עצוב קצת...

תמר אחת

New member
עצוב קצת...

קניתי מצלמה בתיאלנד - מצלמת תמונות דיגיטלית. היא עלתה לי הרבה כסף שחסכתי- (400 דולר)- והמוכרת אמרה לי שיש עליה אחריות בכל העולם... אולם... כשהגעתי הביתה, הופיעה תקלה במסך שנדלק מתי שמתחשק לו ואיך שמתחשק לו.. רצתי לחברת אולימפוס עד ת"א...ושם נאמר לי שהאחריות לא תקפה אצלם (אז אצל מי אצל אמא שלי ?!?) ושעלות תיקון- 700 ש"ח... המומה יצאתי עם דמעה בעיניי... מה אוכל לעשות מכאן.. האם למישהו רעיון מבזיק?..

ted

New member
ממליצים פה תמיד על מעבדה הגונה

בתל אביב - ארליך כמדומני. תנסי אותו. אם לא ילך, לא תהיה לך ברירה אלא להחליט אם לחזור לתאילנד לתקן אותה או להשבית אותה - או פתרון מעשי - להתמקח איתם עד העצם ולנסות לצמצם את רוע הגזירה. זה הסיכון כשקונים בחו"ל, ולמדת את זה על בשרך. הסיכוי קטן שהמצלמה דפוקה, אבל זה קורה לפעמים. גם בקנון וניקון. האם בדקת אותה בחו"ל?

תמר אחת

New member
הי טד,

תודה רבה על התגובה ועל ההכוונה, וסליחה שהגבתי באיחור. המלצה נוספת שאמרו לי ממעבדת אולימפוס היא- לכתוב להם מייל, וגם לשלוח אליהם את המצלמה וכך אשלם רק את דמי המשלוח. זה נראה לך הגיוני? הרי אם אתכתב איתם - מה כבר יעזור לי? ואם אשלח להם את המצלמה- אז אולי אאבד אותה לתמיד לא? אולימפוס תמימים או שכדאי לנסות?... תמר

old

New member
תכתבי מייל לאולימפוס העולמית

או לשלוחה שלהם בארופה מצירוף תצלום של התעודה במידה וזה אחריות בינלאומית יקרו שתי דברים או שיכופפו את ידם של "אלודה" או שתאלצי לשלוח להם לארופה. בכל מקרה "אלודה" לא מתקן בארץ גם הוא שולח לארופה.

GiladF

New member
לכתוב זה לא מזיק!

מנסיוני הדל אני רק יכול לנגיד לך שמהדברים האלה אפשר בסוף למצוא פתרון משתלם מאוד.... אמנם זה לא אולימפוס וגם לא מצלמה, אבל: לפני מספר שנים קניתי מינידיסק בארה"ב, הוא התקלקל תקופה קצרה מאוד אחרי שקניתי אותו, מאחר והיבואן בארץ לא מכבד אחריות בינלאומית נאלצתי לשלם. מיד אחרי התשלום פניתי לסוני העולמית, הם שמחו לעזור, וביחס שקשה למצוא בארץ ביקשו שאשלח להם עותק של הקבלה על התיקון, כחודשיים מאוחר יותר, חיכה לי בדואר צ'ק על סך הסכום המדויק ששילמתי עבור התיקון כאן בארץ. בקיצור, שווה לעשות כמה בדיקות, תנסי לזכור שלא כל החברות בעולם מתיחסות ללקוחות שלהם כמו היחס הממוצע ללקוח בארץ.

למעלה