עצומה -לעונה שנייה !

miza12

New member
עצומה -לעונה שנייה !

כל חברי הפורום בואו תשרשרו להודעה זו מכתב להפקה ואולי תהיה תקווה של מיכאלה 2 יאללה לתקתק

yoooni

New member
הוט נמצאת במגעים עם "מטאור"

להפקת טלנובלה יומית בת 120 פרקים בכיכובו של גיא זוארץ.

גלושש

New member
גיא זוארץ?!?!? איכסס ../images/Emo110.gif שונאת

אותוווו זה לא זה ששיחק את גבעון בשיר שלהם?!

מה גיא זוארץ??????אויש נו!!!!!!!!

רוצים את אפרת!!!!!!
רוצים את נתן
את נירו
לא רוצים אף 1 אחר!!!!!!!!!!! רוצים את דרסטטטטט!!!!! דרסט הפקה שולטטטטטט

HaDaRoSh

New member
יאווו ../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

את ממש מגזימה!! רוצה את אפרת רוצה את נתן רוצה אההה אהה את לא מבינה?? הייתה מיכאלה! היא נגמרה! לא תהיה המשך נתן לא ישחק בטלנובלה הבאה כי הוא אמר שהוא בזמן הקרוב לא ישחק בטלנובלות ובדברים דומים ואפרת אני מניחה שהיא רוצה קצת הפסקה! אז דיי אין יותר מיכאלה!! תהיה טלנובלה חדשה וזהו! מיכאלה נגמר! בלי עונה שנייה! תשלימו עם זה! זה משגע לי את השכל!

HaDaRoSh

New member
רגע שנייה יוני ../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

לא הבנתי
דרסט לא חתמה עם הוט חוזה של חמש שנים(זאת אומרת חמש טלנובלות)?? כי כשהייתי בפורון משחק החיים נתנו לנו כתבה כזאת שרשום את זה

גלושש

New member
אם באמת רוצה לשכנע את ../images/Emo110.gif

צריכה מן חוזה כזה לתת את השיקולים שלך להיבע את הדעה שלך ולא סתם להגיד יאללה לתקתק תירשמי משו שישכנע אותם...

miza12

New member
צריך שכל הפורום ייתגייס ....

אני בטוח שאם יהיה מספר ענק של אנשים שיבואו ויסכימו לזה נוכל להראות זאת לאחראים בתפוז והם כבר יעבירו את זה הלאה

גלושש

New member
אבל את צריכה לשכנע אותם לא? ../images/Emo110.gif

את צריכה להציג את הטיעונים <
!?> שלך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טיעונים חחחחח

לא תיהיה בטוח עונה שניה לצערי.....

הרב מאוד!!!!! הלוואי שהייתי רואה שוב את אפרת ונתן ונירו וטלי יניב וכו' וכו'..... תראו דרסט הפקות עובדת עכשיו על טלנובלה חדשה..... היא תשודר ככל הנראה במרץ 2005... דרך אגב מישהו יודע על אודישנים לטלנובלה הזאת?

miza12

New member
אני יודע את זה שאין מצב אבל ....

לפחות בואו נראה להפקה לתפוז ולכל שאר המעריצים שאנחנו באמת אוהבים את מיכאלה ולגבי הטיעונים בואי נחשוב למה אנחנו רוצים עונה שנייה? כי כולנו מעריצים את מיכאלה כולנו רוצים שזה ישיך אבל מה לעשות אין מה לעשות !

HaDaRoSh

New member
אל לא יהיה!! ../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

עד כמה שידוע לי לטלנובלה יש 120 פרקים! תמו ונגמרו! בקרוב תהיה טלנובלה חדשה וזהו לא יעזור

HaDaRoSh

New member
לא צריך!!! ../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

תקלטו כבר! לא יהיה אפילו אם תרדו על הבירכיים ותאיימו להתאבד!! לא תהיה עונה שנייה!! פשוט לא!!!! אוחח על הבוקר לראות את השטויות האלה מזל שאני מאושרת מדיי שהסימס 2 יוצא עוד 17 יום

למעלה