עצוב .....עצוב מאוד...

אירילה

New member
עצוב .....עצוב מאוד...

עצוב לי מאוד שעצרו את עבודות הגן ליד בית הספר ,אבל עצוב לי יותר כאשר אני נוכח שרצון הפרט חזק יותר על רצון הכלל. היה רצוי להפנות משאבים לתשתית לקויה ואז לעבור להקמת גנים ציבורים ,ושאר דברים נאים אחרים. בטוחני שהתושבים בלפיד היו רוצים לראות תחילה מדרכות מתוקנות ועבירות ,ישוב נקי , פחי אשפה ציבורים ברחובות.. כי בינינו ובין עצמנו הדבר כל כך שקוף שלפני הבחירות יעשו דבר שכזה ,כמו הפיתוח ליד בית הדואר והעבודה שנעצרה ליד בית הספר. כעת מה שנותר הוא לא לבכות על חלב שנשפך , אלא לחשוב איך ניתן לתקן את המצב....וכן....כן....גם את המדרכה הגלית שברחוב השקמה פינת הגליל. ועד יקר.....דחילקום....תעשו משהוא טוב...איזו מצווה טובה....תתקנו את המדרכה.... או שאולי מחר בערב יתרחש נס חנוכה???

פרוטסטנטי או קתולי...???

כמה טוב שיש שופר אירי משובח מלאכה שנעשית בידי אחרים... אירילה ידידי אתה משרתם של האדונים?! יודע אני שהינך ער לבעיות וכאבך לגורל לפיד הוא כאב אמיתי וכן. סדר עדיפויות יקבע על ידי הוועד הבא שכולנו מקווים שתיצלח דרכו. אבל בבקשה ממך פתח מעט פוקוס וראה את הדברים במלוא הפריים ומקווה שחוכמתך תעלה על תמימותך! שולח נשיקה לכולם.

אירילה

New member
משרת????

הדברים שאני כותב כבוד רב , באים מהאיכפתיות ומתוך כאב , פי , שלי הוא ,לאחרים יש פיות ...בלי עין הרע... אולי זה נשמע שדברי משרתים אחרים , אבל אם פירושו של דבר שדבריי יהיו לתועלת כלל תושבי הישוב..דיינו. חוסר איכפתיות הוא אחד הדברים שאתה לא זקוק להיות שליח אחרים, כי למי שאיכפת....מדבר... הבנת את זה מר ברוך???

אירילה

New member
טוב...אם התחלת על שליח אחרים אז

קח למשל את המדרכה שמעסיקה אותי מאוד בשבוע האחרון ,שמת לב שאני כותב עליה כל יום (המסכנה הזו..) כמה מסוכנת היא במצבה העכשוי להולכי רגל ,תגיד? למה אישה עם עגלת תינוק צריכה לרדת לכביש? למה אדם זקן צריך עזרה בלעבור שם את המדרכה? למה אישתי שהיא נכה לא יכולה לעבור שם בכוחות עצמה? אז למה אני מדבר??? אני מדבר גם בשמך , אני לא רואה אותך כמישהוא אחר , אתה גם גר בישוב וגם הולך על מדרכות בלפיד. איך אמר הגולש היקר מר בלום? אולי עד שמישהוא יפול ויגיש תביעה אולי אז יתקנו את המדרכה. ועכשיו תאמר..מה קודם עבירות הדרך או יופי? שניהם נכון? אבל מה קודם? הדברים נאמרים מתוך כאב ואיכפתיות ,כי כאן השכל וההיגיון נעלמו. שבוע עבר והמדרכה לא תוקנה..והישוב יושב לו אדיש..... שיהיה לכולם רק טוב.

eldad at far

New member
ומה הן בדיוק סדרי העדיפויות של הרב

באגד ושל אדוניו? הרי הרב באגד הוא המשרת הכי נקלה כאן. משרתם של אדונים שעוד לא שמענו לא מהם ולא ממנו דבר וחצי דבר על סדרי עדיפויות כלשהם. משרת שיודע לצאת נגד כל העולם ואפילו פעם אחת לא הציע כאן משהו רציני, שבאמת שווה התייחסות. הרב באגד, שיודע לצאת יפה נגד נגד נגד נגד נגד, עוד לא אמר כאן מילה אחת על מה הוא חושב שצריך לעשות ואיך. הוא גם לא התייחס לתשלומי מס הועד (משום מה). וגם אדוניו של הרב (או שמא יש לדייק ולומר גבירותיו) טרם השמיעו בת קול אחת לגבי סדרי העדיפויות שלהן. אולי הגיע הזמן לשמוע את הרב הגיבור, שמקפיד להתחבא מתחת לסינר של גבירותיו (ואישתו) , בעד מה (לא מי) הוא? ואיך הוא מציע לקדם את זה? יכול להיות שהרב באגד, בדיוק כמו גבירותיו, לא ממש מכיר את הנושאים שעל סדר היום? (עכשיו תראו איך הוא יתחיל להשתולל ולקלל על בסיס אישי - בלי לומר מילה אחת עניינית).

שמענו מישנה סדורה וברורה...

סדר עדיפויות סדר התברברויות תוכניות שמות הבטחות והרבה הרבה הרים וגבעות עברו חמש שנים ואכן קבלנו הרים גבעות ניירות עלונים אפילו עיתון שמטעם יצא באופן עקבי אז אדון חרטטן, בחרטוטים יצאת מנצח. אני בעד כל המצעים של כל הרשימות ושל כל המועמדים.(אפילו בעד 100 שהובטח) ומכיוון שאתה הרי ידוע כחד לשון לקקן פינות ומשמיצן מקצועי גש למשרדי הוועד בדוק את כרטיסי האישי וכפי שיצאת גם חזור ובקש סליחה גדולה על שקרייך! לגבי אישתי אכן מתחת לסינורה אני מאד נהנה לשהות! והשאר אותה מחוץ למשחק!! ובמידה שיש גבירות נוספות שנותנות אז קדימה תעביר לי קצת מידע... כך נשיקה אישית ממני חמודי...

kiyossi

New member
בחצר ליד השוקת...

בתצפית הכי טובה על וויסקי משובח-עליך (הוא יודע מי) על סיגר טוב-עלי הבט שמאל, ימין ורק תבחר גבירות. כי בזמן בחירות -אין נזירות וכולם נותנות. ואצלנו ברחוב-כולם בעלי חוב מי ששילם וגם מי שעדיין לא מה שבטוח-לאחר הבחירות הסדר יעשה והצדק גם. אך מי שמיתוכנו הילשין וסרח משך שנים יכנוהו -פירחח.(לא מכוון אילך שותפי לתצפית) בהצלחה למתמודדים ובחירות כשרות וללא השמצות

למעלה