עצוב לי

כלנית777

New member
עצוב לי

אני בעשור החמישי לחיי. בשני העשורים האחרונים הצטרפתי וניהלתי ביד רמה יחד עם בן זוגי עסק גדול משגשג מצליח ומוצלח. השכלה רישמית אין לי אך למדתי קורסים שונים וגם למידה עצמית מספרים רבים ואינטרנט. הגשמתי את עצמי ואת יכולותי. בנסיבות טרגיות (מבחינתי) שלא קשורות לניהול ירד עמלי לטימיון , התגרשתי ונותרתי ללא פרנסה וללא רכוש וחיה בקושי רב. כיוון שלתפקידי ניהול דרושה גם השכלה אקדמית ולא נענו קורות חיי התפשרתי על מנת להתפרנס בעבודות שלא ממצות את יכולותי כמו טלפוניסטית ופקידה זוטרה. חשה מושפלת לאחר שנים של סיקור והצלחה אישית . "זו את שקראנו עליה? מה קרה?" אבל הצעות עבודה אין. קשה לי ועצוב לי ולא רואה מוצא.

לאן נעלמו היכולות שלך?

תוציאי את היכולות האלו ותאווררי אותן. הן שלך והן לא תלויות תעודה. מה את יכולה לעשות עם היכולות האלו? מה מעניין אותך? מה את צריכה בכדי לנצל אותן? לאילו כיוונים את יכולה ללכת? לאן נעלמו האנשים שהכירו אותך בתקופה הטובה? אנשים שיודעים מה את שווה ולא מסתכלים על תעודות. האם הם יכולים לעזור ליצירת קשרים, בחיפוש עבודה? תתפסי את עצמך באוזן ותמשכי את עצמך החוצה מהבור שנכנסת אליו, אל תחכי שאחרים יעשו זאת עבורך. את מסוגלת. בהצלחה.

כלנית777

New member
תודה

ריגשת אותי בתגובתך. לא פונה למכרים כי אז באות השאלות המטרידות... "מה קרה????!!!!!!." כן נפלתי ברוחי.

הנה בעצמך עלית על חלק מהבעיה והפתרון

את לא רוצה לפנות למכרים, כי אז מגיעות השאלות המטרידות. אז? אחרי שניהלת שני עשורים עסק, אולי תמצאי בעצמך את הכוחות להתמודד עם השאלות המטרידות? להיות מוטרדת מהן, ולהמשיך להיות בקשר עם האנשים הללו... עבדתי עם סמנכ"לית שפוטרה וחיפשה עבודה. בדיוק על זה עבדנו. על הגאווה שלה שמונעת ממנה לפנות לאנשים. אחרי כמה שיחות על זה, האישה הזו הפילה אותי מהרגליים מתדהמה. היא צלצלה לכל העולם. לבוסים קודמים כולל אלו שפיטרו אותה, לקולגות וכפופים כולל אלו שהיא פיטרה, בני זוג קודמים והכל. כולם כולם, 6 שעות ביום, כל יום. התגובות היו מרגשות כל כך. היא אמרה שאחרי שהיא פתחה את הלב שלה, וירדה קצת מהגאווה שלה, היו ששיתפו אותה שקרו להם דברים דומים. עד אז הם לא העזו לשתף אותה, כפי שהיא לא העזה לשתף אותם, כפי שאת לא מעזה לשתף את המכרים שלה. הקשרים נפתחו. דרך אחד הקשרים האלה היא מצאה עבודה שוב כסמנכ"ל. גם את מסוגלת לעשות זאת! איך אני יודעת? כי כבר הוכחת את עצמך. נשאר רק לבצע שוב. (אולי את יכולה בעצמך, ואולי תצטרכי שוב כמה שיחות). בהצלחה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
התבוננות בעתיד

כלנית יקרה, נראה שאירוע הגירושין והפרידה מהעסק הותיר אותך במצב לא טוב. לתפקידי ניהול לא חייבים תואר ראשון - תלוי לאילו תפקידים פונים. תלוי איך את מציגה את עצמך ומה את מרגישה שאת שווה. ולך נדמה שאת לא מספיק שווה, אולי בגלל חוסר התואר ואולי בגלל יותר מזה. גשי לאימון או לטיפול כדי לסייע לעצמך לצאת מהמצב הזה. הוא אינו מחויב המציאות. כוחך עוד במותנייך והעתיד עוד לפנייך, גם אם קשה לראות זאת כרגע. אל תוותרי.

כלנית777

New member
מחבקת אתכן

הייתי במספר פגישות אימון. יצאתי עם תובנות ש"מכירות" מתאים... שלחתי קורות חיים למכביר...ואולי דווקא הם היו לי למכשלה.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אולי כדאי לבחון מחדש

את הכיוון שבחרת, ואולי צריך לעבוד על קורות החיים שלך ועל האופן שבו את מציגה את עצמך כך שיכולותייך יצאו לאור. האם את בכלל רוצה לעסוק במכירות? האם קורות החיים שלך מייצגים אותך היטב? האם את מייצגת את היכולות שלך במלואן?

or4u2

New member
האם...

יש אפשרות להקים מחדש ? כמשרה חלקית ,את העסק ?

למעלה