עצוב לי

מנמנמת

New member
עצוב לי

אנחנו כבר כמה זמן ביחד. צעיר ממני בכמה שנים אבל אין משמעות לגיל. אין. גרים רחוק אחד מהשני אבל עושים את כל המאמצים להיפגש כמה שיותר. עד עכשיו עבד נהדר. בזמן האחרון הוא התרחק ממני. כשאנחנו ביחד - נהדר. כשכל אחד בבית שלו - כאילו אין ביננו כלום. התעמתתי איתו. שאלתי מה ביננו? סוף השיחה הוא שהוא רוצה קצת זמן לבד, לחשוב בשקט על מה שהוא רוצה. ממני, ממנו, מאיתנו. אמר שידבר איתי בסו"ש. עד אז ביקש ממני שקט. אבל חזר ואמר כמה שהוא אוהב אותי. ואני נותנת לו את כל הזמן שבעולם. ואמרתי לו את זה. מהנסיון שלי כאלה בקשות מובילות רק למקום אחד - לפרדה. אני ממררת בבכי כבר כמה ימים. צריכה עזרה.... מנמנמת

adam33

New member
מילים מילים

כשהבן זוג אומר אני רוצה לחשוב לבד זה צריך להדליק נורה אדומה!!! או שאת מלחיצה אותו או שהוא מביט על אחרת שהוא עצמו עוד לא בטוח לגביה מה שבטוח הוא שבין כך ובין כך צריך לתת את המרחב אם הוא אוהב אותך סופו של דבר הוא יחזור אלייך וזה יועיל ואם לא את כבר תדעי..

mamch

New member
מילים

אכן, נותנת לו את כל המרחב שיש - עם כל הכאב שלי. נחכה ונראה (למרות שלדעתי אין סיכוי, כי אהבה זה לא הכל בזוגיות)

adam33

New member
הדבר כואב..

ואין מילים שיכולות לבטא את ההרגשה של מי שנדחה או שנדחתה על ידי הבן זוג האחר ועל כך כולי איתך.. יחד עם זאת אני מקוה שרק תהיי יותר חזקה בשל כך ולמרות הכאב תצעדי קדימה ותנסי לראות את זה כמחשל. תקוה אני שאם לא יסתדר הדבר תמצאי ברגע זה את חברותייך האמיתייות ויעברו איתך את השלב הכואב ולא נעים הזה.

מנמנמת

New member
תודה

על התמיכה. החברות / חברים זה לא הפיתרון. מה כבר הם יכולים לומר, לעשות... מחכה בקוצר רוח לתשובה.. שלו... שאני יודעת מה תהיה בכל מקרה

למעלה