עצוב לי

b u b u l i n a

New member
עצוב לי

אני חדשה כאן למרות שאני צופה פאסיבית בתקופה האחרונה . חשבתי וחשבתי באיזה פורום עליי לכתוב את מה שאני רוצה לשתף ובסוף החלטתי לכתוב פה במטרה להתמקד בעתיד ובצד האופטימי במקום להתבכיין בפורומי תמיכה אחרים. לעניינו אני עצובה נורא ולא מפסיקה לבכות. אהוב ליבי נסע לחו"ל לתקופה של שנתיים(!) ואני מסיבות רבות לא יכולה להצתרף והנסיעה הזו בלתי נמנעת. אנחנו ביחד הרבה שנים ומאד אוהבים אחד את השני. ממש קשורים אחד לשני ואני מרגישה שעולמי חרב עליי. כמובן שניפגש בשנתיים האלה אבל זה לא יהיה אותו דבר... הרגע חזרתי מהשדה תעופה ואני שבורה כ"כ ריק לי! אבל הסיבה שאני פה -אני בן אדם מאד פסימי ונוטה לדיכאוניות. אני רוצה להשתנות אני נמצאת עכשיו בנקודת זינוק בקריירה שלי אני רוצה להבטיח לעצמי להשקיע בתחום הזה. לפנק ולהשקיע בחבר שלי דרך הטלפון, ולהוריד כ 5 ק"ג עד שאנחנו נפגשים. כל זה טוב ויפה ואני מנסה לעודד את עצמי ולהתרכז ביעדים שלי אבל בנתיים הדמעות לא מפסיקות לזלוג. אשמח לשמוע ממי שחווה חוויה דומה או אפילו פרידה על איך בונים מחדש את עולמי שאהוב ליבי לא נמצא איתי כל הזמן. תודה ושנה טובה.

../images/Emo39.gif ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אני שמחה שכתבת פה ומקווה שתרגישי שהגעת למקום הנכון. (חלק מאלה שיכולים להצטרף למעגל השיחה נמצאים בחופשה כרגע). הבוקר נפרדתם? אוי. זה טרי. קשה לי להגיב בלי לדעת את גילך ומצבך המשפחתי ואם הנטיה שלך לדכאונות עברה בדיקות (איזון חומרים או טיפול תרופתי או משהו אחר). בינתיים אוכל לומר שעולמך לא חרב עליך. אין דבר כזה. תמיד יש נקודת מוצא רק צריך למצוא אותה. את בעצמך אומרת שיש לך נקודת זינוק בקריירה. קודם כל לתת לדמעות לצאת. ולתת יותר פרטים על עצמך. ואחר-כך לצאת לטיול רגלי חצי שעה באזור ירוק (לא ברחוב סואן). זה לא מתכון לנס אבל זה עושה יותר טוב בפנים. וניפגש פה אחר-כך. מתאים לך? גולת

noa128

New member
שנה טובה לך בובולינה

עד לכאן הגיע העצב שלך, וכל כך מובן הכאב והחשש ממה שזה יעשה לקשר. לא אומר לך "זה המבחן", אמרו את זה קודם, לפניי (נכון?) - וזה לא חוכמה לבחון קשר ממרחקים. כבר שמעתי על כאלב ששרדו, אבל זה מבחן קשה ואני הייתי מוותרת עליו אם אפשר. לא יודעת במה זה כרוך - איחוד, וגם לא סיפרת בת כמה את ואיך נראים שאר החיים. אני מניחה שזו התרופה - שאר החיים. כשהחיים נשענים על עמודים רבים - חברים, עבודה, עיסוקים אחרים, ואז מתמעטת במשהו התחושה שהכל תלוש וקורס כשאחד מהם פתאום מתערער. וגם - אולי נתנחם בקיומם של מיילים / מסנג'רים וכאלה לשמירת הקשר והוספת איכויות אחרות למה שהיה עד עכשיו - למדתי פעם כמה כוח עומק ועושר יש במילה הכתובה בין אוהבים, וכמה שהיא יכולה לתת טעם חדש ונוסף בין מפגש מתוק אחד לאחר. מקווה שאת יותר בטוב היום, אשמח לשמוע.

גריפון

New member
יכול רק להצטרף לחברותי החכמות

והרגישות כל כך. ואני שמח שבחרת בנו. |FKBH>|

כל כך מבין אותך..

