עצוב לי
F feeler New member 20/1/04 #3 מי תרצה להתחתן עם זה? ולמה זה עד כדי כך סעה פוליטטת? אמנם זה אדם מתועב, אבל מותר לו להתחתן....
A A n g e l D u s t New member 20/1/04 #4 אם נתעלם לרגע מהמותר לו או לא מותר לעזאזל - איך מישהי שפויה (ועוד עם ילדים דמט!) יכולה אפילו לחשוב על להתחתן עם רוצח?!
אם נתעלם לרגע מהמותר לו או לא מותר לעזאזל - איך מישהי שפויה (ועוד עם ילדים דמט!) יכולה אפילו לחשוב על להתחתן עם רוצח?!
J J0nathan17 New member 20/1/04 #5 אני לא חושב שהם הולכים לחפש דרך להתחתן חתונה אזרחית בשבילם זה קטע יהודי, אבל על עשרת הדברות כנראה לא שמעו... זה ממש לא מרגיע שיש מישהי שרוצה להתחתן איתו
אני לא חושב שהם הולכים לחפש דרך להתחתן חתונה אזרחית בשבילם זה קטע יהודי, אבל על עשרת הדברות כנראה לא שמעו... זה ממש לא מרגיע שיש מישהי שרוצה להתחתן איתו
צ ציקהלה New member 21/1/04 #14 לא היית מסכימה לקבל מיליון דולר בישביל איזה דף שיהיה רשום עליו שאת נשואה לרוצח?
נ נעמצי New member 20/1/04 #10 ערן כנראה מתבלבל לחלוטין כשהוא רואה את התמונה שלך ( כוסית שונאאת אותך ) במסנג'ר. לכן השגיאות אצלי הוא לא שוגה בכלום
ערן כנראה מתבלבל לחלוטין כשהוא רואה את התמונה שלך ( כוסית שונאאת אותך ) במסנג'ר. לכן השגיאות אצלי הוא לא שוגה בכלום
ש שירנושקה New member 20/1/04 #11 ../images/Emo6.gif זה היה טוב נעמה... זה היה מצחיק... או שזה בגלל התמונה שלך. הוא הופך את הראש כדי לראות את התמונה כמו שהיא אמורה להיות, אז זה דורש ממנו ריכוז מלא ולכן לוקח לו שנים לענות...
../images/Emo6.gif זה היה טוב נעמה... זה היה מצחיק... או שזה בגלל התמונה שלך. הוא הופך את הראש כדי לראות את התמונה כמו שהיא אמורה להיות, אז זה דורש ממנו ריכוז מלא ולכן לוקח לו שנים לענות...
A A n g e l D u s t New member 20/1/04 #13 אלוהים שמישהו יגיד לה כבר שהיא כוסית וזהו? חלאס לסחוט מחמאות.