עצות לקידום אתר..

קנגרi

New member
או שאתה עובד עלינו....

או שממש לא מצאתי שום עצות לקידום אתר. תוכל לשלוח לינק ישירות לקידום האתר? אם יש בכלל כזה..?

KeyArt

New member
לקנגרו

התכוונתי שאני מבקש עצות לקידום האתר שלי - טיפקס.

אני66

New member
כמה עצות

אני הולך להפוך את זה להרגל העצה הראשונה תהיה תמיד פנה למקדם אתרים מקצועי. אבל בכול זאת כמה הערות שיכולות לעזור . 1. התפריט של האתר שלך בהיר מדי וקשה לראות אותו ( לא קשור לקידום) 2. אני רואה שאתה עושה שימוש בכותרות הדפים כותרת דף הבית עמוסה מדי רצוי לבחור שלושה ביטויים לכל כותרת. 3. בתוכן של דף הבית רשמת במה האתר עוסק תעשה כל ביטוי כקישור לדף הנכון, 4. meta תאור שלך נראית כמו רשימת מילות מפתח אמור להופיע שם טקסט קצר והגיוני. 5. האתר שלך בעל דרוג נמוך על תוציא קישורים מדף הבית בשלב זה. 6. אתה צריך המון עבודה על תוכן טקטואלי באתר. 7. כמובן המון עבודה של קישורים נכנסים לאתר. 8. על מנת לקדם את האתר תבחר לך 5 ביטויים שאותם אתה מקדם על תתפזר במיוחד לא בתחום שלך שמילות המפתח המובילות הן תחרותיות מאוד כגון משחקים, סרטונים. 9. באתר שמתעדכן לעתים תכופות, כדאי להעלות sitemap xml ולהודיע על כך לגוגל בכלי ניהול אתרים של גוגל. מעבר לזה יש עוד מלא דברים אבל תתחיל בזה

MABAlayla

New member
משהו חשוב לגבי תיקון + תיקון מהותי

דבר ראשון כתב לך כאן "אני66" טיפים חשובים, אך אני חייב לציין דבר מאוד חשוב, הצבת בתוך DIV אחד (כלומר בלוק באתר) קטע של קישורים ממומנים של גוגל, ברגע שגוגל יחשדו ואף בטיפה באתר ויראו שכתבת באותו הבלוק "מודעות לילדים" יש סיכוי טוב מאוד שתיזרק מקמפיין האדסנס שעשית לטובת האתר, אל תיתמם - לפעמים אתרים מקבלים דחייה על הכסף שהרוויחו רק אחרי כסף רב שצברו, אל תחכה שיתפסו אותך, פשוט תהיה אמין יותר. הטיפים הקטנים שלי שהייתי מציע מעבר למה שכתבו לך, 1. הפניית 301 (REDIRECT) מעמוד הבית ללא WWW לכתובת הדומיין בעלת WWW. גוגל רואה את זה כשני אתרים שונים, אני מתאר לעצמי שאתה לא ממש יודע איך עושים את זה אז תבקש מהמתכנת הוא יבין (תבהיר שלא יעשה הפניית 302, מה שרוב חברות בניית האתרים עושה בשל עבודה קלה יותר) *שים לב שהאתר שלך מאונדקס בגוגל עם 444 עמודים אבל בכתובת ללא הWWW, בעוד שעם הWWW מאונדקסים רק 12 עמודים. 2. במקום שכתבת "האח הגדול3", "האח הגדול 2" - אל תבזבז כח של קישורים יוצאים מהאתר לאותו אתר בעזרת טקסט עוגן שונה, ברגע שהוצאת קישור לאתר, הקישור הבא שתוציא מאותו העמוד לאותו אתר יאבד את כח מילות המפתח (לא דעה - עובדה) כמו שאמר לך "אני66" יש בהחלט המון דברים נוספים שצריך לעשות, אז הטיפ הכי טוב פנה למקדם אתרים שיעזור לך, בשביל זה אנחנולא מטפלים באוטו שלנו בעצמינו, אנחנו הולכים למוסך באותו רגע שהאוטו לא עולה בעליות יותר :)

למעלה