וכל שיש לי לשתף אותך , זה שבאמת ,למרות שנראה אחרת - לא סוף העולם . עברתי שבירות בנפשי יותר מדי פעמים כשהיא לא הייתה לידי , מספר פעמים לא מבוטל היינו הרבה בחו"ל , וכל פעם התפצלנו מכורח נסיבות . אני עשיתי הרבה טעויות - הפסקתי לחיות , שכחתי לאכול , שכחתי לנשום , עצרתי את כל החיים ...עד שתחזור . וזו הייתה כזו טעות . יצאתי מעורר רחמים בפנייה ... נסי לראות איך את מנצלת את התקופה הזו לכל דבר שמנעת מעצמך השתמשי בתקופה ליצור בעצמך עוד דברים שאת רוצה לחזק את עצמך . לטפל בחרדות נטישה למיניהן ( לכולנו יש , וברור שזה גם מה שאת סובלת ממנו כרגע ...) חייכי אל היום שלך . נסי לראות איך קיבלת בעצם מתנה - זמן לעצמך , בלי נפש להתחשבן איתה , ללא זמנים - רק הזמן שלך והיום שלך ומה שאת רוצה בו ... נסי לא להתקשר כל הזמן , שחררי אותו קצת ... ובתור גבר אני אגיד לך ... אל תתני לו לראות שאת שבורה מכל הסיפור ... הראי לו כמה את חזקה ,ועצמאית ,ומסתדרת יופי בלעדיו.. תני לו עוד סיבה להתאהב בך . אמרת שאת רוצה לתמוך בו כשהוא שם . כשהייתי במזרח ,יצאתי לתקופה של 30 יום שבסופם לא הספקתי כלום בתכל'ס ,והיא שמעה את זה בקול שלי ,למרות שאמרתי שאני מתגעגע ומת לחזור ,לא יכול לחיות בלעדייה ... והיא זו הייתה חזקה ואמרה לי שאני חייב להמשיך ,לעשות את כל שאני רוצה - אפילו שלחה לי כסף כל שבוע ... למרות שבדיעבד - היא הייתה שבורה ,שבר כלי מהלך בת"א ... אבל זה מה שעזר לי להיות שם - ממש להיות שם , להנות ...ולאהוב אותה כל כך ... לדעת ששם בבית יש לי אהבה כה גדולה , לא אגוצנטרית ..שרוצה רק את הטוב בשבילי ... כל כך התאהבתי בה בגלל זה . הייתי 4 חודשים בזכותה ..היפים ביותר שהיו לי ...גם הנחיתה הכי יפה שהיה אי פעם למישהו ... היא שמרה את העצב שלה , והמסכנות שלה ממני ... רק כדי שאעשה את שאני רוצה וצריך .. ושלא אושפע מהתניות סביבתיות . אני לעומת זאת,כשהמצב היה הפוך עשיתי בדיוק ההפך ...כל היום בכיתי לה בטלפון, העדתי על כמה שאני נשבר ,ולא מסוגל לתפקד בגללה ... רק הרחקתי אותה ממני .. רק גרמתי לה לרצות להיות שם ולא לידי ... וכשחזרה - כך גם הסתכלה עליי ... עשיתי את זה מספר פעמים בשנתיים האחרונות בגלל זה אנחנו לא ביחד היום ... כי לא הצלחתי לתפקד בלעדייה ...נהפכתי תלותי ,חסר עמוד שידרה משלי... שכחתי לעמוד על רגליי שלי ..לאהוב את עצמי.. אהבתי את החיים רק בגלל שהיא הייתה בהם למרות שיש בי כ"ך הרבה טוב בתוכי להעריך ... שכחתי להסתכל ... ומי יאהב אותך על זה ? למרות כל הכוונות הטובות ... בני זוג רוצים לראות איך הבן זוג שלהם חזק ומקרין בטחון . שלם בתוך עצמו ,ולא רק בתוך זוגיות חיי עכשיו ,עכשיו . היום . המנהרה לא נמצאת ביום שהוא יחזור - היא כאן מולך -עכשיו . זכרי שיש לך אהבה ,ואת זה אף אחד לא יקח ממך ... שימי את האהבה שלך בפינה חמה וטובה בליבך והשתמשי בה כדי לחייך אל היום שלך . היי פתוחה , היי מחוייכת , תני להכל לבוא אליך .. מי יודע מה מחכה לך שם מעבר לסיבוב ...
וזכרי : הכל קורה מסיבה כל אשר מתרחש מונע מכוח היקום. גם כאשר נראה כאילו העולם פועל נגדך והכל נופל שימי לב - אולי זו את שפועלת נגד העולם חווית החיים היא חוויה שצריך לחבקה צריך לתת לה לסחוף אותנו למקומות וארועים חדשים ומסעירים ...כי זה מה שמגיע לך חבקי חזק את היקום - הוא אוהב אותך . חג שמח יקרה שנה טובה מלאה בחופש פנימי שלוות עולמים וביטוי אמיתי מקוה שתרמתי במשהו,ולו רק משפט אחד.. תהיי חזקה שולח לך
חם אני כאן לכל דבר שאת רוצה מכל ה
אני

נירה63

New member
קראתי את דבריך ונדהמתי.

ואווווווווכמה זה נכון, כמה כל מילה בסלע אם כי כשקראתי הדברים לחצו לי על כל מיני יבלות, הרגשתי זיעה עוטפת אותי, אתה יודע, זה לוחץ לכל אחד מאיתנו על היבלות שלו...אני אמשיך לחשוב על מה שכתבת , לילה טוב ותודה על הדברים.

knewing the path...

thers a big difrence betwin knewing the path and betwin walking the path אני משער שהתכוונת ל"הכל קורה מסיבה.." זה,ספציפית שלי . אבל בא בהשראת ...
חמה על גדות הפיאדרה/פ.קואלו ספר נהדר על הדרך והצורך להשתחרר מתלותיות בזוגיות אבל הכי חשוב תודה

למעלה