עצוב לי

BlogTV Police10

New member
עצוב לי ../images/Emo7.gif

אתמול בפעם הראשונה משדר בשם דינו20 התחיל לדבר איתי בפרטי, שמתי לב שהוא מדוכא , עם בעיות אין ספור בחיים, אבל הוא לא איים להתאבד, אבל בכל זאת אולי הייתי צריכה לשים לב לסימנים ניסיתי לתת לו הרגשה טובה, אבל זה לא הדליק אצלי נורה אדומה של להודיע למישהו, אמרתי לטליה שהוא נראה לי קצת בדיכאון, אני מקווה שהוא בסדר, רק עכשיו שמעתי שבלילה הוא איים להתאבד וסגר את השידור. מי שיודע מה קרה בסוף תיידעו אותי, אני מרגישה כל כך רע כי אולי בכל זאת הייתי צריכה להפנות אותו למישהו אולי בזה שהוא פנה אליי בפרטי הוא בעצם זעק לעזרה.

BlogTV Police9

New member
הדרי בהחלט אנו מתמודדים עם תופעה

גם באמצע הלילה היה מקרה דומה. אל תשכחי אנחנו בני אדם ולא תמיד אנו יכולים לזהות ולאתר את המצוקה. גם רבים מאנשי המקצוע לא מצליחים להגיע לכל פרט ופרט. מחזק את ידייך ואל תעצבי.

BlogTV Police36

New member
הדרי מתוקה שלי

הכל בסדר ברוך השם היה לילה לא קל........... דינו בסדר והוא משדר ביי חמודתי

BlogTV Police41

New member
הדר מתוקה!!

כידוע לך ניתקלתי בתופעה הזאת כבר 4 פעמים, ופעם אחת שהייתי בתפקיד אך לא הייתי בחדרו של דינו. הדר זאת בעיה מאד מאד קשה אנו רק בני אדם בפעמיים הראשונות אני נתקפתי חרדה קטנה ממש לא ידעתי מה לעשות והייתי מאד מבולבל, יתכן שגם טעיתי בשיקולי דעת של אותו רגע, הדר זאת בעיה רצינית שאנו עקב תפקידינו צריכים לדעת להפעיל שיקול דעת כמה שאפשר כדי לדעת מתי ואייך לפנות למשדר ולגורמים אחרים, כמו כן שוב באותו לילה נתקלנו אני ו9 באותה בעיה אם המשדרת רות41 וענת נכנסה לענינים!! הדר שלא ניתקל בזה יותר ואם כן אנו רק בני אדם ונעשה כל מאמץ לפחות להעביר לגורמים הנכונים

BlogTV Police48

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo151.gifהדרי מתוקונת

גם הפסיכולוגים הכי טובים מתקשים לקרוא מה עובר לאדם בראש אני מציע לך לא לקחת דברים קשה בטח אחרי ששמעת שהכל בסדר אז קחי את החיים בסבבה גם לי קראו כבר מיקרים שלא ידעתי מה לעשות

BlogTV Police22

New member
שאלה רק כדי לעלות ../images/Emo24.gif

מה זה כולם הדר מתוקה אני שואל אך אתם יודעים שהיא מתוקה מענין מאוד חחחחחח

BlogTV Police22

New member
למען הסר ספק

לא אמרתי שהדר לא מתוקה רק שאלתי אך אתם יודעים (חנפן שכמוני)

BlogTV Police10

New member
נכון שלמה אני לא מתוקה אני ../images/Emo46.gif

איך המשדר חומוס יודע את השם הפרטי שלי?? זה בטוח לא בא ממני אני לא מוסרת את השם שלי לאף אחד!! גם אם אני סמויה ומדברת אם אנשים והם שואלים את שמי אני נותנת סתם שם וגם מודיעה שזה לא השם האמיתי שלי רק השוטרים ואנשי תפוז מכירים אותי בשמי ויובל מההפקה של הסרט אז איך הוא יודע???

BlogTV Police22

New member
אני לא חושב שמישהו מאיתנו

אני לא חושב שמישהו מהשטרים כזה מטומטם חבל שלא דיברת אם חומום וביררת אך הוא יודע את השם שלך והינו זורקיםאת השוטר הזה לכול להרוחות אולי ענת יכולה לדבר אתו ולשאול אך הוא יודע את השם שלך ואנשים לא למסור את הפרטים שלנו זה חשוב מאוד

BlogTV Police22

New member
את סוכר../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo170.gif

Queenati

New member
מסירת שמות פרטיים

אני גם לא מבינה מאין הוא יודע את שמך. אני אנסה לברר עימו. במידה ותהיה לי תשובה- אעדכן אתכם בהמשך.

BlogTV Police18

New member
הדר תשמעי שניה

אני מאמין שאף אחד מאיתנו לא יגיד את השם שלך אין מצב- אולי השוטרים לשעבר-אני בטוח מיזה או שאני מאמין שיש עוד אפשרות ואני יגיד לך אץ זה במסנג'ר..

BlogTV Police22

New member
רועי לא יפה מה שאתה עושה

אתה לא יכול להשמיץ מישהו ביגלל שאתה חושב אם יש לך משהו מוחשי אז תגיד עדיף לא לדבר לחינם ענת אמרה שהיא בודקת תן לה לבדוק

BlogTV Police18

New member
שלמה היתה לי טעות ואני מתקן את עצמי

אני לא יודע מי זה- אבל יש אפשרות אחרת....

למעלה