***עצוב,עצוב***!

***עצוב,עצוב***!../images/Emo7.gif

סיימתי לראות לפני 10 דקות בערוץ 10 תוכנית:"ילדי הרמדיה" תוכנית על הפרשה שהייתה עם רמדיה לפני שנה.... אני כאחת שחולה על ילדים קטנים ויש לי חולשה אליהם הזדעזעתי.. איזה עצוב זה
ילדים שקשה להם לנשום וצריכים ללכת עם חמצן,ילדים שלא בוכים ולא מראים רגשות,ילדים בקושי זזים,זוחלים,צוחקים ילדה שעדיין לא חזרה הבייתה מבית חולים...פשוט מזעזע לפי דעתי! ולמה זה קרה? בגלל שמישהו בחברה גרמנית החליט לא לשים ויטמין נחוץ לתינוקות ולהתפתחות שלהם והחברת רמדיה שיתפה פעולה..., עצוב עצוב למה זה מגיע לתינוקות שחפים מפשע שיהרסו להם ככה את החיים??
והחברת רמדיה לא רוצים ללכת אחריות אומרים שהם לא אשמים כשה כולם בודאות יודעים שהם אשמים!!!!!!!!! איזה אחד שאיבד את הבן שלו בהעקבות הפרשה הזאת סיפר שהוא דיבר עם המנכל של חברת רמדיה והמנכל אמר לו כזה:"תיהיה רגוע,אתה איבדת בן אבל אני איבדתי את החברת רמדיה(משהו כזה)........." לבן אדם הזה אין לב אם הוא אומר את זה .אני לא מבינה איזה בן אדם נורמלי ישווה איזה חברה מחורבנת(סליחה על המילה..)שהרסה חיים של תינוקות שרק באו לעולם,שבגללה מתו תינוקות לתינוקות עצמם!
תהרגו אותי אבל לא ניתפס לי בראש..... שונאת כאלו אנשים.... יש עוד אלפיי תינוקות שאכלו באותו זמן את הרמדיה שודאי גם ניפגעו וחברת רמדיה לא מזיזה את התחת שלהם בשביל לחפש את הנפגעים ולפצות אותם... פשוט אנשים רעים!!!!!!!!!!!!
מה אתם חושבים על הפרשה????? מישהו ראה את התוכנית????

Vrock

New member
כמובן שהם אנשים רעים...

אני חושב שמי שהכי נדפק זה הילדים וההורים שלהם. הם ייאלצו לחיות בגיהנום עלי אדמות עד שארית ימיהם. הבעלים של חברת רמדיה וכל מי שאחראי לפרשה פשוט צריכים למות או משהו, במקום לעסוק בשיקום הנזק התדמיתי לחברה הדפוקה שלהם עדיף שיעסקו בשיקום התינוקות שהם הרסו להם את החיים!

זאת הבעיה הם לא רוצים לעזור

בשיקום! לא אכפת להם
הייתה איזה תינוקת שעד היום היא עוד בבית חולים בטיפולים וההורים שלה רוצים לקחת אותה הבייתה אבל לא החברת רמדיה רוצים שיעבירו אותה לאיזה מוסד כשה הם יודעים בודאות שהיא לא תקבל את הטיפול שדרוש לה כמו שהיא תקבל בבית וזה בגלל שהם לא רוצים לשלם פיצוי למשפחה!!!! כאלו אם היא תמות החברת רמדיה לא יהיו חייבים לשלם להם פיצוי... אנשים חראים פשוט בני **************

AeroSlash

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

זה פשוט מרגיז!!!! ואני ממש יכולה להתחבר לזה כי עד לפני כמה זמן אחיינים שלי חיו על רמדיה
רק לתאר לעצמי שמשהו היה קורא לאחד מהם כבר מעביר לי צמרמורת בגוף
גרררררררררררררר, סני אדם מפגרים, טישפים, טמבלים שהורסים חיים של ילדים מסכנים בשביל להרוויח עוד כמה מכוניות מפוארות למנכלים.... גררררר

wildgirl1

New member
בהחלט עצוב!!!

