עצומה להחזרת איילה!!

livnat17

New member
עצומה להחזרת איילה!!

כולנו נותרנו המומים אתמול לאחר הדחתה (הלא מוצדקת) של איילה מכוכב נולד כוכב נולד ללא איילה הוא לא כוכב נולד איילה נותנת לתוכנית צבע,אור,ניצוץ! זה לא אותו דבר בלעדיה! החיוך,המבט,הקוללללללללללללללל לחשוב שמהיום לא נראה אותה עוד בכוכב נולד מבצעת ביצועים שונים רק בניצנים! זה כ"כ לא נכון והגיוני מה שקרה אתמול! חייבים להחזיר את איילה לתוכנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה המקום שלה,היא חייבת להיות שם! כוכב נולד לא יכול להרשות לעצמו לפספס זמרת מצויינת כזו כמו איילה!!!!! כולם שואלים את עצמם: "איך?" "איך זה קרה"? כולם לא מבינים את אותה הדחה! אך לאף אחד אין תשובה! מה שקרה אתמול הוא אינו צדק! אז אם גם אתם מאמינים בצדק ואם גם אתם מאמינים באיילה וחושבים שהמקום שלה הוא בכוכב נולד וההחלטה להדיח את איילה היא אינה נכונה! אנחנו צריכים לקחת את עצמנו ביחד,להתאחד כולם ולפעול כראוי ולעשות הכללללל כדי להחזיר את איילה לתוכנית! שזה המקום אליו היא ראויה!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לתת לכוכב נולד 3 לאבד "אבידה" כזאת כמו איילה!!!!!! ולכן עלינו להתאחד כולנוווווווווווווווו (וכל מי שחושב כך) כדי להחזיר את איילה לתוכנית!!!! וזאת ע"י 2 דרכים עיקריות: 1.הצפת האי מיילים של משרדי "טדי" ו"קשת" קשת: ראול ולנברג 12 רמת החייל ת.ד. 58151 תל אביב 61580 פקס - ניתן לשלוח ל: 03-7676007 טלפון- 03-7676000 [email protected] טדי הפקות: כתובת: הרוגי מלכות 7 רמת החייל ת"א 69714 טלפון: 03-6488868 פקס: 6488404-03 [email protected] (מפיקה) [email protected] (משרד הפקות) תפוצצוווווווווווווווווו אותם בכל דרך אפשרית!!!! חייבים להחזיר את איילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2. הצטרפות לעצומה!! http://www.tulz.net/forum.asp?forum=10748 אז גם אתם מאמינים שהצדק צריך לנצח? אם כן אנא הצטרפו אלינו כדי שנחזיר את איילה אליגולא לתוכנית כוכב נולד! לא נוכל להרשות שדבר כזה יקרה... במיוחד שלבנאדם יש כל כך הרבה כשרון,כל כך הרבה עוצמה בקול,כל כך הרבה לתת לתוכנית הזאת! אז אם גם בכם יש אמונה באליגולא איילה וגם אתם חושבים שהצדק צריך לנצח וגם אתם חושבים שדבר כזה לא היה צריך לקרות תצטרפו אלינו כדי שנוכל להחזיר את איילה בכל דרך אפשרית! איילה אליגולא - כי הקול אומר הכל!

צדק או לא צדק,

(לא צדק
) כאן זה פורום הראל סקעת. יכולת לשרשר.

shahar s

New member
לא צדק

ושהראל לא זכה בניצנים.. זה היה צודק..? אולי! אבל הכול לטובה והראל מצליח לא רע..

livnat17

New member
../images/Emo41.gif צדק!

אני מתארת לעצמי שחלק מכן ואפילו רובן רואות כוכב נולד... אז אני חושבת שיש לפורום הזה התאמה מסויים. לא ניסיתי לגרום משהו לא טוב.. ואז זאת הייתה טעות אז סליחה..
המשך ערב נעים לכולכן!

נכון,

רובינו רואות, אבל זה לא אומר שאנחנו פותחות על זה שרשורים... בשביל זה יש שרשורי אוף טופיק
אמ, זה לא ערב
זה אחר צהריים

livnat17

New member
אוקיי אז סליחה..../images/Emo9.gif

ואחרי 5 אומרים כבר ערב...

Oritush 16

New member
וואיייייייייי

נכון אולי באמת לא היה מגיע לה להפסיד אבל דייי כבר עם העצומות! א) היא הפסידה בכבוד וכנראה שלא הצביעו לה מספיק מה לעשות! זה חוקי המשחק! ב) אתם חושבים שהעצומה הזאת תעזור במשהו??? אין מה לעשות! רוב המתמודדים שאתם הולכים לראות יעופו בסופו של דבר ואין מה לעשות זה המשחק!!!!!

הגזמתם../images/Emo3.gif

היא ידעה למה היא נכנסת ולא כל אחד יכול לעלות, זה אכזרי אבל זה המשחק. לא צריך להפוך את זה לא לפוליטה ולא ולעמולה. דיי, נגמר וזהו.

אבל הם הפכו את זה ליותר לא אכזרי,

כשהיא רצתה רק לרדת מהבמה, תקעו לה מצלמות בפנים, והכריחו אותה לשיר שוב, עם הדמעות בעיניים, זה כבר עבר את גבול הטעם הטוב, וזה לא אנושי.

בדיוק עכשיו ראיתי את הפרק.. ../images/Emo60.gif

איילה הייתה ממש טובה לדעתי.. אני עדיין לא מאמינה שהיא עזבה את התחרות.. אבל אני לא בטוחה שיש מה לעשות בקשר לזה.. פשוט צריך להעיר את האנשים!!! אני בטוחה שהרבה חשבו שהיא בטוח תעבור ולכן התעצלו ולא הצביעו לה. מה שלדעתי קרה גם בגמר של העונה השנייה כלפי סקעת. חבל שזה קורה שוב...

למעלה