה אני רואה שאפשר להקים פה קבוצת תמיכה ממש
אני חושבת שגם קנים ארוכים כאלה (במבוק?) או כל מיני ענפים מיוחדים הם יפים ומוסיפים. ולא זקוקים לתשומת לב... יומטוב ושקט שיהיה לנו!

../images/Emo24.gifתודה לכלם!

מיד אחרי החג אני הולכת לחפש כאן בעיר. משתלות לא חסרות כאן.... גם הרעיון של קנים נשמע נחמד למרות שלרוב אני לא אוהבת לקנות תמיד את מה שהכי טרנדי.

למעלה