עצוב מאוד כאן

Speechless

New member
עצוב מאוד כאן../images/Emo7.gif

כן כן כרגיל אני היחידה שמתלוננת (שיש לה תלונות) דניאל אתה יכול להחליט שאני טועה... אני אבין אותך בגלל שאני היחידה פה שיש לה תלונות RIGHT? בכל מקרה צר לי לאכז אותך דניאל אבל זה ממש לא נראה לי שמנהל פורום של מאריה קארי יהיה מנהל פורום של מייקל.. זה נשמע לא שייך כזה ולא לעניין ! או שתחזור לנהל את הפורום הזה (אני לא מציבה תנאים , אני רק מציעה) או שתתן למעריץ אחר את הפורום הזה כמו MICHAEL JACKSON ORIT או whatever happend ואותי אני לא מציעה כי אני כבר יודעת שלא תסכים. עצוב ... ממש כואב לי לראות את הפורום שלך בצורה הזו.... אבל למה שתקשיב לי ??? אין טעם אה ? אז תמחוק את הודעה הזו מה אני יעשה... :"(

eranmc

New member
אני נאלץ לאכזב אותך.

אף אחד אחר מהפורום לא יכול לנהל את הפורום הזה. רק מנהלים בלבד. ומכיוון שזה זמני לשבוע אני ממליץ לך להנות כל עוד אפשר. וזה שאני מעריץ של מראיה קארי לא מונע ממני להעריץ את מייקל מן הסתם יש לי יותר דברים שלו מכמה מעריצים פה. אז את מתבקשת לכתוב לענין. ורק לידעתך יש אנשים שלא יכולים לנהל שום פורום (ולא אנקוט בשמות) עקב הפרעות בתפוז. והמבין (ת)בין. יום נעים גם לך,

Marty McFly

New member
שאלה לי אליך:

ערן הוא פחות מעריץ כי הוא גם מעריץ של מריה (בלי א´!) קארי? יעני, זה גורע ממנו?? אני אישית לא חושב ככה... ויש הודעה למטה, שכתבתי לאורית, שאולי תעניין אותך... (ובהודעה ההיא, התכוונתי שבוע אחרי הביוטופ, כשאני שוב נוסע לאילת עם חברים... שכחתי לציין את זה)

למעלה