עצוב

עצוב

עצוב לי בלב..סתם כך בלי סיבה..(לא שאשקר יש סיבה אבל היא אישית) . מוזיקה אני לא שומעת..מאד קשה לי..מה מציעים לעשות כדי לשרות בשימחה? לשכוח מהכל ולהמשיך הלאה?

את התשובה לשאלתך. . .

שהצעתי לומר לך משום מה קיבלת פיק ברכיים וסירבת לשמוע, אין לי בעיה עם זה (הבעיה בסה``כ תישאר אצלך כי אני כבר יודע ולכן גם יודע איך לקבל דברים ולהתמודד איתם) אך עם יד על הלב אני אומר לך... אם תשמעי את התשובה תועילי לעצמך רבות בחיים. ב100% לא 99.9%!

``הפלא יועץ`` אומר שכמה שישמח האיש על

רוב הטובה אשר עשה השם לישראל וקדשנו במצותיו,למצוה תחשב ועושה נחת רוח ליצרו וקובוע לו שכר.... ואמרו רבותינו ז`ל דשכר מצוה אין בעולם הזה אבל בשכר השמחה אדם אוכל בעולם הזה. אז שווה המון הצלחה.

19אריאל

New member
יש כמה הודעות מחזקות עכשיו על הדף

של הפורום. ההודעה של אלינור על האחיינית שלה, ההודעה של מתוקית, ובשביל הצחוק, מומלץ לקרוא את התגובה של פופקס להודעה שנכתבה תחת הכותרת מה דעתכם על זה... בהצלחה!

toxic2004

New member
רעיון נהדר ../images/Emo176.gif../images/Emo181.gif../images/Emo180.gif../images/Emo175.gif../images/Emo91.gif

מומלץ. אה, אבל רק בחופים הכשרים

עצה-

אם את עצובה - תחשבי ממה העצבות נובעת, וכשתגיעי לעניין , תעשי חשבון נפש, ותוודאי שהכל כשורה...אם יש צורך לתקן , תעבדי על המידה, ותתקני . ו...אם את סתם כך עצובה, זה יצר הרע, אינו רוצה שתיהי שמחה, אז להפך- תראי לו שאת כן שמחה....! תתעסקי, תדברי עם חברות.....בעיקר, כשאני עצובה אני מדברת עם חברות וזה מאוד מאוד עוזר.....או שאני מתעסקת בדבר שמספק אותי .... בהצלחה מתוקה !

למעלה