עצוב

r o n35a

New member
עצוב

אתמול יום שישי במקום בו שוק הכרמל מתחבר עם המדרחוב יושבת מירי אלוני מנגנת, שרה.....ומקבצת נדבות.

jane34

New member
כל יום ששי היא שם!

אבל היא גם מופיעה(ולא בחינם) אולי היא תורמת את הכנסותיה קודש למען מישהו?אולי אקום?

יערית

New member
מזמן הפך להיות

גימיק תיקשורתי.היא תורמת את הכסף לעמותה לילדים ולא זוכרת את שמה.ראיתי בעבר ראיון בטלויזיה על "הפינה" הזו שלה בנחלת בינימין. אנשים..פעם למעלה פעם למטה,עצוב וכ"כ מציאותי.

d a n i e l s 5

New member
מחייכת...

לא גימיק ולא נעליים.... פרנסה לשמה ! היא "עובדת" שם 3 ימים בשבוע ולפעמים יותר בקיץ ובחורף. את הכסף היא "תורמת" לבעל שלה הדוחה והמגעיל שעומד בצד בפוזת הסרסור , ואחרי כל סשן דואג לנקות את הגיטרה שלה מהמטבעות. היא עובדת קשה ! נכון שעצוב....אבל פרנסה (אמרו חכמים "כל פרנסה מכבדת את בעליה).

../images/Emo45.gif כמה שאת צודקת

לאן האשה הזאת הגיעה בגללו הוא איכס של בן אדם

vered 37

New member
לפני כשנה

היתה כתבה בידיעות אחרונות במוסף ימים על מירי אלוני ועל החיים שלה לצד בעל מכה אלים וחסר מעצורים שמשפיל אותה ורודה בה. ובנוסף בן בוגר שלא מכיר בה כאמא... בכתבה הבן מספר כיצד הוא עומד בפינת נחלת בנימין רואה את אמא שלו מנגנת ..מביט בה והולך ..הוא לא מדבר איתה כבר שנים. ילד שגדל עם הורים שמערכת היחסים ביניהם היא חולנית. הוא אמר משפט שעד היום אני לא יכולה לשכוח..אותו. "שני ההורים שלי שרפו לי את הנשמה..". כואב ועצוב שהיא מקבצת נדבות והגיעה לאן שהגיעה. אבל בחיים הכל בחירות..היא יכולה לבחור לא לקבץ נדבות ובטח שבטח לא לחיות לצד ייצור חייתי שמכה מעליב ומשפיל אותה....

d a n i e l s 5

New member
מרגישה צורך לתקן..

(נו, יש לי את זה לפעמים) היא דפנטלי לא מקבצת נדבות....היא עובדת מאוד קשה בשביל המאות האלה שהיא מקבלת....יושבת שם בשמש, בגשם עם הגיטרה והמגבר ומנעימה לקהל בשירי א"י. מופעי רחוב מוכרים וידועים בכל העולם, הרבה אנשים מתפרנסים כך. נכון שזה לא נעים לראות מישהו מוכר שרק לפני רגע זימר על במות מכובדות מופיע בקרן רחוב....אבל כמו שאמרתי קודם "כל עבודה מכבדת". ובכל השאר את צודקת היא אחראית לבחירות שלה בחיים.

vered 37

New member
מקבלת את התיקון

דניאלס ... ראיתי אותה מספר פעמים יושבת שם מנגנת ושרה וחושבת שאכן היא עובדת קשה לצורך פרנסתה ...וחושבת כמוך "שכל עבודה מכבדת את בעליה " מקבלת את התיקון ...ואת הצורך שלך לתקן.... עם כל זאת זה עצוב.

התיקון מלמד על המתקן...../images/Emo140.gif

ולמרות כל זאת, אני חושבת שלא "ניתנה" לה האופציה לבחורבין הופעה על הבמה לביןקרן הרחוב..... ולכן זה כל כך עצוב...... <וזה לא עומד בניגוד לתיקון שלך, רק חיזוק משלי>

maof

New member
וואלה יערית ../images/Emo13.gif

אל תאמיני למה שאחרים מספרים..... מה שרואים מכאן לא רואים שם
מעוף

החתולית

New member
../images/Emo45.gif הוא...

אחד המועמדים הראשיים לפרס האדם האלים, הכוחני והמבחיל. היא... עובדת קשה לפרנסתה ולפרנסתו, ואולי בלעדיו לא היתה מגיעה לבירא עמיקתא שכזו.

שחר A

New member
יודעים מי זה בעלה ?

ההוא ששיחק בסרט סבבה .. מפקד עציוני עם הקרחת סבבה-עציוני " מה נעשה להם נקרע להם תתחת המפקד " זה הבחור עם הקרחת והשפם

רחלי228

New member
היא אומנית

ולי זה נראה לגיטימי לחלק את הכישרון שלה עם הקהל בכל דרך אפשרית. יש את אלה שמופיעים בקרן זוית של שוק הכרמל ויש את אלה שמופיעים בקיסריה. העיקר שהיא עדין עוסקת באומנות שלה. בעיני היה עצוב, אם זמרת מוכשרת כמותה הייתה מוותרת על האומנות הזו שלה. כל הכבוד לה על אורך הרוח והכישרון האדיר...

למעלה