עצוב מאוד!!

fireman

New member
עצוב מאוד!!

היום הגיעו לאזניי ידיעות בדבר מניעה של מפקדים כלפי צופי אש להשתתף בפורום. הנושא הועלה לפורום לאחר שבדקתי זאת מספר פעמים. האם למפקד תחנה או לבכיר אחר בתחנת כיבוי יש את הזכות למנוע מצופה אש מתחנתו להכנס לפורום גם אם אין מדובר בחשיפת מידע שלא צריך להגיע לפורום ושאר דברים שעלולים להוות עילה מספקת לשלילת זכות של המתנדבים לא בגלל היותם מתנדבים אלא בגלל היותם גולשי אינטרנט? עצוב מאוד, באמת עצוב.....

מההההההההההההההההה...אני....

ממש בהלם למה מי הם בכלל,מי שואל אותם מה לעשות, ולמה הם חושבים שאותו צופה יוציא דברים של התחנה שלו מה אני לא מבין מה הקטע פה זה ממש עצוב ערן צריך לעשות בענין משהו.

מפקדים יקרים !!!!

אף צופה / מתנדב / כבאי לא שואל אתכם אם להשתתף בפורום או לא להשתתף בפורום זוהי פשוט חוצפה לאסור דבר שכזה אין לכם שום זכות ושום סמכות לאסור דבר שכזה ואם כן אז אני רוצה לראות את זה (בפקודות מכ"ר) ולאותם צופה אש שאסרו עליהם להשתתף בפורום אני קורא להפר הוראה בילתי חוקית זו !!! חוצפה

pivi

New member
אני מצטרף אליך במחאה !

מפקד שנותן הוראה כזו עובר על כמה חוקי יסוד במדינה הראשון שבהם הוא חוק יסוד כבוד האדם וחרותו. לעומת זה אם אותו צופה מפרסם בפורום פרטים אישיים של נפגע או של אדם אחר ללא הסכמתו אזיי אותו צופה עובר על החוק תקפידו שלא לפגוע בזולת ע"י חשיפת פרטים אישיים או תמונות עם פרצופים שניתן לזהות בקלות. חוץ מזה כל החוצפנים יכולים לקפוץ עד השמיים והשמיים הם לא הגבול. עד כאן להפעם שלכם ובשבלכם פיני

Meni Malka

New member
טוב אז קודם כל אלו הן שמועות

ולשמועות אין להאמין עד אשר הן מתאמתות. אני אישית לא מאמין שקיימת תופעה כזו ! דווקא בעידן החדש יש רצון להביא יעוד גולשים לאינטרנט והפורום יוצר מעין קהילה של כבאים, צופים וכדומה. לכן, אודה לך באם תשלח לי מסר פרטי עם שמות המפקדים שכביכול מונעים מגולשים להיכנס לפרום ואבדוק את העניין. דבר נוסף, השמועות שהגיעו לאזניך אולי לא מדוייקות משום שיכול מאד להיות שמפקדים מונעים מצופים להיכנס לפורום אך רק בשטח התחנה ובמחשבי התחנה שאינם מיועדים לגלישה חופשית אלא לעבודה בלבד !

bluefire

New member
אני לא יודע איך זה באמת אבל אצלנו..

מאוד פתוחים לגבי האינטרנט . גם בועז רקיע שהוא קצין בתחנה שלנו מחובר ומגיב בפורום . גם חיים ראובן מפקד הצופים בתחנה שלנו מחובר . ואפילו לאחרונה ניסיתי להכניס את הסגן מפקד שלנו לאינטרנט . אז למי שזה באמת קרה לו צריך פשוט להסביר שהפורום זאת דרך טובה להכיר ולדבר אם אנשים שהתחומי היתעניינות שלהם דומים . ושה לא צריך ליהיות סגורים לגבי זה. אפילו תכניסו אותם לפורום ותראו להם שזה סבבה וזה לא כל כך נורא כמו שהם חושבים.

fireman

New member
צריך לחדד כמה דברים

אמרתי ידיעות, לא אמרתי שמועות ההבדל בין השניים הוא שמיים וארץ היות ואנשים ביקשו שלא לחשוף פרטים אינני מתכוון לעשות זאת מבלי לקבל את רשותם הידיעות מדברות על כך שצופים מתחנה מסויימת מעלים תמונות מאירועים של אותה תחנה או מעלים קישורי אינטרנט לאירועים של אותה תחנה ולא לגבי גלישה מהתחנה עצמה

fireman

New member
מני מלכא.....

באחת מהודעותיך ראיתי שחתמת מתחת להודעה בשמו של מפקד ש"כ תל אביב שרלס מלכא, האם גם מפקד ש"כ ת"א הוא בין אורחי הפורום ולא יצא לי לשים לב לכך קודם?

Meni Malka

New member
מפקד ש"כ ת"א

הוא אבי וסיפרתי לו על ההודעה שהעלו על רונן מכטייב שזכה בעובד מצטיין אז הוא ביקש ממני להעלות הודעה בשמו. אבל בנוסף לכך הוא שומע הרבה על הפורום מליאור שני, ליאור טהרני וגם ממני. :)

למעלה