עצוב לי

עצוב לי

אחרי חודשיים וקצת בדיאטה קלאב כל מה שירדתי שם בשיטת המדרגות כלומר יורדת-עולה הוא 100 גרם. עוד 3 פגישות ונגמר לי התקופה הראשונה ששלמתי עליה. לא נראה לי לאור זאת כי ארשם לנגלה נוספת. בכל מקרה - קניתי מכשיר כושר הביתה (אתם בטח מנחשים כמה פעמים הייתי עליו כי הוא כל כך קשה) נכון - פעמיים אחרי שהייתי צריכה הרבה יותר מזה. אבל החלטתי מאתמול תקופה חדשה וחזרתי לשיגרה. הבוקר נשקלתי אחרי תקופה מאוד ארוכה שלא רציתי אפילו לרואת את המשקל בבית ולפיו יש ירידה יפה תאחלו לי שאינ אצליח לשחזר אותה למחר בערב יום הפגישה. אוף.

מאחלת לך בהצלחה

לפי החתימה שלך את אחרי ירידה מאד יפה במשקל , ברור שרוצים לראות תוצאות יותר גדולות צריך להמשיך ולא להתייאש (כתבה זו שעלתה כל מה שירדה בשנה האחרונה...)

בהצלחה בדרך החדשה ../images/Emo140.gif

לפי החתימה שלך, ירדת כבר המון. אכן, מבאס לשלם ולא לרדת, אך לאחר תקופות ירידה גדולות, הרבה פעמים יש עצירה שיכולה להיותארוכה. כי הגוף צריך להתרגל למשקל שלו. מקווה שעברת את שלב העצירה ואת בדרך הנכונה להמשך הירידה. בהצלחה ותעדכני מחר.

עדכון - ירדתי 600 גרם

עכשיו יש שבועיים חופש בגלל שבועות אם ממש מתעקשים אפשר ללכת לקבוצה של ימי שישי בשישי הבא. אז נראה.

יעל י

New member
חיבוקים קודם כל...

התסכול כ"כ מובן לי ואני חיה אותו ים יום אבל... ירידב של 600 גר' זה יפה. הגוף שלך אחרי ירידה גדולה ואולי הוא מתכונן לירידה הבאה ע"י שמירה על מה שיש. אל תתייאשי. אני השבוע לא ירדתי.

למעלה