Sweet Russian Girl
New member
***עצוב,עצוב***!../images/Emo7.gif
סיימתי לראות לפני 10 דקות בערוץ 10 תוכנית:"ילדי הרמדיה" תוכנית על הפרשה שהייתה עם רמדיה לפני שנה.... אני כאחת שחולה על ילדים קטנים ויש לי חולשה אליהם הזדעזעתי.. איזה עצוב זה
ילדים שקשה להם לנשום וצריכים ללכת עם חמצן,ילדים שלא בוכים ולא מראים רגשות,ילדים בקושי זזים,זוחלים,צוחקים ילדה שעדיין לא חזרה הבייתה מבית חולים...פשוט מזעזע לפי דעתי! ולמה זה קרה? בגלל שמישהו בחברה גרמנית החליט לא לשים ויטמין נחוץ לתינוקות ולהתפתחות שלהם והחברת רמדיה שיתפה פעולה..., עצוב עצוב למה זה מגיע לתינוקות שחפים מפשע שיהרסו להם ככה את החיים??
והחברת רמדיה לא רוצים ללכת אחריות אומרים שהם לא אשמים כשה כולם בודאות יודעים שהם אשמים!!!!!!!!! איזה אחד שאיבד את הבן שלו בהעקבות הפרשה הזאת סיפר שהוא דיבר עם המנכל של חברת רמדיה והמנכל אמר לו כזה:"תיהיה רגוע,אתה איבדת בן אבל אני איבדתי את החברת רמדיה(משהו כזה)........." לבן אדם הזה אין לב אם הוא אומר את זה .אני לא מבינה איזה בן אדם נורמלי ישווה איזה חברה מחורבנת(סליחה על המילה..)שהרסה חיים של תינוקות שרק באו לעולם,שבגללה מתו תינוקות לתינוקות עצמם!
תהרגו אותי אבל לא ניתפס לי בראש..... שונאת כאלו אנשים.... יש עוד אלפיי תינוקות שאכלו באותו זמן את הרמדיה שודאי גם ניפגעו וחברת רמדיה לא מזיזה את התחת שלהם בשביל לחפש את הנפגעים ולפצות אותם... פשוט אנשים רעים!!!!!!!!!!!!
מה אתם חושבים על הפרשה????? מישהו ראה את התוכנית????
סיימתי לראות לפני 10 דקות בערוץ 10 תוכנית:"ילדי הרמדיה" תוכנית על הפרשה שהייתה עם רמדיה לפני שנה.... אני כאחת שחולה על ילדים קטנים ויש לי חולשה אליהם הזדעזעתי.. איזה עצוב זה