עצוב לי ....

רונה 122

New member
עצוב לי ....

אתמול דיברתי עם בעלי למה הוא לא בבית הרבה ולמה כל הזמן בנייד ושאני לא מרגישה שהוא עם הילדים ושמשהו רומז לי בלב שיש משהו .... הוא פתאום סיפר לי על ידידת נפש שיש לו בחודש האחרון שיחות ארוכות ומפגש אחד ביניהם ללא מגע שפשוט דחה אותו כל עוד זה היה בטלפון היה נחמד מה אני עושה מפה אני בחורה מאוד קנאית מאתמול אני קצת בלחץ ומרגישה שאין לי הרבה שליטה וגם אני בחודש חמישי מאוד פגועה מאוהבת קשות בבעלי וקשה לי לקבל את זה רוצה להתעורר רוצה כלים מה עושים

סטנגה Joe

New member
בשורה התחתונה

מה שקל להשגה, מה ששגרתי פחות מושך מאשר משהו חדש ואסור.
עכשיו, מה תעשי עם העובדות האלה? לא יודע ....

דברי איתו (אולי את לא עושה את זה מספיק)
תבלי איתו (כנ"ל)
תשכבי איתו (כנ"ל)

תהיי את החברה והמאהבת שלו, אם את מסוגלת ....

Ricca

New member
הטלת עלייה קצת יותר מידי אחריות..

היא עסוקה מידי בלהיות בהריון ובלגדל את הילדים שהוא מזניח.

מתי בדיוק היא אמורה למצוא זמן גם לטפח לו את האגו?

סטנגה Joe

New member
וכי

יש לה ברירה?
ומה תעשה?
תחכה שאת תבואי להחזיק לה את היד?
החיים לא פשוטים.

Ricca

New member
היא יכולה פשוט לזרוק אותו מהבית.

זה מה שאני הייתי עושה.

אדונשוי

New member
מצטער בשבילך יקירתי

גם אם כל מה שהוא אומר נכון , הוא ימשיך לחפש ידידת נפש אחרת עד שימצא את האחת.
קוראים לזה מאהבת ובפורום בגידות ואהבה אסורה יש המון ידידים וידידות נפש שכאלו.

במילים אחרות הוא אמר לך , פגשתי מישהי חמודה , נפגשנו , ולא בא לי עליה (או שלה לא בא עליו) ואולי כן בא לו והם גם עשו.

seeyou

New member
בחודש חמישי של הריון לא עושים כלום

על מנת לשנות את הבעל במיוחד כאשר את מאוהבת קשות בבעל(והוא מודע לזה )

" הבעל סיפר על ידידת נפש שיש לו ובחודש האחרון היו לו שיחות ארוכות ומפגש אחד ביניהם ללא מגע (?)"

אני לא בטוח במצב שעדיף "מגע" עם אחרת ושיחות נפש ארוכות איתך

יוסי

0?

חסר ההקשר

את מספרת על שיחה ספציפית, על גילוי ספציפי ועל רגשות וכו'..
אבל מה היה לפני? מה הדינאמיקה של הקשר שלכם?
איך היה טרם ההריון?
איזה מין טיפוס הוא? פלרטטן בלתי נלאה, או שלא?

בקיצור, שווה לחשוב על כל הפרטים הרלוונטיים לזוגיות שלכם ולנתח את הסיטואציה בה אתם נמצאים על כל המורכבות שלה

יש לי שתי חדשות בשבילך אחת טובה והשניה

שבעלך אידיוט ותנחומי על כך. אבל למרות שהוא אידיוט, החדשה הטובה היא שהוא לא באמת רוצה לבגוד <כי מי שרוצה לבגוד לא חושף את העיסוקים הצדדיים שלו בפני האישה, אלא מחביא אותם ברמה של סוכן מוסד>, אלא עושה לך הצגת תכלית 'למען יראו וייראו' שאמורה להעיר אותך ולהבהיר לך שהוא מוזנח בזוגיות ומחפש חום נשי במקומות אחרים.

ידידת נפש מהחודש האחרון שהוא נפגש איתה פעם אחת לבליינד דייט זו לא סתם מישהי. בשונה ממצב שהוא הכיר מישהי במסגרת כלשהי שבה הוא שוהה והעניינים איתה התפתחו באופן מזדחל, זו מישהי שהוא לגמרי יזם איתה קשר באופן מכוון, דרך מגוון ערוצי הכרות, וזה אומר שהוא חיפש את זה באופן לגמרי מודע ואקטיבי. לספר לך את זה בחודש חמישי להריון ולערער את כל הבטחון שלך בקשר זה דבר מלוכלך וכאמור לגמרי אידיוטי. אבל זה מה שהוא בחר לעשות, ואת צריכה לצאת מפה עם שתי מסקנות - יש לו יותר מדי זמן פנוי ממך ומהבית להרגיש 'מוזנח', קרי את לא מסנג'רת את הבחור מספיק במטלות משפחתיות, לא משאירה אותו מספיק עם הילדים לבד ויוצאת להתעוורר, אלא לוקחת על עצמך את כל ענייני המשפחה מה שמשאיר אותו 'בצד' לא מעורב ו'נטוש', והשנייה היא שכנראה שאין לכם כזוג זמן משלכם בכלל. שהפכת להיות 100% אמא, והזוגיות ירדה למקום האחרון בסדר העדיפויות שלך.

מה תעשי עם הנתונים האלה זה כבר שלך.

למעלה