עצומה לאייקונים !~!~

עצומה לאייקונים !~!~

עצומת האייקונים חוזרת!! מי שהשתתף בשרשור הענק שהיה בתפוז משוב לפני כחצי שנה ראה שבסופו של כל דבר הצלחנו!! בפברואר תפוז הוסיפו וחידשו אייקונים!!! לכן אנחנו יכולים שוב!! במיוחד בשביל האייקונים של החורף!!! רק תעשו
בשרשור העצומה בתפוז משוב!! אייקונים שליטה!! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=168&msgid=54108166 תפיצו בפורומים שאתם גולשים בהם!!

לנצח1

New member
נצל"ש ../images/Emo58.gif סוף עונה

(כתבתי את זה כבר בהודעה אחרת אך עקב אי קפיצתה אכתוב את זה פה גם
אני מנצלשת, אז אני מקווה שזה לא כזה גרוע...
) תגידו- יש לכם מושג אולי מי זה שהיא פתחה לו את הדלת? איזה שהוא מידע ממקום מפוקפק מאידך אך אמין מצד שני? אני מתה לדעת! אני לא יכולה! זאת סדרה מעולה שהתמכרתי אליה בעקבות חברה שלי, ואחריי באפי, הקוטלת האהובה והחסך האדיר שלי בסדרות טובות הגיעה הסדרה הזאת. סדרה מעולה מעולה מעולה!!!!!!!!!!! אה כן- וכמובן שאני חדשה

irene17

New member
הלוואי../images/Emo58.gif

הלוואי שהיה איזשהו מידע, אבל בנתיים זה הכל רק השערות... **מקווה שזה לוגן** אבל עם המזל שלי זה בטח דאנקן
אני לא אתנגד לוולאס אבל ספוילרים אומרים שזה מישהו בהקשר רומנטי אז כנראה שלא...

לנצח1

New member
אני ממש רוצה ../images/Emo58.gif

את לוגן... אני ממש אוהבת אותו ואת ורוניקה ביחד. כל פעם שאני רואה את דאנקן יש לי רצון עז לבעוט בו. או לפחות לתת לו בוקס, לא יודעת יש לו פרצוף של פאפי פייס כאלו והוא נראה כזה אדיוט. הוא פשוט מעלה לי את הסעיף. לוגן חמוד! אני ממש אוהבת את התנועות ידיים שלו ואת השנינות שלו.. גם בהתחלה שהוא היה חרא של בן אדם אהבתי אותו. לוגן רולז. הנשיקה שלהם בפרק 18 נראה לי (הראשונה) ממש עשתה לי טוב על הלב... ררר... לוגן

irene17

New member
עוד לא הגעתי למצב הזה..

אבל אני מתקרבת לשם, וזה מעצבן אותי כי פעם ממש אהבתי את דאנקן ועכשיו כל דבר שנאמר עליו מעצבן אותי, שימצאו לו איזה אהבה אחרת, רק שיתרחק מורוניקה.

Nitzan122

New member
אף אחד ../images/Emo58.gif

עוד לא יודע, לפני כמה זמן היה איזה ראיון עם קריסטן והיא אמרה שלאף אחד עוד לא סיפרו... הלוואי שזה לוגן! וברוכה הבאה

revi 17

New member
השערה שלי ובקשה

זה לא באמת ספויילר אבל מי שלא ראה את כול העונה נא לר לקרוא!!! ועכשיו סתם השערה שלי: לדעתי בדלת יופיע דנקן...(למרות שאני רוצה שלוגן יופיע) וחוץ מהעלילה של העונה שאין לי מושג או ניחוש בנתיים ורוניקה תחזור כנראה לדנקן ובסתר ליבה תאהב את לוגן ותנסה לעזור לו או משהו עד שהם יחזרו בסוף העונה השנייה.סתם ניחוש נראה אם יתממש ובקשר לבקשה....
מישהו יכול לתת לי לינק או אתר עם וולפיפרים או לפרסם פה כי הגיע הזמן לחדש את המסך של המחשב שלי אחרי שבאפי כיכבה בו למעלה מ-7 שנים

