בההה....
חתולי רחוב מפיצים מחלות מעט מאוד, בטח שלא ברמה כזו שבגללה צריך לסרס אותם. חתולי רחוב הם לא חיות מסכנות. אני לא מבין... איך אפשר לא לראות את הברבריות שבמעשה הזה? איפה כל הטבעונים והצמחונים של הפורום? אנשים שלא פוגעים בבע"ח מתוך עקרון שגם חיות הן דברים שצריך לכבד? לא מעשה חמור? איך אתה היית מרגיש אם היו אומרים לך שלעולם לא תוכל להביא ילדים לעולם? שלא תוכל להתרבות, להעביר את הגנים שלך הלאה? אתה יודע מה, גם אם תעזוב רגש... זאת זכות טבעית של כל דבר חי, מה הופך חיים לחיים? ועוד משהו, איזו מן התעללות היא זו? להוריד איברים לחיות בשביל לעשות טוב לעצמך? בשביל שלא יפריעו לך עם הרעש, בשביל לחסוך לעצמך טיפול במחלות שלהם, בהתמודדות עם הרעב שלהם? אפשר להתומדד עם בעיית ריבוי טבעי בהרבה דרכים, טבעיות הרבה יותר כמו להביא טורפים טבעיים, ועוד המון רעיונות אחרים... "הכי טוב לכל הצדדים"?! בכלל לא. פשוט, נוקטים בסירוס כי זה הכי מהיר ומוכיח את עצמו. גועל נפש. יש לי גינה די גדולה בבית, ויש בה כמות לא קטנה של חתולי רחוב שבאים לאכול ולישון בה. הם לא מסכנים ואין להם מחלות. ההפך, זה כבר דור שלישי כאן. הם גם לא רעבים. אני לא רואה איזה רע יש, שאנשים מוכנים לעשות דבר ברברי שכזה. רק טוב יוצא מהם, אי אפשר למצוא נחש אחד בסביבה. אני מוכן לקבל את זה שיש מקומות בהם יש כמות רבה מאוד שלהם ובגלל זה הם נחשבים מטרד, אבל אפשר להתומדד עם זה בדרכים אחרות, לא חייבים להתנהג בברביות שכזו.