עצות למו"מ מתקדם

liatidan

New member
עצות למו"מ מתקדם

שלום לכולם אנחנו מעוניינים לרכוש דירה מקבלן. האם נהוג להתמקח על המחיר? אם כן, אלו טענות יצדיקו הורדה של מחיר- הרי שמדובר בדירה חדשה?? חשבנו לציין שאנחנו 2 סטודנטים שמשלמים שכ"ד עד הכניסה (שתהיה רק בעוד שנה ו4 חוד'). נראה לכם שזה ישפיע עליהם? אלו טענות אפשר לטעון להורדת המחיר??? עצות של הקונה ה"מתוחכם" יותר, יעזרו כאן המשך יום נעים

כן ... נהוג להתמקח ...

ואם לא תצליחו להפחית את המחיר ... יתכן שלפחות תשיגו שיפורים ותוספות ברמת הגימור. הטענה הכי חזקה היא המחיר שאתם מוכנים לשלם ואם תהיו נחושים ולא תגזימו והקבלן יקלוט שלא תשלמו יותר ... אולי תצליחו. 2 סטודנטים שמשלמים שכ"ד - זה לא טיעון מספיק חזק. ואם אתם לא יודעים להתמקח כדאי שתקחו אתכם מישהו שיודע (משפחה, חברים) או בעל מקצוע בתחום (מתווך).

liatidan

New member
תודה, ובהמשך לכך...

אם המחיר הוא 930,000 זה הוגן לדרוש 900,000? אני לא יודעת עד כמה אנחנו טובים במיקוח אבל אין לי כ"כ את מי להביא. יש לך אולי בכל זאת טענות ספציפיות? אנחנו הולכים פה על עסקה גדולה ומשמעותית בשבילנו וכמובן שרוצים להשיג את המיטב. הבעיה-מדובר באפריקה ישראל, אני מבינה ויודעת שלא חסר להם ביקוש-אז האם עמידה עיקשת על מחיר תעזור? הרי יהיה קונה אחר...

יהיה קונה אחר ...

השאלה מתי הוא יגיע (עובדה שעדיין יש דירות לא מכורות) ... וזמן זה כסף. נכון שעם חברה גדולה כזאת קשה להתמקח אבל לנסות תמיד כדאי (וזה גם לא עולה כסף).

למעלה