עצוב לי

ROBIN311

New member
עצוב לי ../images/Emo7.gif

ברשותכן, בנות יקרות, הייתי חייבת לפרוק אז סלחו לי מראש. הגירושין כבר מאחוריי מזה זמן מה, העתקתי את מקום מגוריי קרוב לעבודתי, כיוון שהנני זאב בודד מזה כל חיי, החלטתי לשנות כיוון ולנסות להכניס לחיי, את חיי החברה, לצאת עם חברות וכד', אך אמש, האמינו לי, שהרגשתי שזה ממש לא בשבילי, לא מתוך חוסר בטחון חלילא, וברור לי שעד כמה שזה נשמע קלישאה ש"אין הנחתום מעיד על עיסתו", והוכחה לכך שנשים רבות שפוגשות אותי, נהנות מחברתי אך רק במישור האינטלקטואלי ותו לא, ולי לא מתאים, אני מחפשת בת זוג לחיים, אני אדם של אדם אחד, קשה לי מאוד להיפתח חברתית, על אף שאנשים לא שמים לב לכך, כיוון שאינני מחצינה זאת, אלא אם כן, אומרת את אשר על ליבי, בכל אופן, לא מתאים לי לקבל דחיות כל הזמן כאשר מעלה לשיחה את נושא ההיכרות במישור האינטימי/זוגי, בטענה ש"אני אדם אינטלקטואלי אך זה לא מה שהן מחפשות", הרבה אומרות לי שהן מחפשות "מאניקיות", בי'ציות, בלייניות, שיהיה להן מעניין". צר לי אך אינני כזו ולא מתיימרת להיות כזו, אני אדם כנה, אמיתי, חם ואוהב, שמניח את הקלפים על השולחן מהרגע הראשון, זו אני וזה מה יש. אז החלטתי לחזור לסורי כזאב בודד, לאחר "טעימה קצרה ומרה", אינני אדם מריר חלילא, החסרון שלי שאני אמיתית וטובה מידי, ואני נכוונת, וזה לא מתאים, לכן כאדם מופנם מעדיפה לחיות את חיי הרחק מכולן, עד אשר אמצא את האחת. עד אז, מאחלת לכולן שבת שלום
רובין
 

ליאם63

New member
רובין

קודם כל קבלי
ממני! עדיין ממשיך באותו קו שדברנו אמש, תחשבי על זה. אל תתני לחוויה או שתיים (לא טובות) לעצור אותך, צריך לפרוץ קדימה.
 

ליאם63

New member
בנוסף

ממליץ בחום להגיע למפגש פורום שמתקרב. זוהי הזדמנות מצוינת להכיר נשים נוספות, וגם אם לא תהא בת הזוג באותו ערב, לא להתייאש! יש לי מס' חברות טובות עד היום ממפגשי הפורום האלה. מומלץ בחום !
 

פאמקי

New member
כל כך מסכימה עם ליאם

זו טעות להשליך על העתיד מכשלונות העבר. זה מתכון בטוח, להתעוררות בעוד כמה שנים, ולשאול לאן הם אבדו. אנו חיות עכשיו, ובכל רע, נוכל למצוא גם טוב. גם אם לא באותו הרגע, התובנות העתידיות, יוכיחו אחרת. בהצלחה.
 

ROBIN311

New member
תודה לכם פאמקי וליאם

אתם צודקים, צריך להניח לעבר ולהסתכל קדימה, וזאת אעשה, אני פשוט רגשנית מידי, ולוקחת ללב, לא רגילה לאינטרקציה חברתית, ולכן קצת קשה לי, אני מודה. אבל אתגבר ואקח את עצתכם לידי יישום.
המשך יום מקסים, רובין
 

noga ke

New member
עלתה בי השאלה

למה בכלל צריך להלחם על משהו שמראש יודעים שזה קרב אבוד? אם יותר טוב לה עם חברה או שתיים, למה בכוח ללכת למפגשים מרובי משתתפים? עדיף לדעתי להתרכז בבניית חברויות טובות עם נשים שישמחו להפגש לכוס משקה בבית קפה ולהעביר ערב נחמד. עדיף להתרכז במה שיש, לא במה שאין.
 
כולנו נמצאים איפה שהוא על הרצף האוטיסטי...

וזה לא אני אמרתי, אלא כתב חכם בידיעות בהתייחס לסדרה "פלפלים צהובים". החכמים והרגישים שבינינו לרוב נמצאים במקום גבוה יותר על הציר. במקום להסתכל על מה הן, אותן נשים מחפשות ומוצאות או לא מוצאות בך, כמו שהקטנצי'ק שלי אומר : "שני ת'זויות", תחשבי על מה את יכולה למצוא בהן ואם הן ראויות לך. מי שמחפשת עניין במניאקיות, ביצ'יות ודומותיהן, כשלך יש ככל הנראה הרבה יותר מזה לתת, וגם את הרצון לחלוק, פשוט לא ראויה לך ולמה שאת יכולה להעניק. אז פשוט עשי "נקסט". ברור שאת לא מתאימה לכולן, אבל תעצרי ותחשבי רגע: כמה בעצם מתאימות לך? את לא צריכה לחיות הרחק מכולם עד שתמצאי את האחת, ובכלל, אל תשכחי שגם את האחת של מישהי שצריכה לחפש אותך, ואיך היא תמצא אותך כל כך רחוק מכולם?
תקשיבי למילות השיר המדהים הזה: http://www.myspace.com/video/vid/25852936
 
למעלה