עצות דחוף!!!!!!

תות29

New member
עצות דחוף!!!!!!

הנסיך שלי בן 3 חודשים ואנחנו מנסים להרדים אותו במיטה שלו והוא פשוט לא מוכן נרדם 5 דקות ומתעורר נסינו לעטוף אותו כי הידיים קצת מתעופפות שום דבר לא עוזר אני ממש נואשת ועייפה ולא רוצה להישבר אני קוראת בפורום אמהות שמצליחות להעביר את הילד למיטה ומאושרות ספרו לי איך? ואולי אני עושה משהו לא נכון ניסינו גם עם מובייל אחרי ארוחה מקלחת גרפס וטיטול שום דבר.............. עזרו לי כי אני מתעלפת{ ניסינו גם את שיטת 5 דק- לא מצלי}

סימבה ק

New member
שיטת ה-5 דקות בגיל כזה???

לא שאני מבינה איך עושים את זה בגיל יותר מתקדם, אבל ילד בן 3 חודשים, ראבאק, מותר לו להתפנק על הידיים של ההורים. מה רע? שיירדם על הידיים שלך ואז תנסי לשים אותו במיטה.

תות29

New member
היי סימבה

נראה שלא הבנת אותי אני אכן מרדימה אותו על הידיים ורק שהוא נשפך אני מניחה אותו אבל זה מחזיק מעמד רק 5 דקות

אירינה1

New member
איך אני מבינה אותך../images/Emo201.gif

גם ניסיתי שוטה הזאת,ויומיים היה הכול בסדר,אבל אתמול.... אותו סיפור.נרדם בלי בעיה,אבל קם כול 5 דקות עם צרחות.בסוף,אחרי שעתיים הוא נרדם סופי.אבל מה עושים? אני חושבת שזה פחד של ילד שעוזבים אותו.היום אני אנסה משהו שכתבו פה בפורום.אחרי שהוא נרדם,להישאר איתו בחדר,ושהוא מתורר אני יהיה עלידו.אולי זה ירגיע אותו קצת. בכול מקרה אסמך גם לקבל כמה טיפים

למעלה