מרגיז!!! ואי אם התינוק שלי או התאומות שלי היו נפגעות מכזה דבר אני חושבת שהייתי הורגת את המנהל!!! באמת!! מה זה? מה הם חושבים ? הם היו צריכים לבדוק טוב טוב לפני שהם מוצאים כזה דבר לשוק זה אוכל של ילדים , הוא היה חייב לעבור הרבה בדיקות!!! אבל למה שמישהו יתאמץ? למי אכפת מכמה אלפי משפחות שחייהם די נהרסו!!! באמת במקרה כזה אני מבינה אנשים שרוצים לקחת את החוק לידיים ולטפל באותם אחראים!! אני הייתי מטפלת בהם!!! אני מאוד מקווה שהתינוקות האלה יהיו בסדר לפחות איכשהו!!! ובקשר לשאלה שלך לא ראיתי את התוכנית למרות שראיתי את הפרסומות אליה ורציתי לראות אבל בסוף לא יצא לי

הם לא היו צריכים לבדוק כלום...

הם ידעו בודאות שהגרמנים לא שמו את הויטמין.. כמו שהשוטר בתוכנית אמר חברת רמדיה היו בקשר יום יומי דרך אימילים וטלפון עם החברה הגרמנית אז מה הם עושים את עצמם חפים מפשע????? כשה כולם יודעים שהם אשמים!!!!!!
המראין כזה שואל את המנכל כמה תינוקות נפגעו מהרמדיה והוא כזה אומר איזה 19 כשה לכולם ידוע שאיזה 40 נפגעו... זה פשוט לאכפת לתחת שלהם זה הבעיה מניאקים שכמותם
וגם אני הייתי הורגת אם זה היה קורה לתינוק שלי!!!!

vk3

New member
זה זוועתי... ../images/Emo70.gif

אין מספיק מילים בעולם שיכולות לתאר את היגון, הזוועה, הסבל הרב והצער שפקד אותן משפחות
זה היה מעשה נוראי שאין לו הסבר מפורש והיגיוני... הכול תירוצים
אלוהים... עוברת בי חלחלה רק מלחשוב על כול התינוקות שנפגעו ומתו
אבל שמעתי במפורש שרמדיה הכירה בטעות, תבעו אותה אין ספור אנשים והיא עדיין ממשיכה לשלם פיצויים על סך מיליארדי דולרים... אני לא בטוח שכול המידע שנמסר בתוכנית היה נכון אם כך

לא יודעת..

המנכל במפורש אמר שהם לא אשמים..... אוי היה שם תינוקת אחת שצריכה כל יום כמעט לבוא לבית חולים ולעבור סידרה של טיפולים פשוט זוועה

משהוא שמעניין

אותי בואי נשים רגע את התוכנית בצד שלדעתי היא חשובה כמובן... דבר אחד מעניין אותי למה בחורה בת 18 כמוך מעניינת תוכנית כזאת אין איזה סרט או משהוא?

אני בת 19....

למה אני רואה את זה??? כי יש עוד דברים חשובים חוץ מסרטים וומוזיקה ותוכניות בידור... אני אחת שאוהבת תינוקות אז אכפת לי מהם וחשוב לי ומעניין אותי לראות את הדברים האלו... גם את התוכניות על באסלן(על ההתקפה על הבית הספר...)ראיתי כשה היה בערוץ 10.. כי דברים כאלו מענינים אותי חשובים לי ואכפת לי מהם .. היה לי מעניין איך זה היה וכל הדברים האלו... ואני חושבת שאני בגיל המתאים שיענינו אותי עוד דברים בטלויזיה חוץ ממוזיקה,סרטים,תוכניות בידור וסידרות..זה לא כל החיים ,בחיים יש עוד דברים רצייינים שחשוב להסתכל בטלויזיה... סליחה אבל אני חושבת שהשאלה שלך מיותרת.. אני לא מבינה מה מוזר בזה שמישהי בת 19 רואה ומתעניינת בכאלו דברים...לא מבינה....
מי מסכים איתי??????????

ותשים לב מה מעניין אותך...

למה מישהי בת 19 רואה תוכניות כאלו במקום התוכניות והפרשה הזאת ומה קרה לתינוקות חפים מפשע ולמשפחות שלהם... וזה באמת מוזר סורי...
אבל זכותך באמת..

the freaky girl

New member
אני../images/Emo45.gif

ולמה שזה ישנה מה שהיא רואה, ובת כמה היא.. היא לא ילדה קטנה!

למעלה