עצומה למען ישראל!

בלאונט

New member
עצומה למען ישראל!

למרות שכבר די נעלמה לי האמונה שגם השמאלנים מאמינים בזה - אבל בכל זאת, לכל מי שמאמין שמדינת ישראל צריכה להגן על עצמה! לכל מי שחושב שאנחנו צודקים! לכל מי שחושב שהגיע הזמן שיפסק הגינוי נגדנו, כמו שהיה בהיסטוריה במשך שנים. בואו כולכם לחתום על העצומה למען ישראל! http://www.i-charity.net/bin/ptn/132

Black Star

New member
חתמתי

ומה זאת הייתה אמורה להביע, ההערה על השמאלנים? אל תהיה חמום מוח מפגר כמו כמה ערסים שאני מכירה, תעשה לי טובה. זה שלשמאלנים יש דעות אחרות לא אומר שהם לא בעד ישראל!!! תחתמו כולכם, לשם שינוי זה באמת חשוב!!! כמו שנאמר כבר הרבה, הפעם זה הולך להיות מוכרע בתקשורת העולמית, וכרגע המצב של ישראל לא טוב...

מצטער להגיד לך...

אבל נכון שבתור מדינה שדואגת לאזרחים היהודים שלה היא צריכה לקבל תמיכה, אבל זאת עובדה שהמדינה הזאת מלאה שחיטות. ואם מישהו מתכחש לעובדה הזאת אז הוא חיי בסרט. פשוט המדינה הזאת היא גזענית, וזה נכון שיש אזרחים ערביים שלא משלמים מיסים אבל יש בישראל משטר שיכול לחייב אזרחים לשלם כנסות ויש תודה לאל מערכת משטרה ומשפט ובתי סוהר לכל העבריינים. העניין הוא שהשוטרים לא אוהבים להכנס לכפרים ערביים משום מה, אולי כדי לא ללכלך גלגלים או אולי כי הם יודעים שגם ככה הממשלה לא מוציאה גרוש על *לא* משלמי המיסים האלה. זה מעגל שמתחיל בגזענות ונגמר בגזענות. אני לא חותם על עצומה כזאת. פושע.

למעלה