עצות

• פותח הנושא Pokii
  • פורסם בתאריך

Pokii

New member
עצות

אחרי עצות טובות וחשובות לניקוי. ואני בעד שימוש באביזר לחדירה אנאלי עם קונדום, הגיע הזמן לעצות לחומר סיכה לחדירה וגינאלית ואנאלית. אני נשאר עם WET סיליקון לאנאלי. מה איתכם??????????... D

Master Stav

New member
סיכוך

חדירה וגינאלית rp על בסיס מים אנאליrp על בסיס סליקון ומנסיון לוקח את WET בכיס הקטן...

אני משתמשת אך ורק בסרג'ילוב

זה חומר סיכה רפואי ואפשר למצוא בכל בית מרקחת. הכמות עצומה והחומר איכותי.

sergilube

החומר נמצא באריזת שפורפרת עם פקק flip, כמו של מברשות שיניים. השפורפרת מכילה 120 גרם וזה מספיק להרבה מאוד זמן. החומר סטרילי לחלוטין והוא על בסיס מים [כמובן], והוא לא פוגע במוצרים או בקונדומים. אהבתי במיוחד שהוא לא משאיר אחריו דביקות מעצבנת ! אני לא זוכרת כמה הוא עולה, אבל ממש גרושים [במיוחד ביחס לכמות]. ממליצה בחום.

in finity

New member
אני קיבלתי המלצה

מרופא הנשים שלי אחרי לידה על Lactofil - שהוא בעצם אל-סבון אנטי בקטיריאלי. אני פשוט מאד רגישה ולא מיעזה לנסות חומרים אחרים. בהיעדר חומר, אין על מיצי גוף טבעיים <כמו רוק>

אני נוטה לא להסכים

רוק מתייבש מאוד מהר, ובהיעדר חומר טבעי [שזה נפוץ מאוד ונורמלי לחלוטין] אין ברירה אלא להשתמש בנוזל סיכה. אני ממליצה לך לנסות את נוזל הסיכוך הרפואי שהמלצתי עליו בשרשור הזה, הוא הומלץ לי על ידי רופאת הנשים שלי והוא נמצא בשימוש של רופאי נשים ומנתחים. אגב, התרחיץ שאת משתמשת בו דווקא מזיק לך. תרחיצים אינטימיים למיניהן למעשה משמידים חיידקים ידידותיים בנרתיק, דבר שגורם ליובש ולדלקות.

חופ שיה

New member
גם אני לא מחליפה את ה- WET

הלא דביק כייף לעבוד איתו לא סמיך מידי לא מכתים ומלכלך את הסדינים בצורה קשה קל לניגוב בעת הצורך אבל תמיד פתוחה לשמוע על המלצות אחרות. :)

למעלה