עצים של שסק.

דג דה גן

New member
../images/Emo6.gifצודק בהחלט.. בעיר זה של מישמש

בכפר זה של שסק. הרבה יותר חלק ערמומי וקשה.

folkman1

New member
קרטון נעלים היה לי במחסן

ועוד אך שיחקנו בגוגועים ,אלוף אני אפשר לעשות בקייץ תחרות באליפות בגוגועים יען"להחזיר עטרה ליושנה"

כשאפנה מבט לאחור

בציר הזמן והאור בית הורי לצד הדרך שביל טרה-רוסה מחוסה צמחיה והלאה, שדה קוצים פתוח לשקיעה בין ערביים צלילי צחוק ילדים רגעי אביב קרירים ניחוחות מתוקים השסק הענק בפרותיו הפסטל צהובים ריח מתוק מעורב בטעם צוף פרחים דברים פשוטים את הרהוריי מלווים זכרונות ילדות רחוקים חג שמח ואביבי

Kטלנית

New member
נוסטלגיה....../images/Emo4.gif

אז ככה באמצע שעריה מה הוא (סבא שלי ז"ל) לא גידל שם... היה לנו שסק מאחורי הבית הקני סוכר הענק היה ליד הגת תפוזים עם דם (נשמע
אבל טעים חבל"ז) והמנגו העסיסי (אפשר היה לאכול עם הקליפה מרוב שהוא היה מתוק) חוץ מהכלות המהממות והקקטוסידה המהממת שהיה לו שם המוזר זה שעם פטירת סבי הכל פשוט לאט לאט דעך ונעלם עד שלא נשאר דבר
היו ימים....

d a n i e l s 5

New member
פסח בשסק....

לאורך החג תהיה שם חגיגת מחווה לבירה נשר...כל ערב. (לילינבלום 17, למי שלא מכיר, למי שלא יודע, למי ששותה בירה בפסח). אסוציאציה שכזאת.... כל אחד והנוסטלגיה שלו :)

דג דה גן

New member
גם פלחים אוהבים לבלות.

כל היום אני משקה ובלילה משקים אותי. וחוץ מזה הפרחים בלילה לא נופלים מאלה של היום וגם אותם צריך לטפח.

ורק לפני כמה ימים

הבחינו הילדים, שבבניין בו אנו גרים יש עץ שסק ענקי, בדיוק בכניסה, מגיע עד קומה שניה

kk 2be

New member
גם אני רוצה

אתם בתפוז ראשי...אז באתי... כאן אין עצי שסק אולי בגלל שקר מדי בעעעעעעעעעעעע כשהייתי קטנה מאחורי הבניין שלנו הייתה גדר לבית פרטי (מי בונה בית פרטי בין בניינים???) הייתי גונבת קלמנטינות דווקא, נחתכת מהגדר העיקר להגיע לקלמנטינה הכי יפה... את השסקים שהיו בחצר עצמה היה גונב לי השכן הפושע שלי....טוב...הוא היה קוטף אותם ואני הייתי מתחננת שיתן לי קצת:) מי מביא לי שסק

למעלה