עצוב לי : (

עצוב לי : (

הבחור שלי שאני מתה עליו לא יוזם בקושי כי הוא באונברסיטה ולומד רוב היום,בקושי יש לו זמן בשבילי,וזה מטריף לי ת`חושים... אני מקריבה בקשר כמעט את כל כולי,למה זה המצב? איך גורמים לגבר לחזר הרבה,וליצור יותר קשר,הוא יותר בהודעות מאשר בשיחות,בטענה שהוא מאד עסוק ושאבין אותו,וסליחה שלא יכולתי,וסליחה ש... כמה סליחות יראבק כמה צריך להבין אתכם בנים!!!אנחנו רגישות ומחכות שתמלאו אותנו,הבנתם????? אני בדיכאון טוטאלי!! עזרה...

וולוול

New member
זה הדדי!!!

בד"כ זה הפוך... לי יש ידידה שמשחקת בלב שלי כמו פינג פונג!!! כאילו שאני לא רגיש...

mentorit

New member
סליחה..בולשיט

אין דבר כזה עסוק אם רוצים מוצאים זמן תתחילי לשחק אותה גם כן עסוקה

lilachh1

New member
זה פשוט...

מתוקה, האם שמעת על הביטוי "קשה להשגה".. אם תפעלי בשכל- אני יותר מבטוחה שהמצב יתשנה.. הגלגל יסתובב כמו שאומרים.. תתחילי להיות עסוקה,קשה.. הוא רגיל שמתי שוא רוצה את שם. שאת מוכנה להשקיע מעצמך בשביל הקשר שלכם את כולך ,והוא מצידו להמשיך להתעסק בדברים אחרים.. הוא לוקח אותך כמובן מאליו ואת לא יכולה להאשים אותו בכך.. תהיי בחורה עם כבוד, תראי שיש לך דברים חשובים לעשות, ושלא רק הוא חשוב ולא רק הוא עסוק. תגרמי לו להתקשר אלייך ולהשקיע בקשר הזה בדיוק כמו שאת חושבת ששווה שישקיעו בך. ולא תתחרטי. מילה שלי
בהצלחה לך..

מחנם

New member
את צודקת

אנחנו הגברים ברגע שבחורה משחקת אותה קשה להשגה אנחנו ננסה יותר להשיג אותה... ברגע שהיא תמרח עלינו ותהיה דבק אז אנחנו לא נתאמץ בקשר וזאת בגלל שכל דבר שנעשה היא תהיה צמודה וזאת בלי מאמץ... אז בשביל מה להתאמץ .... חחחח אז מותק !!! תהיי קשה להשגה ותאמיני לי שאפילו אני ירדוף אחריך ! חחח

למעלה