עצוב לי

עצוב לי ../images/Emo7.gif

קוראת לפעמים בפורום המקסים שלכם. אבל עכשיו בא לי לשתף. או ליתר דיוק - בא לי לצרוח
אני נשואה, אבל בעבודה שלי יש בחור שאני מאוהבת בו לחלוטין. הוא רווק, וכמעט והתפתח ביננו משהו לפני כשנה, אבל עצרנו את זה בזמן. נשארנו ידידים טובים, ואני חשבתי שיצאתי מהקטע של ההתאהבות, למרות שידעתי תמיד שיש לי איזה שהוא רגש מיוחד כלפיו. המשכנו להיות ידידים טובים מאוד עד לפני שבועיים. אז קרה לו משהו, והוא התרחק מאוד. אמר שזה לא אישי, אבל לא דיברנו כמעט שבועיים. ואז הבנתי עד כמה הוא חסר לי וכמה אני באמת אוהבת אותו, וכמה אני רוצה שנהיה ביחד. עצוב לי להבין את זה. עצוב לי שאני לא יכולה להגמל ממנו. עצוב לי שלעולם לא נוכל להיות באמת ביחד. עצוב לי שהוא לא יודע מה אני מרגישה כלפיו באמת. נורא נורא עצוב לי

ShirShir

New member
צר לי שאין לי משהו מנחם לומר, אבל..

אני מחבקת אותך חיבוק ענק

polegra

New member
אמנם לא הכי כיף לשמוע...

אבל למרות הכאב שאת מרגישה עכשיו אולי זה לטובה שהוא התרחק....הרי הייתם כמעט קרובים לפתח משהו שהוא מעבר לידידות...אולי הוא הבין שזה טוב עבורך ועבור שניכם כי ככה לא תעמוד מול עיניכם האפשרות שתהיו יחד... בכל מקרה שולחת לך
טלי

ההתרחקות שלו לא קשורה לקשר שלנו

כנראה קרה לו משהו אישי שהוא לא רוצה לספר. (אולי נפרד מחברה?) היום שוב חזרנו להיות "ביחד" כמעט כאילו שום דבר לא קרה. לא יודעת מה עבר עליו, אבל כואב לי עליו, כי הוא הפך להיות בן אדם שונה תוך יום ועדיין לא יצא מזה. וכואב לי על עצמי על שגיליתי ששיקרתי את עצמי כשחשבתי שאני כבר לא אוהבת אותו, ואנחנו "סתם" ידידים. לא רוצה להרגיש שוב את הרגשות האלה כלפיו. לקח לי כ"כ הרבה זמן לצאת מזה ועכשיו אני חוזרת לאותו מקום. מצד אחד תגידו לי שאני אנתק איתו את הקשר. אבל אני לא יכולה. לא יכולה לוותר עליו לפחות בתור ידידים. הוא יותר מידי יקר לי וחשוב לי.

Miss פטל

New member
../images/Emo4.gif

אבל מה יותר חשוב לך- הוא או בעלך והמשפחה? אם זה הבחור הזה, אז למה את נשארת נשואה? אם המשפחה, אז לדעתי את חייבת לנתק איתו קשר, אז נכון שכרגע הוא מאוד חשוב לך ויקר לך ויהיה לך מאוד מאוד קשה, אבל בטווח הרחוק את תעשי לך ולמשפחה שלך טובה כי תחזרי אליהם ולאט לאט תשכחי את הבחור הזה. ואני יודעת שזה לא קל, ויהיה בכי, געגועים וחלומות, אבל אין מה לעשות, לאט לאט זה יתרחק ממך ויהיה לך הרבה יותר קל.

גם אני באותה דעה

את עושה עוול לבעלך. ואם טוב לך איתו אז זה לא הוגן כלפיו. ואם תרקדי על כמה חתונות סופך לצאת קרחת מכאן ומכאן. קחי את מה שקרה עכשיו כתמרור אזהרה.

g u r a

New member
../images/Emo45.gif

מוטב לקבל את האזהרה הזו עכשיו כי אח"כ עלול להיות מאוחר מידי.

ALON AA1

New member
יכולת הבחירה

אכן מצב לא פשוט בכלל, לא חושב שמישהו יכול להיכנס לנעלייך ולתת לך עצות אבל בכל בחירה בחיים אנחנו באותה נשימה מחליטיםגם על מה לוותר, את המאזן האמיתי רק את יכולה לעשות, בכל מקרה לכל הכרעה יש מחיר. ואולי בכלל הזמן הזורם הוא המפתח לפיתרון? לא יכול ממש לייעץ אלא רק לפתוח כמה ערוצי מחשבה....הכי חשוב שתהיי שלמה עם עצמך!

