עצוב לי

SABI123

New member
עצוב לי

כבר כתבתי כן היום אבל כל כך רע לי . אתם מכרים את זה שהיום מתחיל ניפלא ואז אתם חוזרים הביתה ופוגשים את בן הזוג ומתחילם להתעצבן סתם. ככה אני מרגישה כבר המון זמן אולי בגלל זה אני חושבת לבגוד בוא. אין לנו שם שפה משותפת אני עושה נכל בבית וגם עובדת כל פעם שאני מנסה שתף אותו יוצא שאני הקובעת לא כחה לראתי את את החיים שלי. נכון יש לי שתי בנות מקסימות ואבל זה לא הכל . אנחנו כמעט ולא מדברים ביננו אלה אם זה קשור לענינים השוטפים של הבית . אני מטפלת בו וגם בבנות וגם בבית אבל רוצא גם יחס. כשבגתי בוא היתי חוזרת הביתה כמו אחת שקיבלה סה מלא אנרגיה והכל היה מתגמד . אבל זה לא מה שאני רוצא אני רוצא בעל, חבר אני מרגישה שעם השנים אנחנו מתרחקים במקום להתקרב . כל פעם שאני מציע שנעשה משהוא ביחד תימיד יש לו אזה תרוץ למה זה לא מתאים. אני יודעת שאני אשמה שאני מוותרת לו האמת כי אין לי כח לריב איתו הוא לא מיבין שיום אחד ימאס לי ואני פשוט אקום ואלך. יש רגעים שאני פשוט מיתחרט שהתחנתי איתו

domdom1

New member
sabi

לבגוד בו זה לא פתרון ,זה בריחה .לפני שנה היה לך כבר בגידה והוא סלח לך מה את רוצה ממנו? קמי ולכי !!!! לא טוב לך "אין לנו שם שפה משותפת" אז למה לסבול קומי ולכי. אני לא הייתי סולח לך על הבגידה פגעת באמון שלכם ואם אין אמון אז אין זוגיות. האם את עושה מספיק כידי לשמור על הזוגיות שלך? את נשמעת עייפה מהחיים שלך ,חוסר חשק ,הפתית מי מה שקורה באמת .מוותרת מהר מידי ולא נלחמת מספיק אני אולי קשה אבל גם האמת קשה לשמוע ולפמיים טוב לשמוע . דום

eli551

New member
עצוב

שלום לך בגידות זה פתרון של בריחה ולא טיפול בבעיה אם הבגידה באה מאהבה לאחר אז קומי ולכי אחרי הלב ואל תחיי בשקר והונאה אח"כ מתרגלים לשקר וקשה לצאת מזה מחזיק לך אצבעות אלי551

adam33

New member
בגלל

תראי..אם את מחפשת חיזוקים לכך לא תמצאי כאן מה שכן תמצאי זה חיזוק וזה מה שאני מציע לך אל תרימי ידיים תלחמי בשבילך ואחר כך בשביל הילדים זה כל לומר רבנו שוב פעם נכון שיש בעלים כ ב ד י ם אבל בשכל ובחוכמה את יכולה לגרום להם לצאת...צריך רק למצא את נקודת החולשה שלהם ולנצל אותה אל תוותרי אלא תעמדי על שלך אבל בצורה חכמה למשל...תגידי לו אם הוא רוצה להשאר עם הילדים או לבוא אתך.. תציעי לו לבוא איתך לקניות ותעצרו ותשתו קפה בדרך.. אם תניחי לו כל פעם אז את תחיי לבד כי בעל זה לא רק להביא כסף.. החוכמה בידייך..

למעלה