עצות לפני טסט...

CraP BaG

New member
עצות לפני טסט...

למישהו יש עצות לפני טסט לתת לי? מחר טסט ראשון ואני מת לעבורר.. ושאלה בקשר למראות- הבנתי שצריך להסתכל בהגזמה על המראות, כאילו להטות ממש את כל הראש וזה כדי שהבוחן יראה שאני מסתכל... מישהו יכול להסביר לי מתי מסתכלים במראות.. חח נשמע מוזר למישו שניגש לטסט... ברור לי שצריך לפני שמתחילים לנסוע [בשמאל], אחרי שעוצרים במעבר חציה [בימין]... שלוחצים על הברקס מסתכלים על המראה העליונה.. מתי עוד צריך להסתכל? תודה :)

MrJacKasS

New member
תשובות

1. המורה שלי נתן לי עצה מעולה לפני הטסט שלי ממש לפני שהתיישבתי באוטו - אל תנסה להתחכם ו"להפתיע" את הטסטר, פשוט תנהג בדיוק כפי שלמדת. 2. במראות אתה מסתכל בכל פעם שאתה פונה... אם אתה פונה ימינה, אתה מאותת, מסתכל במראה הימנית (וגם באמצעית, כך אותי לימדו), ואז פונה. חשוב להראות לטסטר שאתה באמת מסתכל , ולכן ברוב הפעמים נדרשת הצגה קטנה אז תזיז את הראש קצת ולא רק לגלגל את העיניים למראה .. כמו כן, בעצירה פתאומית, אתה צריך להסתכל במראה המרכזית כדי לראות שאף אחד לא הולך להתנגש בך .. בהצלחה!

בהצלחה!

כמו שכבר אמרו פה, לנהוג כמו שלמדת בשיעורים גם לא לתת לטסטר להלחיץ אותך. אני בטסט הראשון שלי (מחכה עכשיו לשני..) פשוט לא התייחסתי לטסטר מעבר לימינה שמאלה, דמיינתי שזה המורה שם [למרות שעם כל הכבוד לטסטר, המורה שלי הרבה יותר חמוד כפרעליו] אחרי הטסט, התלמידה שהייתה איתי ואני סיפרנו למורה חוויות, והיא התחילה להגיד כמה הטסטר היה מגעיל וזה ופתאום שמתי לב שהיא לגמרי צודקת ובטסט בכלל לא שמתי לב לזה
בהצלחה :)

aviGODFATHER

New member
בהצלחה בפעם הבאה...../images/Emo140.gif

אני מקווה שלא הכשילו אותך בסוף על מראות

למעלה