irene17

New member
לינקים ../images/Emo58.gif

בקשר לתאוריה על לוגן ורוניקה ודאנקן, אני ממש מקוה שזה לא יקרה אבל אם היא חייבת לחזור לדאנקן אז שיהיה ככה (כל עוד לוגן נשמר כזה שהיא באמת אוהבת). כי אני יודעת שזה יהיה סבל לראות אותה עם דאנקן אז אני מתפללת לרוב ת'ומס שלא יעשה לי את זה! ובקשר לטפטים, אני יודעת שב TWoP יש מבחר יפה, ולדעתי גם ב SOMETHING-HAPPENS יש שזה כמובן רק ל LoVe שיפרים שבנינו...

Nitzan122

New member
../images/Emo58.gif אני דווקא חושבת

שלוגן יהיה בדלת נראה לי שזה יהיה ממש מטומטם אם זה יהיה דאנקן והיא אומרת שהיא קיוותה שזה יהיה הוא כי זה הופך את לוגן למין תחליף כזה כאילו שהיא הייתה איתו כשהיא לא יכלה להיות עם דאנקן והיא חשבה שהיא אחותו אבל עכשיו שהם יכולים להיות ביחד למי אכפת מלוגן וראינו שזה היה יותר מזה ככה שאם זה באמת בהקשר רומנטי כמו שאומרים אני חושבת שזה צריך להיות לוגן...

irene17

New member
לדעתי../images/Emo58.gif

נראה לי שהכוונה בהקשר רומנטי היא לאו דווקא לסצינה שתהיה במי שיתגלה על מפתן הדלת, אלא הכוונה פה לדמות עצמה. גם דאנקן וגם לוגן הם בהקשרים רומנטיים לורוניקה. דאנקן כחבר לשעבר ולוגן בהווה (או עבר תלוי איך תעדיפו להסתכל על זה).

Nitzan122

New member
התכוונתי../images/Emo58.gif

שאם זה בהקשר רומנטי זאת אומרת אם זה או דאנקן או לוגן זה צריך להיות לוגן

רזי רז

New member
אז מי לעזאזל היה בדלת?!

בראיון בערוץ E ריאיינו את הבמאי והוא אמר שהוא לא יכול להגיד אבל שמי שהיה בדלת קשור לווירוניקה בקשר רומנטי... אז זה או דאנקן או לוגן מה שמוריד את וואלס אבל עדיין מתח לגבי מי הם...

revi 17

New member
ממה נובעת ההשערה....

הרי דיי ברור שאת תחילת העונה ה-2 לוגן וורוניקה לא יהיו חברים ונאלץ לראות איך הם מתגברים על כול המכשולים כדי להיות חברים לכן דבקה בתאוריה שלי שדנקן בדלת למרות שלא תטעו אני בהחלט בעד לוגן-ורוניקה
הרי חייב להיות מיץ בסדרה ותודה על הקישורים

לנצח1

New member
יש לי הרגשה - וסליחה על ההשוואה

שוב. שדאנקן הוא הריילי של הסדרה
ומי שרואה באפי יבין על מה אני מדברת, מי שלא מצטערת על ההשלכות הבלתי פוסקות שלי. אשתדל להמנע. יש מישהו פה שכן אוהב את הזוג דאנקן וורוניקה? מי יתן וורוניקה לא תהיה מהסדרות הקיצ'יות האלה וישר תתן לנו את מה שאנחנו רוצים. כי אני ממש רוצה לוגן. לוגן=טוב!

Nitzan122

New member
חחחח../images/Emo58.gif

עכשיו שאת אומרת את זה יש בזה משהו... חוץ מהעובדה שבהתחלה היא באמת אהבה אותו ולא את לוגן... וכמה שאני מקווה שלוגן הוא זה שהיה בדלת הם ייצטרכו להפריד ביניהם די מהר, אי אפשר לחבר בין "הזוג" של סדרה כל כך מהר

למעלה