עצוב לי. אני צריכה שוקולד ואין למרות שיש אבקת שוקולטה.... אבל היא לא ממש טעימה...
F Freaky Angel New member 27/11/03 #1 עצוב לי. אני צריכה שוקולד ואין למרות שיש אבקת שוקולטה.... אבל היא לא ממש טעימה...
L loving angel New member 27/11/03 #2 אז פשוט......./images/Emo6.gif חכי לבוקר ותקני ופעם הבאה..שמרי לך אחד בצד...למקרה שתצטרכי
M meital G New member 27/11/03 #3 איזה סיוט שזה קורה... שהגוף פשוט דורש וכמהה למשו מתוק... ופשוט אין ! ואז נשארים עם החשק ואוכלים בייגלה (שלא יקרה שנית )
איזה סיוט שזה קורה... שהגוף פשוט דורש וכמהה למשו מתוק... ופשוט אין ! ואז נשארים עם החשק ואוכלים בייגלה (שלא יקרה שנית )
F Freaky Angel New member 27/11/03 #4 יאמי *מלקקת שפתיים* היה אתמול לאחי יומולדת והכינו לו עוגת שוקולד והקצפת בקופסה נפרדת אז אפשר עוגת שוקולד עם קצפת או בלי. מה דעתכם? מה אתם מעדיפים?
יאמי *מלקקת שפתיים* היה אתמול לאחי יומולדת והכינו לו עוגת שוקולד והקצפת בקופסה נפרדת אז אפשר עוגת שוקולד עם קצפת או בלי. מה דעתכם? מה אתם מעדיפים?
M meital G New member 27/11/03 #5 עם עםםםםםםםםםםםםם עם כל כך בא לי אני משתוקקת לזה כבר המון ימים ואף אחד לא מכין לי
L loving angel New member 27/11/03 #6 עםםם....יייאממיייי אבל....../images/Emo9.gif לא יותר מידי כי אז זה
D dudster New member 29/11/03 #7 אי שם בעוד עשור וקצת... תהיי נשואה, ובהריון, תרצי שוקולד "אני צריכה שוקולד ואין", לא יעלו על שפתותייך. מסכן זה שיצטרך לנסוע בין כל הדראגסטור לחפש את השוקולד שלך.... או שאולי הוא לא כל כך מסכן, תלוי...
אי שם בעוד עשור וקצת... תהיי נשואה, ובהריון, תרצי שוקולד "אני צריכה שוקולד ואין", לא יעלו על שפתותייך. מסכן זה שיצטרך לנסוע בין כל הדראגסטור לחפש את השוקולד שלך.... או שאולי הוא לא כל כך מסכן, תלוי...