עצוב

גיליה

New member
עצוב

היי לכולן, ראשית אני רוצה לומר שאני צופה בפורום כבר חודש ורק לאחרונה העזתי להגיב פה ושם. אחת אחת כאן מקסימה בפני עצמה ואני ממש משתדלת לשאוב כוח מהעידודים וההצלחות. אני בת 27 וחצי מטופלת שמונה חודשים באופן פרטי ולפני כן ניסינו 10 חודשים בדרך הטבעית. לפי דעתו של הרופא שלי(ד"ר פרנקל, ממרפאתו של פרופ´ משיח), זה רק עניין של זמן, ובינתיים - עברנו כבר 6 הזרעות (כמובן שחלקן עם איקאקלומין וכוריגון והחודש האחרון התחלתי זריקות). כאמור - אמורה לקבל בסוף השבוע והנה כבר היום החלה מעט הפרשה חומה וכאבי הראש הבלתי נסבלים המבשרים את בוא המחזור. (דווקא כאבי הבטן שליוו אותי מאז ההזרעה - פסקו. מיותר לציין כי כל היום בעבודה עצרתי את הדמעות ורק כשהגעתי הביתה, הכל יצא ובגדול. אני יודעת שאולי עוד יש סיכוי קטן שזה יצליח החודש אבל כמו שאני מכירה את הגוף של אז לא ממש נראה לי. נורא נורא עצובה...

ronylew

New member
גיליה../images/Emo141.gif

ברוכה הבאה לפורום קודם כל עד שלא מקבלים לא עצובים כשרוצים משהו כל כך וזה לא מגיע מרגישים הכי זיפט שבעולם אבל אל תוותרי עדיין מוקדם ממשיכה להחזיק לך אצבעות רוני

אפרת12

New member
שמח זה בטח לא, אבל../images/Emo41.gif

דבר ראשון ברוכה הבאה וסחתיין על האומץ (לי לקח יותר זמן...) ודבר נוסף - אם את פה כבר כמה זמן, בטח ראית שהדעה הרווחת היא ששום דבר הוא לא סימן לשום דבר עד שאין תשובה סופית. יש לי חברה (שלא צריכה טיפולים), והיא יודעת שהיא בהריון כשיש לה מחזור... כלומר - כמובן חלש יותר, אבל כמו שאת רואה, אין חוקיות אבל בכלל - גיסתי טוענת שלא כדאי להיות אופטימיים מידי. תהיי פסימית - ואז מה זה תהיי מופתעת בגדול... תשמרי על שביב התקוה - אנחנו נחזיק לך אצבעות
אפרת

גיליה

New member
תודה

היי ותודה לשתיכן על העידוד, היום אני כבר קצת יותר רגועה אבל הרבה יותר עייפה, ובנוגע למחזור, נשאר כמו אתמול - כתם חום קטן. מקווה שאני מתבדה אבל בכל מקרה אני לא יותר מידי אופטימית לגביי החודש הזה. מאחלת לכולנו בהצלחה בטיפול הבא ביי

נועם@בת

New member
ברכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

אני מקווה להעניק לך את תואר השהות הקצרה ביותר בפורום. הימים שלפני... הם הימים הקשים ביותר. סימני קדם מחזור דומים מאוד לסימני הריון צעיר, והרבה הריוניות (חלקן כבר אמהות) עברו את השלב הכואב הזה, וגמרו אותו עם חיוך אדיר. מחזיקה לך אצבעות לחיובי ענקי
נועם

גיליה - אל לך להיות עצובה...

כולנו כאן איתך!!! ומחזיקה לך אצבעות שבכל זאת הפעם זה הפעם!!!!!!!! וכמה
לסיכוי הקטן..

מיליקי

New member
גיליה חמודה../images/Emo140.gif

שולחת לך חובוק עם פרח, ומקווה שהתעודדת בינתיים. שיהיה בהצלחה - וכמה שיותר מהר! מילי

גיליה

New member
"בואה של מכשפה"../images/Emo14.gif

תודה לכל התומכות המקסימות, כפי ששיערתי, אכן הגיעה המכשפה (שירשרתי את זה להודעה אחרת לפני שראיתי את תגובותיכן). היה עצוב מאוד, בכיתי המון, ועכשיו שוב קמתי על הרגליים מקווה לסיבוב מוצלח יותר. הלוואי וזה יהיה החודש האחרון שבו נצטרך לעבור את כל ה"איכסה" הזה... המון הצלחה לכולנו

למעלה