עצוב לי

אלונה20

New member
עצוב לי

אז ככה אני אלמנה מזה 3 שנים ובמהלך השנים אני מריגשה לפעמים טוב ולפעמים פחות טוב והייתי רוצה לשתף אותכם בחודש האחרון אני קצת במצב ירוד אין לי חשק לכולם אני מצוברחת על הילידם שלי ואין לימחשק ללכת לעבודה אפילו אבל אני צריכה לעשות את זה בגלל שאני צריכה לפרנס אני דיי לבד אין לי חברות או בן זוג כדי שלתף את תושותי אני רוצה לצאת ולהכיר אבל לא ממש אני טיפוס של ירוב הזמן לבד אז הייתי מאוד רוצה להתחיל להיכנס לפורום ולשתף אותכם בתחושתי אשמח מאוד להיות חלק מהפורום ועוד דבר לפני חודש לערך הכרתי בחור מקסים שכבש את ליבי יצאנו פעמים ובפעם השלישית הזמנתי אותו אלי ההבית לא היה משהו אצלי הרגשתי כי אני עם ילדים וזה לא ממש הרגיש נוח בקיצור למחורת הוא החליט שזה לא זה ולי היה מאוד עצוב אבל עכשון התגברתי על העניין ומקווה שיהי יותר טוב

לאלונה ברכה הבאה למעדינו

עצוב לשמועעל בדידותך ואולינוכל פהלעזור לך קצת . כאן תמצאי אוזן קשבת , חברות להתיעץ ומקום לשפוך הלב , כולנו בואת סירה. בראש וראשונה אני מציעהלך לבדוק היכן מתקימת קבוצה של חד הוריות באזורך , לרבתקבלי מענה בלשכת הרווחה כי רב הקבוצות מתנהלות דרך הרווחה. צאי ומצאי לך חברות . מצאי לך תחביבים ,מצאי לך עיסוקים, ולאחרונה שמעתי הרצאה (במסגרת החדהוריות ) שבחור טוב ,הכי טוב למצא בחוגים ובחדרי כושר
, ואל תמהרי להביאם לביתך,קודם כל הילדים בוחנים וזה לא נעים ,דבר שני לא כל גבר הילדים צרכים להכיר. מחבקת אותך בחום

נשמע רע ,"מעדונינו"

כשקראתי שוב נשמע רע ולא טוב , מבורכת המצטרפת למועדונינו? לא היתי רוצה שיהיו עוד אלמנים אלמנות .אבל כן הקימו פה מעדון חברות שלנו , שאת ההומור שלא רק אנו מבינות , ואנו שותפות גורל , לצערינו . מוסיפה מאמר שקבלתי במייל לתשומת לב האימהות האבות ,הסבים והסבתות

אלונה20

New member
תודה לך הים הרגוע

תודה לך על התמיכה שנתת לי זה נותן לי כוח אך שהוא בל אני לא ממש עושה משהו עם עצמי וזה מאוד קשה לי הייתי ברווחה ולא ממש מצאתי את עצמי שם אבל אני במאת צריכה לחשוב על איזה קבוצה דרך מה והיכן ואלי אני לא עושה מש למען עצמי אבל כן בהחלט צרילך להוזיז דברים

יקרה שלי

אנא פסקי את מה שאת כותבת , כך יקל עלינו להבין אותך משפטים קצרים גם יסדרו את המחשבות שלך ואני משתתפת בדעה של הכותבתש אמרה לך שלא להביא הביתה חברים את צריכה לצאת לבלות , מי שתכניסי הביתה יהיה רק קשר חזק ואמיתי מאד כזה שיש לך כוונות רציניות כלפיו לבניית משפחה חדשה

למעלה