עצור לביקורת

עצור לביקורת

אז לא התחלנו בהכרות ראויה, וכל הזמן אנחנו גדלים הגיע הזמן לעשות את זה כמו שצריך שלום, אני פורג´ שמתחמק כרגע מדוח מעבדה בשביל לעשות שרשור היכרות + מאמר יחד איתי ינהל פה את הפורום האבוד- שהוא עושה דו"ח מעבדה ויצטרף אלינו מיד. אצלי היסטריית הזבנג התחילה מגיל אפס גדלתי לתוך דבנג (פחות או יותר, תלוי בזמן שזבנג יצא)- יש לי את הספרים ההכרחיים של זבנג עד 12 בערך, אחר כך כבר התיאשתי מהכשרון של אורי פינק שמתבזבז על תאוות הבצע שלו, עכשיו אני אוהב זבנג ממורמר שכבר שנים לא ראה זבנג חדש ומעונין מאוד לראות את המהפכה שגרמה לרבים לנטוש את זבנג אתמול גם הוספנו מאמר חדש- כדי שלא נתחיל פה מחדש את השרשורים של איזה ספרים יש לך- מאמר הספרים. אז מי אתם ומה אתם חושבים על זבנג ובכלל?

והקישור למאמר...

בבקשה, אל תגיבו רק למאמר- אם שכחנו אתכם או לא, זה לא משנה, מה שכן משנה זה מי אתם,מה אתם חושבים על זבנג, על אורי, כמה דעות, דברים שלא אוהבים ושנכיר סוף סוף אחד את השני

Reznik

New member
שלום לכל קוראי זבנג באשר אתם

(קיבלתי קריאה והנני מתייצב כמו חייל ממושמע) אני בן 22 וקורא זבנג מגיל צעיר מאוד יש לי בבית מזבנג 0 ועד זבנג 14 יש לי יומנים משנת 94 ועד 98 יש לי את כל הדייט זבנג והזבנג אישי שיצאו יש לי בבית 3 קלסרים משרדיים שכל דף של זבנג בתוך שקית נילון יש לי מעל 7 שנים של דפי זבנג ממעריב לנוער מנוילנים כך ומסודרים לפי תקופות ונושאים יש לי ציור שאורי פינק צייר לי בתור מחמאה על האוסף הזה והוא אפילו הודה שיש שם דברים שהוא לא זכר אורי אפילו הסכים לעזור לי בעבודת גמר שהייתי אמור לעשות על השפעת התרבות המצוירת בעיתון על בני הנוער שלצערי בסוף לא יצאה לפועל אני קראתי זבנג המון שנים עד לגיוס שלי שאז כבר לא יצא לי לקרוא אני עדייו חוטא בקריאה בכל רגע שנופל לידי מעריב לנוער חדש וכמובן אני קונה כל שנה (למרות שאת 13 ו14 לא קראתי עדיין בכלל) אז זהו ההיסטריה החלה אצלי בעקבות זה שדודות שלי היו מנויית למעריב לנוער ואני בתור ילד הייתי סוחב להן את העיתון רק בשביל זבנג (וגם בשביל המדור חפוז השאלה היא מי זוכר את זה!!!) זהו חבריות וחיבירים זה אני קוראים לי רזניק ואני מכור לזבנג!!! (כולם אנחנו אוהבים אותך רזניק!!!)

Reznik

New member
דרך אגב

יש לי גם סיפורי זבנג ממעריב לנוער עדיין מהתקופה שזה היה רק דף אחד... בלי צחי ובלי הצמה של גל בלי מיאה ואפילו אפילו בלי אשר

‡NoK

New member
הממ...

ני זוכרת שהייתי קטנה ואחותי הורישה לי אוסף גדול של זבנג (המון המון דפים ממעריב לנוער).. אבל הייתי ממש קטנה ..קראתי..אבל לא השכלתי לשמור
בכל מקרה.. אני לא היסטרית..משתדלת לקרוא כל ספר זבנג שנופל לידי..בבית יש לי רק זבנג דיאט..
(חתום! חתום!!) ו.. ני מודה, אני מנויה למעריב לנוער רק בשביל זבנג..ואם קורה שהם לא מפרסמים זבנג בעיתון כלשהו..ני דומעת מתיסכול
. אורי פינק חוזר לעצמו אט אט...נדמה לי..

למעלה