ואם לבעלך היה עצוב../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

חשבת לרגע איך את היית מרגישה לו בעלך היה מנהל מערכת דומה לזאת שאת מנהלת? צר לי יקירתי, אני לא מרגישה צורך לנחם אותך, ואת צריכה משהו חזק מאוד שיעורר אותך מהחלום בו את נמצאת. מקווה שאין ילדים בכל העסק הזה. אותי הצלחת להכעיס.

s h i r k u s h

New member
תתרחקי ממנו כמה שאפשר...

אל תהרסי לעצמך את הקשר עם בעלך. במקום לחשוב עליו, נסי לחשוב כמה שיותר על בעלך, אולי להעסיק את עצמך בעבודה וכו' עד שההרגשה תעבור.

seeyou

New member
הצד השני של המטבע

בני אדם,בדרך כלל ונשים בפרט לא יצאים אף פעם מהקטע של ההתאהבות" חלק יותר חלק פחות. ההרגשה נותנת לנו דחיפה לחיים והרגשה שאנו עדיין שווים בעינים של המין השני. ישנם כאלו שרק מפנטזים ויש כאלו ש"מגשימים" . אני חושב שאת יכולה לדחות את העצב, לשפר את ההרגשה שלך על ידי חיוך קל (במחשבה) ולהיזכר על ההרגשה אשר חווית אותה איתו. ישנם הרבה נשים במעמדך שלא חוו דבר דומה אפילו שיש להן מאהב..

ולי עצוב שאת כזאת ../images/Emo46.gif

רשמת שאת נשואה לא אמרת , מה גילך ? כמה ילדים אם יש בכלל ? כמה זמן נשואה , מה גילו של אלק הידיד אבל בואי נצא מתוך נקודת הנחה שאת אמא לצאצא אחד או שניים בשלהי שנות העשרים נשואה מספר שנים ..עם קשר שידע עליות ומורדות ומצד אחד רוצה את הביטחון שבמסגרת ומצד שני מתה לחופש אבל מפחדת לאללה לצאת החוצה לדרך עצמאית.. ואת רושמת בא לי לצרוח אני נשואה, אבל בעבודה שלי יש בחור שאני מאוהבת בו לחלוטין. הוא רווק,יקירתי זה לא ידיד ..את מדברת פה על רגשות לא על ידידות נקודה ואל תנסי לבלבל אותנו כאן עם הראיה שלך את המציאות.. ואת ממשיכה ורושמת כמעט והתפתח ביננו משהו לפני כשנה, אבל עצרנו את זה בזמן. נשארנו ידידים טובים מה זה עצרנו את זה בזמן..מעניין מה בדיוק גרם לך לעצור המצפון ? ואולי הידיד שפתאום הבין את המשמעות וקיבל רגליים קרות.. ואת שוב ממשיכה ואז הבנתי עד כמה הוא חסר לי וכמה אני באמת אוהבת אותו, וכמה אני רוצה שנהיה ביחד.שום מילה על בעלך..על הקשר שלך איתו... ועוד מוסיפה וכמה אני רוצה שנהיה ביחד. עצוב לי להבין את זה. עצוב לי שאני לא יכולה להגמל ממנו. עצוב לי שלעולם לא נוכל להיות באמת ביחד מעניין מה באמת עוצר אותך למשל מלהתגרש ???.... ובהודעה השניה את ממשיכה להסביר לנו כמה הידיד הזה חשוב לך.. וכואב לי על עצמי על שגיליתי ששיקרתי את עצמי כשחשבתי שאני כבר לא אוהבת אותו, ואנחנו "סתם" ידידים. לא רוצה להרגיש שוב את הרגשות האלה כלפיו. לקח לי כ"כ הרבה זמן לצאת מזה ועכשיו אני חוזרת לאותו מקום. את משקרת לעצמך..ועושה שקר גדול לבעלך.. מצד אחד תגידו לי שאני אנתק איתו את הקשר. אבל אני לא יכולה. לא יכולה לוותר עליו לפחות בתור ידידים. הוא יותר מידי יקר לי וחשוב לי. ממש לא יכולה להפרד...ממנו..שום מילה על הזוגיות שלך לאורך כל הדרך..לא מילת טובה ..לא מילת ניחום..העיקר לא יכולה לעזוב את הבעל היקר שלך שדואג לך ומפרנס אותך ..ואת מפחדת לעזוב תקני אותי באם טועה (כי זה קורה לפעמים שאני טועה).... את יודעת מה את מזכירה לי במשפט שלך - באמת. נורא נורא עצוב לי דמעות תנין יודעת מה פירושן לאחר שהתנין צד את טרפו ולופת אותו הוא הורג את טרפו בחניקה על ידי כך שהוא מטביע את הטרף באמצעות האחיזה בשיניו יורד לקרקעית עד השטרף מת שם אוכל חתיכה ממנו וקובר את השאר לאכול לאחר מספר ימים...זה בדיוק התסריט שעלה לי בהקשר אלייך... מצטער אם החמרתי עימך..פשוט הכרתי נשים מהזן שלך..שגרמו להרס משפחות לים של צרות וכאב לב , וממש לא מרחם עלייך , את אוהבת אותו הוא אוהב אותך..הוא מוכן לממש את אהבתו אלייך ולקבל אותך ועל כל מי שאת לנשל בהנחה שיש לך הילדים נראה אותו את הידיד..באם יירצה בך.. יותר מדי נשים פתיות פגשתי בדרכי הארוכה..ואם הייתי בעלך..הייתי זורק אותך לכל הרוחות..אבל זה אני ואני יכול לדבר רק בשמי... ולנשות הפורום..אולי תגובתי כאן נדמית לכן קשה..אבל כשתבינו מה יכול לקרות כפי שאני ראיתי..אולי תגיבו בחומרה עזה יותר... ותניחו שזה יכול לקרות לכל אחת ואחת מכן..ואיך הייתן מגיבות... מחזיר.. לא תמיד גבר רך ונח כפי שהוא בדרך כלל

