עצוב שכך בכפר

אנשאעי

New member
עצוב שכך בכפר

לא מתלוננת רק מעלה מצב שקיים הרבה זמן בכפר אדומים ערבי כיתה איזה כייף כל הילדים מצפים לכך היום מספר בנות שלא לומדות בכפר הוחרמו מממפגשי כיתה היתי מופתעת לא מופתעת כשביתי הגיע ואמרה לי יש מפגש כיתה אך לא מעוננינים שאני אצטרף שאלתי מה הכוונה תסבירי לי...... אמרה את השם של הבת שהמליצה את הרעיוןן.... והחליטו שהבנות שלא לומדות פה לא שייכות כמה עצוב....... חבל שבכפרינו הגענו גם לזה הבנות עצובות ופגועות חזרו הביתה למרות שמנסות להיות מחוברות צופים...חוגים....פעילויות ישוביות :(

נשמע ממש לא נעים

אבל קשה לי להבין את הסיטואציה: זה התארגנות פרטית או שיש מבוגר שקשור לזה שאפשר לדבר איתו? (בית ספר? רכזי הנוער? רכז צופים?) יש בעיה חברתית בין הילדים? מריבה או משהו שקרה? זה ילדים שגדלו ביחד ולאחרונה עברו לבית ספר אחר, או שכבר שנים לא בקשר? אם את מרגישה שהפורום פתוח מידי לפרטים אישיים אולי כדאי לפנות לרכזת קהילה שתשמע את הפרטים ותחבר אותך הלאה למי שיכול לעזור?

שלום אנשאעי

באמת עצוב לקרוא את מה שכתבת, אם אנו מבינים נכון זה קשור לכיתות ז' או ח' אם את רוצה אנחנו מאוד נשמח שתיצרי איתנו קשר תפרטי לנו קצת ואנחנו נשתדל להתמודד עם העיניין. בכל מקרה ביתך מוזמנת לכל פעילות שלנו (שוב-אם אכן מדובר בגיל המתאים) , ראי בדפי מידע. רחלי ונפתלי (הרכזי נוער) 0525664121

אנשאעי

New member
תגובה לתגובה

אכן נוער בגילאי 12 13 לא אלו בנות שלמדו פה בהתחלה שלומדים מיחוץ לישוב לא לא היתה מריבה...... לא היתה התנתקות ...... כנראה מחשבה שלא מתאים להם ....בנות מבחוץ יש משהו בנוער פה לצערי שדוחה את החברים שלומדים מחוץ לכפר נפטלי ורחלי יהיה נחמד אם תנסו לקרב בין הילדים החיצוניים ( תלמידי חוץ ) לבין הלומדים פה לשמחתי ביתי הלכה לאותה ילדה ואמרה לך שהיא נפגעה ממנה אך לצערי יש עוד מספר בנות שמאוד מנותקות ומאוד פגועות רחלי ונפטלי ישר כוח !!!! מתברר שזה לא הפעם הראשונה שדברים כאלו קוראים !!!!

למעלה