עצומה- RBD

סוכריה16

New member
אוקיי סבבה חחחחחחח

אני לא מוצאת את הילדה שאמורה להכניס!! אבל שהי אתגיע אני אדאג להכניס את כולכם

פינקיבו

New member
דעתי!

אם לומר את האמת..עד עכשיו לא התרשמתי כל מהרבלדה המקסיקנים..והסדרה מאוד שונה מהמורדים. אני מוכרחה להודות שהשחקנים חמודים,במיוחד התרשמתי מאנהי(ולאו דווקא מהיופי שלה,אלא מהאישיות שלה). שמעתי שיר אחד שלהם והוא מקסים בעיניי. אני לא צופה בסדרה ולא נימנת עם מעריציה אבל בהחלט אין לי התנגדות שהם יבואו זה יכול להיות נחמד ואם יהיה מופע אז זה יהיה מצויין.

סוכריה16

New member
כן אני מתה על אנהי!

הםואת צודקת זה שונה!! וזה מדהים אני ממליצה לך לראות! ואנהי מצחיקה.. היא מדברת מצחיק.. ובמציאות היא אדם ממש חמוד למעריצים והכל.. היא נראית לי חמודה יותר מדולסה.. אבל בלי קשר היא שחקנית מעולה.. והיא הכי יפה שיחקה ב 406.. בחיים לא ראיתי אדם משחק כל כך יפה!

אנהי ממש יפה ומתוקה!

אהבתי אותה יותר בתור- ג'סיקה, מיה קולוצ'י לא כ''כ הולך לה ולמה את אומרת שהיא מדברת מצחיק???

סוכריה16

New member
חיחייחיחיחיחיחיחחי

כי יש לה דיבור מצחיק כזה לפעמים לא יודעת! אבל שלא תביני לא נכון אני מתה על זה.. מיה קולוצ'י היא כן עושה יפה.. אבל התפקיד פחות מורכב...

סוכריה16

New member
סבבה

רק שיש לי בעיה! הילדה הזו .. לא נכנסת ואני לא יודעת איך להעביר לה את כל השמות! חחחחחחחחחחחחחחחח

וואי..

כמה שהילדים בפורום הזה תינוקיים.. היא פתחה עצומה בשביל להביא כוכבים שהיא אוהבת לארץ..ומה עשיתם?תקפתם אותה כולם על כמה שהסדרה חיקוי ובלה בלה בלה.. פשוט תסתמו כולכם..ילדים מגעילים.. RBD שולטיםםם..וחתמתייי בעצומה..בעזרת השם הוא יבואו..

עדידה2

New member
איכסההההההההה

סתם מפגרים שמנסים לחכות את המורדים ולא מגיעים לכרסוליים שלהם!! תוכנית מפגררת למה להביא אותם לארץ? אם אפחד לא יבוא להופעה

אני מכחישה

שאני רואה את הסידרה הזאת>.<...לא...אני?מה פיתאום!אני לא סובלת אותה............על תפריעו לי,יש רבלדה.>.<.זה חיכוי!אני ליראות?בההההההההההההההההההההההה יומיים אין!ביגלל יום השואה!

סוכריה16

New member
לגבי העצומה

הילדה סוף סוף נכנסה אז אני יביא לה את השמות של כל מי שרצתה פה! תודה רבה! עכשיו עוד יום יומיים תסתלכו פה: ומי שלא רואה תשם שלה ורצתה לשלוח אליי מסר

סוכריה16

New member
ומי שהיא כתבה

תשם שלו באנגלית לא טוב אז לא משנה טוב!@? יאללה.. שוב מי ששכחתי אותו ווקשע פנו אליי במסרים!! ורק עוד יומיים ככה תוכלו לדעת אם שכחתי או לא. ורוב הסיכיים שכן! ואנשים יודעים טוב מאוד למה לא מצאתי תצמי םה. אבל לא משנה! כבר כמה פנו אליי במסרים! ואתן פשוט חמודות!!! ואל תתעצבנו משטויות כאלה.. מלא חולים על זה וחפיף.. יש כאלה שמדברים שטויות מפה עד להודעה חדשה והם לא שווים שיענו ויקראו תהודעות שלהם בגלל שהם פשוט לא ראו פרק בזה .. וזה רמז רציני למי שמתכוון להגיב שטויות .. שידע שאני לא קוראת אז היחיד שמתעצבן ומוציא תכוח זה הוא.. גם תבינו שכמה שתתבכיינו זה ימשיך להיות משודר ואנשים תמיד יאהבו אותם, ואפשר לחשוב!? גם את אסתי המכוערת הישראלים העתיקו.. הייתם רוצים שבארצות אחרות ידברו על הישראלים ככה!? כולם קיבלו את זה באהבה וגם שם, כמו ברבלדה שינו דברים..

למעלה