עצוב לי...

עצוב לי...

עצוב לי כי בני גדל ללא אבא. ולאבא היחיד שאי פעם היה לו לא איכפת ממנו. כפי שאתם יודעים בני חגג יום הולדת שנה, ביום שישי. ולא קיבלתי שום טלפון! לא מאבא שלו ולא מסבתא שלו. האנשים היחידים שהתקשרו זה דודה שלו וסבתא רבה (מצד האב). ובכלל כל פעם שאני רואה אבא עם ילד/ה ממש בא לי לבכות. כואב לי שהילד שלי לעולם לא ידע מזה אבא אמיתי, שדואג ומטפל, צוחק ומבלה. אני יודעת שיש לו אותי וסבתא וסבא ודוד שאוהבים אותו. אבל מה עם זה לא מספיק?

Anat44

New member
אין אבא...../images/Emo7.gif

היי, יקירתי, אני בהחלט מבינה את הכאב שלך עבור בנך, אוכל רק לנחם אותך בכך שיש ילדים שנולדו ללא אב מראש (הפרית מבחנה, למשל)... יש לי חברה כזו. אז תנסי לשנות חשיבה ולומר לעצמך שזה מה שיש לך, אולי-אולי זה קצת מנחם... דבר נוסף שמנחם(?), היא העובדה שהילד אינו מכיר את אביו, כך שלמעשה אין לו דמות להתגעגע אליו... זה רק את שזוכרת ויודעת מה היה אילו...

תעשי שזה יספיק!

כדי להימנע מהצער הזה, בחרתי ללכת לבנק הזרע. לבן שלי יש רק אותי וסבא וסבתא (ההורים שלי) בשנה האחרונה הילד החליט לבסס קשר עם אחת הדודות שלו. בנחישות הוא הביא גם לחידוש הקשר שלה ושלי. אבל הקשר כרגע הוא בעיקרו באמצעות האינטרנט. אני מעודדת אותה לקחת אותו אליה, לצאת איתו לבילוי משותף - פארק מים למשל... הדודה השניה - זה לא יקרה, אבל ההורים שלי מטפחים מאוד את הקשר של הבן עם הילדים שלה. חשוב שאת תרגישי שאתם משפחה ושהילד מקבל מספיק אהבה. הצער שלך גם מגדיל את תחושת החוסר וגם מחלחל לקשר שלך איתו. שחררי! אם הילד ירצה הוא יחפש אותו כשיגדל קצת אם הילד ירגיש צורך - הוא יסגור עם אבא שלו חשבון מאוחר יותר. תסמכי על הילד שלך! בינתיים, תעשי את העבודה שלך: תני לו בית אוהב ותומך, שיידע תמיד שיש לו בית בטוח.

m i c h a l i

New member
מסכימה עם נאווה בכל מילה ../images/Emo45.gif

ברגע שאת תביני שמה שאת נותנת לו זה הכל עבורו הוא לא ירגיש את החסר. כמובן שזה ישתנה עם השנים אבל דיה לצרה בשעתה. היום ועכשיו עיטפי אותו באהבה
גם אני הייתי שם פעם...מבינה ללבך הקטנים קטנים האלה יודעים להעריך ולכבד את מי שנמצא שם בשבילם

love4101

New member
אמא קונץ אני מבינה נורא את הכאב שלך

אני עוברת את זה יחד עם בני עד היום זה אף פעם לא יעלם אבל יש תקופות שהוא בכלל לא מזכיר ויש כן וגם אני עד היום מקנאה בילדים שיש להם אבות ובני גדל בלי אבא שבכלל לא אכפת לו וגם לא לסבתא אבל יש לו אותך ואת משפחתך ואת אהבתך ויהיה בסדר לאט לאט ויהיה טוב בעזרת השם ומאחלת לך רק חיים טובים לך ולבנך אמן.

jacki2712

New member
ילד ללא האב

הצטערתי לקרוא את מה שכתבת רק חזקי ואמצי ממני ג'אקי

למעלה