https://sports.walla.co.il/item/3712392
דורי 1981 Well-known member 17/12/24 #1 טרגדיה ברוסיה: אקס אולימפיאקוס התאבד אחרי שאשתו נפרדה ממנו - וואלה ספורט הכדורסלן הלטבי, אקס באסקוניה ואולימפיאקוס, נטל את חייו בגיל 32. לאחרונה פרסם סרטונים בהם סיפר על הכאב בעקבות הפרידה sports.walla.co.il
טרגדיה ברוסיה: אקס אולימפיאקוס התאבד אחרי שאשתו נפרדה ממנו - וואלה ספורט הכדורסלן הלטבי, אקס באסקוניה ואולימפיאקוס, נטל את חייו בגיל 32. לאחרונה פרסם סרטונים בהם סיפר על הכאב בעקבות הפרידה sports.walla.co.il
דיברגנט חדש Well-known member 19/12/24 #2 נכתב ע"י דורי 1981: עצוב לחץ כדי להרחיב... יש להם ילדים? נכתב ע"י דורי 1981: טרגדיה ברוסיה: אקס אולימפיאקוס התאבד אחרי שאשתו נפרדה ממנו - וואלה ספורט הכדורסלן הלטבי, אקס באסקוניה ואולימפיאקוס, נטל את חייו בגיל 32. לאחרונה פרסם סרטונים בהם סיפר על הכאב בעקבות הפרידה sports.walla.co.il לחץ כדי להרחיב... קשה לי להאמין שמישהו התאבד אם לא מעורב ילדים בסיפור והאישה מסיטה כנגדו.
נכתב ע"י דורי 1981: עצוב לחץ כדי להרחיב... יש להם ילדים? נכתב ע"י דורי 1981: טרגדיה ברוסיה: אקס אולימפיאקוס התאבד אחרי שאשתו נפרדה ממנו - וואלה ספורט הכדורסלן הלטבי, אקס באסקוניה ואולימפיאקוס, נטל את חייו בגיל 32. לאחרונה פרסם סרטונים בהם סיפר על הכאב בעקבות הפרידה sports.walla.co.il לחץ כדי להרחיב... קשה לי להאמין שמישהו התאבד אם לא מעורב ילדים בסיפור והאישה מסיטה כנגדו.
דורי 1981 Well-known member 19/12/24 #3 נכתב ע"י דיברגנט חדש: יש להם ילדים? לחץ כדי להרחיב... אין לי מושג.