עצוב לי

ROBIN311

New member
עצוב לי ../images/Emo7.gif

עצוב לי כי הפסדתי אישה יקרה לליבי, היינו ביחד ולחוד ON/OFF תקופה מאוד קצרה, אישה יקרה, יפה, חכמה ואינטלקטואלית שחדרה לעומק ליבי. ואני זו שיזמתי את הפרידות, כי קשה לי כעת להתחייב למערכת יחסים ארוכת טווח, (רק לפני זמן קצר, התגרשתי וקיבלתי את הגט לאחר 4 שנות נישואין), השתדלתי להחזיק את הקשר ביני לבין האשה היקרה לליבי אך לא השתדלתי מספיק, ולכן הפסדתי אותה, וכן, אני מודעת לעובדה שלעולם לא תחזור אליי יותר. אז אישה יקרה, הרשי לי להקדיש בשבילך את השיר הבא המבטא את אשר על ליבי: http://www.youtube.com/watch?v=zG16eqK9LL0 בברכת שבת שלום,
רובין

ליאם63

New member
רובין

קבלי
חזק ממני. פרידה היא לא חוויה נעימה, אף פעם ולא משנה מה הסיבה ומי אשמ/ה. אני לא שכחתי אותך ואני קרוב . אם רק תרצי ה
עדיין בתוקף מבחינתי!

פאמקי

New member
מחבקת../images/Emo24.gif.

לעיתים, בגלל ההגנות שלנו, אנו מאבדים אנשים חשובים בחיינו. חשוב לפתוח את הדברים, לשתף בהם, ולא "לבעוט" בקושי ולברוח. מהצד האחר, התחושה היא בעיקר של בלבול וחוסר ביטחון בקשר. אם היא חשובה לך, בדקי (קודם עם עצמך), איך את מתמודדת אחרת, ויוצאת מדפוסים (שיש לכולנו!). בטוחה שזה יעזור לך איתה או עם כל אחת אחרת. אם את מוצאת את הדרך, נסי לדבר איתה, ממקום בוגר ולמוד מכשולים. בטוחה שאם יש שם אהבה ותיקשורת טובה, הדברים יסתדרו. בהצלחה
.

אופטימיות

לא מכירה את הנפשות הפועלות בהודעה , אך יש לי תחושה שהיא עוד תחכה לך שתרגעי, תתהוללי, תיהני, תתמלאי, תתחזקי וכו. was there and I did it! לא פשוט !! בהצלחה

ROBIN311

New member
תודה על תמיכתך ועידודך,

אך אני רחוקה מלהתהולל ..., אני מסוג האנשים של OLD FASHION , אני מעין סוג של זאב בודד, הנאמן לבת זוגתו ותו לא. גם סוגי הבילוי שלי הם שקטים ושונים מחיי הלילה והמסיבות.. כולי תקווה שבאמת עד שיעבור זעם ויחלוף הכאב... היא תהיה מוכנה לחזור אליי.

ולמרות זאת ...

ולמרות זאת נראה לי שלאחר 4 שנות נישואין לא יזיק כלל ליהנות !!! כולם זקוקים להתפרקות כזו או אחרת גם הם זה לא באופינו. המינון באמת משתנה בהתאם לאופי. שוב בהצלחה

וואו, איזה שיר...

אותי ריגשת. אין מה לעשות, תזמון הוא הכל :) עצוב, ועדיין...חלק ממציאות קיומינו, מהמורכבות של מערכות יחסים. הזמן יעשה את שלו, ויקהה את העצבות.

לא תאמיני, אשכרה כתבתי אתמול איזה פרק וקצת...

אבל אני אחכה שתבוא המוזה לכתוב עוד קצת, ואולי סוף סוף, את הסוף :)

כאופטימית מטבעי אני אומרת

אף פעם לא מאוחר מדי! ותמיד יש תקווה! עשי חושבים עם עצמך ונסי שוב! כי רק האהבה תנצח את כל הדמעות! וכשהכאב יחלוף אותך אני אשמור! :) ערב טוב!

העצב מובן.....

לא פשוט לאבד מישהי שיקרה לליבך.... אבל כנראה שעשית את הצעד הנכון עבור שתיכן....עם כל הכאב, כמו שכתבת, לא מזמן התגרשת ממערכת יחסים ארוכה ואני מאמינה שהנפש זקוקה לזמן שלה כדי לכעל ולהיות מסוגלת להיות במאת האחוזים בקשר אחר.....כמו רחם... תני לעצמך את הזמן לסגור מעגל לפני שאת פותחת אחד חדש....לפעמים אין בכך צורך וסגירת המעגל נעשית תוך כדי הקשר (סוג של גירושים ריגשיים לפני הגירושים בפועל) ולפעמים התהליך הרגשי רק מתחיל כשהתחיל התכליתי נעשה.... אז...אולי במקום להתמלא בעצב, תיהיי קצת יותר סבלנית כלפי עצמך וקבלי את הרגשות שלך כמו שהם...כרגע. ואולי אם את תצליחי לקבל, גם היא תיהייה מסוגלת... ואם לא? תתנחמי בכך שלפחות הכרתן, והייתן שם אחת עבור השנייה, גם אם לתקופה קצרה.... הזכרת לי קטע אהוב של ורד מוזינזון מתוך "דברים שצריך לעבור", הנה הוא לכבודך..... בנתיים, תני לזמן לעשות את שלו ואולי גם ללב.... הן המוסר והן המתירנות/ ורד מוסנזון הן המוסר והן המתירנות האמיתיים, הןא ךא שהמאזן בין אלו שענית להם "לא" לבין אלו שענית להם "כן" יטה לצד זה או אחר, המתירנות והמוסר האמיתיים כאחד, הם שתהיי שלמה וכנה עם כל אותם שאמרת להם " כן". ...."

ROBIN311

New member
וואו, תודה לך על ההבנה,

אכן כן, עדיין יש לי רגשות כלפי האקס, ובנוסף גם רגשות עזים כלפי האישה היקרה שאותה הפסדתי, רגשות מעורבים. קשה לי בלעדיה, אני מודעת לכך שויתרתי עליה מהר מידי, וזו הייתה הטעות שלי. אך יחד עם זאת באמת כפי שציינת, כנראה שאני אצטרך זמן לסגור מאחוריי מעגל, ורק אז לפתוח קשר חדש. מה גם, שתקופה זו הייתה ועודנה עמוסה עבורי (יציאה מהארון, גירושין וקבלת גט, עבודה, מעבר דירה וכו'), ולכן אלו דברים שגם נוטלים חלק מכל מערבולת הרגשות הללו.

קינלי5

New member
סליחה אבל אני ../images/Emo46.gif

ישנה אפשרות שאותה אשה יקרה לליבך חברה כאן באותו הפורום לכן בבקשה מימך תחשבי לפני שאת כותבת משתפת בדברים שהיו בינך לבינה. אני בטוחה שהיא כואבת כמוך. תודה

קינלי יקרה...

את יודעת מה? את צודקת, לכל מטבע יש שני צדדים. תמיד. ולצערי, שקעתי רק בכאב של רובין, בלי להתחשב גם בצידו השני של המטבע שסביר שגם הוא מלא בכאב.... תודה על ההערה שאולי לא הייתה ממוענת לי, אבל בהחלט הייתה מאירת עיניים....לקחתי אותה לתשומת ליבי .... שבוע טוב.

ROBIN311

New member
נכון , את צודקת ועל כך אני מתנצלת, עמך הסליחה

ישנם שתי צדדים למטבע, והתנצלתי גם בפניה באופן אישי.

למעלה