עצוב לי

sharon30a

New member
עצוב לי

הילדים הלכו. אתמול. הקטנטונת כבר בפעם המיודע כמה סרבה ללכת איתו .בסוף בבכי גדול "נטשתי" אותה. ורע לי עם זה. עד יום שלישי הם אצלו. כבר התחלתי לכתוב טבלת ייאוש. ושלא תבינו לא נכון. לא חסר לי מה לעשות! ממש לא! פתאום מתחוור לי שהילדים בעצם ממלאים כמעט את כל עולמי. פשוט ממלאים אותי.זה לא ייאמן. כשהם איתי אני כבר מחכה לרגע שיילכו לאביהם. בוא נאמר שבסופי שבוע דווקא אחלה לי. אבל לפרקי זמן כאלה ארוכים אני ממששתתגגגעעתתת!!! 7:00 ואני ערה! כאילו דא?ואחרי שישנתי מאדדד מאוחר? מה, נטרפה עליי דעתי? אוףףףףףף הארות/הערות/תובנות/עזרה ראשונה/משוווווו יתקבלו בברכה!

eranb58

New member
tאת אמא טובה ואוהבת... למצוא את

הטוב בכל דבר. הילדים ילכו, יחזרו. אתם תשארו ידידים. חיוך :)

א ש לי

New member
היי בובית.

הילדים לא הלכו "איתו" כפי שכתבת הם הלכו עם אבא:) אולי יש קושי בלעזוב את אמא בשעת המאסף אולם בטוחה שהלכו למקום אוהב והם גם צוחקים עם אבא אמת, הם ממלאים את כל עולמנו, אבל כשמגיעות השעות שלנו של הלבד בעולם, נסי להתרכז בעצמך ולהינות. אין תובנות לא הערות או הארות רק זמן, היות ופעם חשתי כמוך והיום נהנית מהזמן הפנוי ומהגעגוע שמורגש הכי חזק שכולם חוזרים לזרעותיי:)

Kטלנית

New member
../images/Emo24.gif ו../images/Emo132.gif

sharon30a היקרה ! אני קוראת אותך ומבינה ברור שאחרי "כל היום איתם, סביבם" יש את החלל הזה שם בפנים אבל לעניות דעתי יש לך עד יום שלישי אז הגיע הזמן ש-ת-ה-נ-י! ! ! יש ים דברים שאנחנו לא יכלות להרשות לעצמנו לעשות כשהם סביבנו. ואני מדברת גם על הדברים הקטנים תעשי חיים תראי את זה כמין חופשונת קצרצרה והכי חשוב זה מעין הטענת בטרייה עוד מעט חוזרים למסגרןת וללחץ היום יומי אז בקיצקצ' עצתי היא: פשוט תהני
ואם זה ינחם אותך, אני בשמחה הייתי מוכנה להתחלף איתך לאיזה טיים אווט קצרצר לישון כמו בן אדם ולשמוע את ה "שקט" הזה זה ברכה מידי פעם
שבת שלום וחג שמייח

i llusion

New member
הי אופ - טרילה לי טרילה לה

מוצאי שבת מגיע והילדים חוזרים הביתה

miri362

New member
../images/Emo24.gifמה עוד לא נאמר כאן ...

חיבוק מסרו נשיקות גם חיזוקים והרבה אז נישאר לי לשלוח לך חיוך חם ואוהב הזמן עובר מהר ואם בא לך ומשעמם לך את מוזמנת להיתארח בצפון הנעים ותאמיני לי עם ילדיי לא ישעמם לך לשניה ובטח לא איתי.

טבי01

New member
ממש מבין

התובנה הבסיסית זה שגם הילדים צריכים לעיתים פסק זמן הם לומדים להעריך כל אחד מההורים ואם אנחנו לא מעמיסים עליהם את צרותינו הלא זוגיות כבר אז הם רק מרווחים, על הגעגוע, אין מלבד התובנה שלך עצמך שגם את זקוקה לקצת לבד לעצמך, אולי לזוגיות חדשה ואולי סתם לחברה. בעינין זה הרני מצטרף להזמנה הצפונית, אגב אני עם בנותיי וכן יכולה להיות מנוחה נו בנות זה פשוט מעולה לאבא. אז אנחנו לרשותך בצפון המקסים ביי והמשך יום מחוייך

ציקי11

New member
כמי שנמצא בצד ההפוך

גם לנו קשה ,אחרי שלא רואים את הילד כל השבוע לראות אותו לכמה שעות ואז להחזיר אותו אל האישה. לכן אני מבין אותך

../images/Emo24.gifזכורה לי התקופה הזו שהילדים

היו הולכים אליו לשי-שבת ומשאירים חלל ענק בלכתם הייתי סופרת את הדקות עד שובם. היום אחרי 3 שנים שהוא כבר לא בארץ הייתי מתחלפת איתך בשמחה!! שרון

../images/Emo25.gif

אצלי היא הולכת מהערב ועד מוצאי חג הארות הערות תובנות עזרה ראשונה משוווווו יתקבלו בברכה

שרון../images/Emo24.gif

הילדים ממלאים את עולמך-כאמא. ואת מלאי את עולמך-כאשה. יש זמן לכל דבר והחשוב הוא למצות כל זמן שיש עם הילדים ובלעדיהם. יש לך כמה ימים-בשביל שרון-נצלי את הזמן. אח"כ יגיעו הילדים ואז תהיי כולה שלהם והם כולם שלך. אם תמצי כל זמן עד הסוף לא יהיו לך "חורים" או "פערים" כאלה או "חללים" שבלב-כי יהיה מן רצף כזה של זמנים שלא יוותר חלל ביניהם. שבת קסומה לשרון..כאשה.

יערית

New member
הארות/הערות/תובנות/עזרה ראשונה/משוו

בעד למצוא פינות משלך בחיים,פינות שימלאו אותך מלבד גידול ילדים וכל ההתעסקות המחשבתית והתעסוקתית סביבם. לשם ההתחלה-זירקי מיד את טבלת הייאוש!!!!!!!!!!! הילדים במקום טוב אל דאגה,עכשיו זה הזמן לדאוג לעצמך למלאי האנרגיות שלך.שמש בחוץ,תחשבי כרווקה מה היית עושה בזמן הזה
ואני הכנתי טבלת ייאוש משלי-מתי הוא יועיל בטובו לקחת אותם החג הזה:) עזרתי במשהו?

אבי 670

New member
את שכחת לכבות את האור, יערית../images/Emo62.gif

ונרדמת עם הספר ביד ,יערית

יערית

New member
לא זה ולא זה

אבל למה לנו להיתפלש לשירשור רציני עם שטויות? {פשעתי חטאתי אתמול ,עוד יעמידו אותי לדין}

november76

New member
ןחיבוק ענקן

יש לך המון מה לעשות, אל תשקעי בזה. תתלבשי, תתאפרי, תרגישי כמו מליון דולר ותקבעי עם חברה בבית קפה. תאמיני לי, תרגישי הרבה יותר טוב. נ.ב- רוצה את הילדים שלי בנתיים?? מבטיחה לך שמשעמם לא יהיה לך!

למעלה