עצות לבניית בוט:

Mr Boggy Man

New member
עצות לבניית בוט:

אוקי, בתור בונה בוטים מאז שאני מכיר את עצמי בScripting , הנה כמה עצות שמאוד עזרו לי (אחרי שגיליתי אותם) תחילה תעבדו הרבה עם פעלים (ה%) תחשבו מה יקרה אם הבוט יעבור ערוץ, לכן תמיד תעשו: on *:TEXT:bla:%chan%: {.... כלומר ה %chan% מסמן בon´s שזה פועל. ואז הפועל %chan יהיה שם תחשבו גם על זה, שהרבה פעמים ב on join שהוא אומר ברוכים הבאים $nick זה דיי מעצבן לכם תעשו אפשרות לבטל את זה: ככה: if (%Join == on) { .... וכולי.... ואם זה if (%join == off) { אז זה מכובה וכולי תזכרו את הפקודה /halt שמבטלת את כל שאר הפקודה עכשיו, אם אתם רוצים להיות עם בוט רב משתמשים, אל תעשו רק דרגה אחת. תחשבו שמישהו חדש מבקש ממכם דרגה, ואתם מסכימים. הוא מקבל ישר דרגה בו יוכל למחוק קבצים בבוט. והמוטו שלו זה: "ונדליזם"... לעומת זאת אל תעשו יותר מדי דרגות, יקח לכם שנים לעדכן דבר כזה. השתמשו הרבה ב /play (קריאת מסמכי txt ini וכולי...) זה עוזר הרבה. תעשו בורר הודעות, שאנשים יוכלו תמיד להציע הצעות תשימו משחקים שהבוט לא רק ישב ויעיף אנשים כל היום ותזכרו לעשות אותו כמה שיותר נוח וקל למשתמש (לא חייב לכם)... זה הכל לבנתיים

havlaz

New member
ברוך השב

לא ראינו אותך הרבה זמן. משחקים.. אממ אני חושב שבוט צריך להיות שימושי, פקודות !op זה דבילי ביותר, כפתור ימני ואופ כזה פשוט תשקיעו בפקודות מסבוכות, שהמשתמש יעדיף לעשות דרך הבוט מאשר ידנית כי הרי זה מטרה של רובוט !op ולהתחיל לכתוב תניק, שהרבה פעמים מסובך, ממש לא כיף אני לא רוצה להתרברב, אך הבוט שלי (סמיילי), קיים כבר שנתיים, קמו עשרות בוטים שניסו להתחרות בו, כיום כולם נמחקו ונעלמו. למה? כי בבוט משתמשים שלי דאגתי למנות אנשים שיעזרו בניהול ניהלתי מדי שבוע דיונים, ואנשים העלו הצעות והערות הבוט מלא בפקודות כמו תירגום, חישובים, מידע סטיסטי, מידע על ספקים, דומיינים, SMS, ושאר דברים דומים. את פקודות ה!op מחקתי ממזמן

eXtreme2002

New member
איציק..

תוכל להעלות את הבוט שלך לכאן או לשלוח לי באייסיקיו..? 108622133.. בבקשה! יום טוב,
ידן

havlaz

New member
כבר הסברתי כמה פעמים את זה ../images/Emo13.gif

הבוט כרגע לא מופץ אך יש כוונה אולי להפיץ אותו.. אך לא כרגע

Ga-Ga

New member
ממ..........חבלז

אני אישית חושב שאתה צודק כאשר אתה אומר שבוט זה הרבה יותר מפקודות !op !deop וכ´ו וכ´ו אבל עדיין לא הבנתי למה מחקת אותם? כאילו אתה עושה מזה פקודות דפוקות שלמעשה אלא הפקודות העיקריות בכל בוט כל השאר זה אקסטרה..

havlaz

New member
בבוט שלי יש מעל ל100

פקודות שונות זה פקודה עיקרית? אני ממש לא צריך בוט שיתן אופ למשתמש יותר נוח לי שהבוט ימצא לי את X, או יביא לי פרטים על דומיין/ספק מה הבעיה בשבילי לעשות כפתור ימני "op"? במקום לשבת ולכתוב !op וניקים מורכבים, למה כל אחד חייב לקחת דווקא ניק מסובך

Rul3R

New member
ניקים מורכבים

דבר ראשון, ניקים מורכבים זה מגניב וזה באופנה וכולם צריכים לבחור לעצמם ניקים מורכבים מאוד, ועכשיו! דבר שני, מה הבעיה לרשום את תחילת הניק ואז ללחוץ על המקש הקטן הזה שנמצא במקלדת שלך ואתה לא ממש משתמש בו הרבה, כן כן, אני מדבר על מקש ה TAB, לחיצה עליו תשלים את הניק\ערוץ\משתנה\הכל. ככה שאם תכתוב ru ואז תלחץ TAB, תקבל Rul3R. חוץ מזה, לדעתי אתה משקיע יותר מידי בבוט הזה, אני לא אומר שזה לא טוב, אבל נראה לי מיותר.. כמה פעמים כבר יוצא לך להצטרך למצוא פרטים על דומיין או למצוא את איקס? יאללה סלמאת, אני יבוא לבקר לפעמים, סרגל.

havlaz

New member
TAB? אני קורע אותו!

כל היום משתמש בו :) הקטע בשיטה הזאת, היא שאתה צריך ללחוץ על השם, לשחק בלחיצות עד שיגיע לניק, ואז לחזור להתחלה, ולכתוב !op לא היה יותר קל כפתור ימני על הניק "OP"?! אני אוהב את הבוט שלי, זה תחביב אנשים יוצרים פסלי חימר, זה אומר שהם עושים איתם משהו?, לא אבל זה תחביב אני אוהב את זה, ואני מקבל אחלה פידבקים מהמשתמשים, אז למה לא? שמח שבאת רולי, תבוא לבקר
דרך אגב, הפקודה שאני הכי משתמש בה זה .trs .isp .domain ועוד כמה

Rul3R

New member
אתה קורע אותו ואני קורע אותך../images/Emo22.gif

אתה לא חייב ללחוץ על השם לשחק בלחיצות עד שיגיע לניק ואז לחזור להתחלה ולכתוב op, אתה יכול פשוט לכתוב: !op ru<tab> זה כבר יעשה את העבודה. דרך אגב, איך מיישרים פה לצד שמאל את הטקסט? בקשר ל domain, אין לי מושג למה אתה צריך את זה, יוצא לי להשתמש בדברים כאלה פעם ב... וב trs נראה לי שיותר קל ללחוץ מקש ימני על המילה ולתת לבבילון לעשות את העבודה. ואין לי מושג מה isp עושה, אבל לא נשמע לי שימושי
חוץ מזה, תהנה עם הבוט, אני בטוח שהוא עוזר לכמה אנשים.. ובאמת למה לא. אני ישתדל לבוא לעיתים יותר קרובות, בנתיים אני בפורמים אחרים פה (לינוקס מישהו?). להתראות.

havlaz

New member
מוזר, לי זה לא עבד..

ישור, יש לך תחילת קוד וסיום קוד אז הוא מיישר לשמאל מה שתחום בינהם. דומיין מאוד שימושי
תבוא לבקר! שמן!

Rul3R

New member
בדיקה

בוא נבדוק אם אפשר
לעבור לצד שמאל​
הופה מגניב. ניסיתי להכנס אתמול, לא ממש הצלחתי, הסרבר היה למטה או משהו. אני יבוא שוב מתישהו.

למעלה