עצוב לי

עצוב לי

היום יום הולדתו של בני לידור חיים,הייתי צריכה לחגוג לו 8.................. עצוב לי מאוד במקום להדליק נר על עוגה ענקית אני מדליקה נר נשמה לבני............... קשה לי מאוד בלעדיו!!!!!!

לירוני23

New member
שולחת לך חיבוק גדול

ומחזקת אותך אני זוכרת את הסיפור הקשה שלך טוב שאת מדברת ומשתפת... את אישה מאוד חזקה הוא לא היה רוצה אותך עצובה...למרות הכאב הגדול

רותי 11

New member
../images/Emo24.gifהיי חמודה - תחשבי על ../images/Emo16.gif

זה שהוא נמצא במקום טוב תדליקי לכבודו נר חגיגי ולא נר נשמה, תרימי כוס יין לכבודו ולכבוד החיים האחרים שלו, ותאמיני שטוב לו שם את בהחלט יכולה לזמן אותו דרך המחשבה ולאחר מכן להרים מולו לכבודו כוסית ולברך אותו. תדמייני שהוא נמצא איתך - ותאמיני לי שהוא יהיה איתך.

בלה ענת

New member
חיבוק חם מאמא שכולה../images/Emo189.gif

אמא של לידור חיים אני מבינה אותך, כל כך מבינה אותך. בתאריך 06.05.08 ענתי שלי צריכה להיות בת 28. זה יום הולדת שני בלעדיה. אין עצות, אין המלצות. מה שאני יכולה לאחל לך זה לנסות לשמור על הכוחות הנפשיים וחלומות יפים עם בנך. תחזיקי מעמד אמא של ענת אור ענת אור 06.05.1980-21.02.2007

BABE111

New member
קבלי חיבוק ענקי ממני.....

אוףףףף כמה שזה קשה....
אבל אם הפורום הזה,האנשים שפה נותנים איזשהי נחמה קטנה בחיבוק,בהקשבה... כולנו איתך!!! שולחים לך כוח-ואור-והמון חיבוקים וחיזוקים!!!!!

יקירה הנשמה הינה דבר מופשט הנמצאת בכל מקום

ואז בוחרת גוף שהוא דבר מוחשי,פיזי המוגבל בחמשת חושיו הנשמה נכנסת ומשתמשת בשפת הגוף שזו השפה הנראית בעולמינו וניתן לשדר דרך הגוף. ואז, מכל סיבה שהיא הגוף אינו יכול להכיל יותר את הנשמה שאז היא יוצאת ומשוטטת ברחבי היקום עד שנכנסת לגוף אחר. כשהיא לא בתוך הגוף היא איתנו!! רק בעולם אחר -בתדר אחר- לכן היא אינה נשמעת ואינה נראת אבל היא נמצאת בכל מקום רואה ושומעת ומרגישה ... ואיך אנחנו מרגישים אותה? דרך הרגש והגעגוע זו הדרך היחידה לתקשר איתה. יקירתי בנך אינו נעלם רק גופו הוא איתך! רק אינך רואה אותו. קשה לך מובן שזה קשה תבכי תצעקי תוציאי את הכאב החוצה ואז תרגישי טוב יותר חזקה יותר. מקווה שעזרתי לך יקירה.

obobus

New member
תזכרי את היונה שהוא שלח לך

ואת מה שהיא מסמלת, הוא בסדר וטוב לו איפה שהוא נמצא שולח חיבוק חם!

למעלה