אני איתך מחזירוני../images/Emo88.gif../images/Emo27.gif

לרגע לא ראיתי בך מחמיר, ראה תגובתי לגיברת. גם אני הייתי זורקת לכל הרוחות גבר/אישה מסוג זה, ולראיה זרקתי אחד כזה שסרח, עם כל הכאב. הכרתי פעם בחורה, נשואה עם x ילדים, שנהלה מערכת יחסים במשך יותר מ-7 שנים, עם עמית לעבודה. אין לי מושג איך היא יכלה לחיות ככה בשקר תקופה מאוד ארוכה. כאשר היא היתה מוכנה לזרוק את בעלה, הוא אחרי 7 שנים, השתפן וסוף הסיפור ברור. אתה יודע מה, אולי יש אנשים שבנויים למערכות יחסים כאילו, על בסיס הנה לי משפחה ומסגרת, אבל לצורך הריגושים או השד יודע מה, הם זקוקים לעוד מערכת יחסים שתכניס להם מתח, דרמות וסרטים ערביים למינהם. גמרתי אומר.

תודה לכולם על התגובות ../images/Emo24.gif

האמת, כשאני קוראת עכשיו את מה שכתבתי לפני יומיים אני מבינה שקצת הגזמתי בעובדות. כנראה הייתי באיזו שהיא נקודת משבר (בהתייחס גם בדברים אחרים שקורים לי כרגע בחיי....) בכל אופן, תודה רבה לכם על התגובות - במיוחד אלה המחמירות
הצלחתם לפתוח לי את העיניים, ולהגיד לי בעצם את מה שהשכל שלי תמיד אמר (רק שתמיד השתקתי אותו
) אני אתרחק מהבחור. מישהו כאן כתב שלא אמרתי מילה על בעלי - אז הנה - אני אוהבת את בעלי, הוא בן אדם נהדר. היחסים שלי איתו טובים מאוד, ויש לנו 3 ילדים. ואני לא בן אדם רע, ולא "משתרללת". אני לא בגדתי בבעלי וגם לא פינטזתי על מישהו אחר. לא יודעת מה נכנס בי עם הבחור הזה - אז פשוט אזרוק אותו מהראש. גם אם הוא בן אדם נפלא וידיד נהדר. כי המחיר אותו אני עלולה לשלם על הידידות הזאת גבוה מידי. ושוב, תודה רבה לכם

טוב לקרוא את ההארה הזו

וטוב שיצאת מזה לפני שמימשת משהו שהיה הורס ללא תקנה את הזוגיות שטובה שלך ואת המשפחה.

למעלה