עצות להתמודדות עם סטרואידים?

emilywins

New member
עצות להתמודדות עם סטרואידים?

שלום לכולם,

די חדשה בעסק. התקף "רשמי" שני - לא מאד סובלת, יותר מתענה מהסטרואידים מההתקף עצמו הפעם...

לא משהו נוראי, אבל פשוט לא יכולה לישון, תוהה אם יש לכם מה לחלוק מנסיון?

לקחת כדורי שינה? בסבב הסטרואידים (הארוך מאד) הראשון שלי איכשהו הסתדרתי בלי, אבל הפעם אני מותשת כבר אחרי מנה אחת).

אשמח לכל מחשבה ועצה!

bali

New member
מנהל
בהחלט להיעזר בכדורי שינה

חבל להילחם ולסבול מעוד יותר תשישות. אם את לא מצליחה לישון, היעזרי בכדור שינה. יש כאלה שנמכרים ללא מרשם, יחסית חלשים. אפשר גם לבקש מרופא/ת המשפחה כדורי שינה במרשם. אני נעזרתי בבונדורמין כאשר סבלתי מקשיים בשינה בגלל סטרואידים. זה נחשב כדור קל יחסית.

תרגישי טוב ושההתקף יעבור מהר ובקלות

emilywins

New member
תודה, לקחתי ועזר מאד!

אתמול הבנתי שאני כבר סובלת יותר מתשישות ומאבק בשינה מכל דבר אחר, אז הרופאה הנחמדה רשמה לי משהו - חלש יחסית, אבל עזר כ"כ!

לא יודעת מתי ואיך פיתחתי רתיעה כזאת מכדורי שינה, אבל זה בהחלט לקח להבא - אין שום סיבה לא להעזר כשאני על מינונים גבוהים של סטרואידים!

bali

New member
מנהל
שמחה מאד שעזרו לך כדורי שינה

באמת אין טעם להילחם כל כך בעניין הזה כשיש סטרואידים במינון גבוה בגוף. הם לא נותנים מנוחה וחבל לסבול עוד יותר ממה שגם ככה סובלים מהם ומההתקף.

שיהיה לך סופ"ש נפלא וחג שמח!

galabat

New member
עצה אישית

כזמן כזה אני פשוט זורמת עם הגוף. לא נאבקת בשינה או בתאבון(כן נמנעת ממתוק) לפחות משתדלת , יושבת בטלביזיה, מחשב...מחשבות טובות.
בהצלחה רבה לך

emilywins

New member
תודה :) גם אני בגדול עושה את זה - אבל

אני מאד קופצנית על סטרואידים, אז אני לא מצליחה לנוח כ"כ.

בפעם הקודמת באמת הצלחתי לישון כשאפשר ולא להאבק, אבל הפעם התחלתי להרגיש שאם אני לא אשן לפחות לילה אחד סביר, הבעיה שלי לא תהיה ההתקף או הסטרואידים אלא חוסר השינה... אז החלטתי לקחת כדור שינה (רק שני לילות, אח"כ חזרתי לישון בעצמי) והגעתי למסקנה שזה היה לגמרי הדבר הנכון (בשבילי, כן?)

עכשיו חזרתי לזרום עם הגוף. האוכל היחיד שבטוח בבית זה המתוקים, כי בהם אני לא נוגעת על סטרואידים... כל השאר? זה כבר סיפור אחר ;)

למעלה