עצוב... עצוב... עצוב...

עצוב... עצוב... עצוב...

היום יובא למנוחות הטייס אסף רמון, בנו של האסרונאוט אילן רמון שנהרג בהתפוצצות החללית. איזה יום קשה למשפחת רמון, לאמא רונה, שאיבדה את בעלה לפני 6 שנים ואתמול נהרג גם בנה בתאונת אימונים במטוס קרב. הלב דואה וכואב. איום ונורא לשמוע בשורות כאלה קשות. אני מציע שחברי הפורום (שרובם דתיים) יקראו משניות לעילוי נשמתו של הטייס אסף רמון. יהי זכרו ברוך.

בצהריים: סרן אסף רמון ייקבר בנהלל, ליד אביו

הלווייתו של הטייס סרן אסף רמון (שצה"ל החליט להעלותו בדרגה אחרי מותו) תתקיים היום בשעה 16:00 אחר הצהריים, בבית הקברות בנהלל. אסף ייקבר ליד אביו הטייס האסטרונאוט אלוף משנה אילן רמון ז"ל. בין מאות הודעות האבל ששיגרו אמש ראשי המדינה, הגיעה גם הודעתו של נשיא ארה"ב, ברק אובמה (צבא וביטחון) הלווייתו של הטייס סרן אסף רמון (שצה"ל החליט להעלותו בדרגה אחרי מותו) תתקיים היום בשעה 16:00 אחר הצהריים, בבית הקברות בנהלל. אסף ייקבר ליד אביו הטייס האסטרונאוט אלוף משנה אילן רמון ז"ל. לצפיה בסרטון טקס סיום רוקס טיס של סגן אסף רמון כנסו לקישור המצורף מטה

outcider

New member
נוראי ../images/Emo7.gif

גם לי, כמו לכל אחד, אני מניח - היה רגע ההלם ההוא כששמעתי את החדשות. כמה נורא. לאבד גם בעל וגם בן. ועוד יותר כואב, שהם איזשהו מין של סמל לאומי. ועם זאת, היום כשעלעלתי בעיתון מצאתי את עצמי בוהה (ואפילו מחפש) את התמונות של ההרוג הטרי בלי חלוצה - והיו כאלו. איזה סוטה מין אני
. אני ממש מתבייש בעצמי.

למעלה