עצוב לי

limor1975

New member
עצוב לי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

היום חברה הודיעה לי שהיא בהריון ונעצבתי. לא שלא שמחתי בשבילה אבל הרגשתי באותו רגע חץ בתוך הלב. מאז שדיברתי איתה אחה"צ אני לא מפסיקה לבכות. בעלי לא מבין מה עובר עלי ומנסה לנחם אותי במילים "לא נורא בחודש הבא זה יצליח גם לך", קל לו להגיד. לא הוא זה שעובר את הטיפול ולא הוא זה שסופג את האכזבה כל פעם מחדש.... (יותר נכון לא כמוני). אחיותיי למצב נחמו אותי

לימורי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מותר לך לבכות, אני יודעת מעומק ליבי כמה שזה כואב! כולן מסביבי בהריון ואני יודעת שמי שלא, תהיה עוד מעט וכל פעם זה כמו סכין בלב אז תבכי לך עד שיעבור לך, תוציאי הכל (גם אם זה מעצבן את בעלך...) והעיקר שאח"כ תרגישי יותר טוב ותהיי מוכנה להמשיך במאבק שלנו!!! וחוץ מזה אין מה לעשות כנראה שאופטימיות היא הצד החזק יותר של הבעלים שלנו. עוד יהיה טוב פעם ב"ה ומקווה שכמה שיותר מהר! עם המון
כלשם

הייתי באותו מצב

לימור כאחת שעברה טיפולי פוריות במשך 12 שנים אני יכולה להבין את ה"קנאה"ששוררת בתוך כל אחת שעוברת ייסורי טיפולים. מותר לקנא מותר לבכות ואפילו בריא להחצין את הבכי-זה בהחלט מקל!!! דבר נוסף זוהי קנאת הערגה לתינוק שאין דבר יקר וחשוב ממנו... אני יכולה לומר לך שהייתי בסירה הזו והחתירה למטרה נותת את כל הכח שבעולם בפירוש.הרצון העז ההתנפצות לרסיסים שבדרך,החברים,השכנים,הבריתות, הבקרוב אצלכם,הכל מוכר.אך זכרי היטב:לסוף יש הפי אנד. המעודדת מאזור השרון ענת *דרך אגב לנו יש שני ילדים אחרי מסכת ייסורים שאת מתארת!

לימורי, לא נעים לי להודות אבל גם

גם אצלי זה ככה!
. את יודעת הרבה פעמים אני מסתכלת בהערצה אל הבטן התופחת... לימור,תמיד צריך לקוות לטוב! אם עכשיו לא מצליח,זה יצליח בעתיד. אצלי המטרה היא " הצלחה בIVF" רק זה אני צריכה....ואני מסודרת..

limor1975

New member
תודה בנות על הניחומים../images/Emo45.gif

באמת בכיתי עד שזה השתחרר. כ"כ עוזר לי לדעת שזאת תגובה טבעית. לא רציתי שזה יתפרש כקנאה כי כמו שאני תמיד אומרת - אני מקנאה במי שזכה בלוטו או למי שיש מטוס ליד הבית - שזה דברים שלא לכל אחד יש - אבל הריון בטוח יהיה לי. אין לי ספק. רק - שמאוד קשה לי עכשיו שכולם מסביבי בהריון או אחרי ואני נשארתי ככה בפיגור אחריהן... תודה לכן

neta2

New member
היי אני ככ מזדהה

גם ככה זה מסביבי, עמיתתי לעבודה ספרה לנו לפני 4 חודשים שהיא מתכננת במאי יוני להכנס, ואתמול ספרה שאכן הצליח לה, היא בהתחלה ממש. אני רתחתי מכעס, כמובן שהסתרתי זאת תחת פני השמחות, אבל בתוכי פשוט זעמתי.. כוסאמו, גם אני מתככנת כבר שנה יום אחרי יום חודש חודש מחדש, ונאדה! מה קורה פה??? האם זוהי קנוניה? אז דעי לך שאת לא לבד, ונראה לי שאחרי שבכיתי ככ הרבה במשך השנה האחרונה על אחרות בהריון, נוכחתי לגלות שאין זה אלא טבעי! את גם תראי שאחרי יומיים של דכאון את באמת תשמחי בשבילה! יהיה טוב, גם אנחנו באותו מצב..

saga

New member
לימור ../images/Emo4.gif

אני כל כך מבינה על מה את מדברת, הצביטה הזו בלב כשאת רואה ש"לכולם הולך חוץ מלי...", אבל אל תשקעי במצברוח הזה יותר מידי, זה נכון, לחלק הולך יותר בקלות, אבל גם את בסופו של דבר תצליחי, זה רק עניין של זמן

קט קט

New member
אוף...מוכר כלכך

הדבר הכי מדהים בפורום הזה, שישהי כותבת משהו שכמעט ולא נעים לה שהיא חושב תאותו - ואז מסתבר שכולן, אבל כולן, מרגישות אותו דבר... זה כל הכיף בפורום הזה. אנחנו לא מטורפות, ואם כן - אז יש הרבה מטורפות בעולם. אני כל כך מזדהה, זה באמת הכי כואב בעולם, והכי קשה לגלות שאולי אנחנו קצת אגואיסטיות בעניין ולא באמת שמחות בשביל אחרות, אבל אני חושבת שזה נורא טבעי ולא צריך להלקות את עצמנו על זה. לגבי זאת שתכננה על יוני - זה באמת הכי מעצבן! לי יש עוד סיפור מעצבן: חברה שלי שנכנסה להריון חודשיים אחרי שהתחילה לנסות אמרה לי אח"כ, שבגלל שהיא ראתה שלי הולך כל כך קשה (?!?!) היא החליטה להקדים ולנסות "כי בטח יקח לה המון זמן", והופ... הנה זה הצליח, ועכשיו זה אםילו בא לה מוקדם מידי... אפשר למות לא?? קט

גם אני מזדהה איתך מכל ה../images/Emo23.gif

אני מבינה אותך ממש. אני עדיין לא סיפרתי לכל הקרובים שלי שאני כרגע בטיפולים ושזה לא הולך לי וכולם חושבים שאני איזה מטורפת שמחכה ומחכה עד שארגיש שאני רוצה להיות אמא. הם לא יודעים שזה מעזיק אותי כבר שנה !!! מסביבי כולן בהריון ועם ילדים ממש בקלות. הכי אכל אותי, שהיו אצלי זוג חברים שהגיע מחו"ל וישנו אצלנו סופשבוע. אחרי ארוחת הבוקר כשישבנו בסלון, פתאום הבחור הולך לחדר וחוזר עם משהו ביד. הוא מחזיק את זה ואומר "אתם יודעים מה אישתי הכינה לי הפתעה ליומולדת" (זה בדיוק היה התאריך שלו) את זה" ופותח את היד. ומה ראינו? בדיקת הריון עם שני קווים!!! כמה שאני התפללתי לראות פעם אחת ערכה כזו עם שני קווים!! אצלי כבר שנה, אני מממנת את הסופר-פארם וקונה ערכות ועוד ערכות... ותמיד זה פס אחד. ולזוג החברים שלי, פעם ראשונה שהיא קנתה ערכה והופ!! שני קווים!! מול עיניי המקנאות! אז זה טבעי, מה לעשות. עוד יבוא יום ואנחנו נראה שני קווים, נצלם את זה במצלמה ונמסגר...

למעלה