עצוב לי מאוד

עצוב לי מאוד

הנהלת הפורום הרחיקה את הכינוי החדש המדליק שלי (יצחק רבין משגל הנשים) ואין לי מושג למה, לכן יש לי כמה שאלות. 1) למה לדעתכם הורחקתי? 2) מה אתם הייתם עושים במקומי? נשארים אם הניק הישן או ממציאים ניק חדש? 3) לאיזה כינוי כדי לי לדעתכם לשנות?

תגובה מזדהה חתולית.

1)בגלל ש"חיללת" איש מת 2)ממציאים ניק חדש אם זה מה שיעשה אותך שמח... 3)רבין משגל הנשים יש מלא רבינים הם לא יכולים לדעת לאיזה רבין התכוונת ככה שמבחינה טכנית זה נחשב והם לא יכולים להרחיק אותך על משגל הנשים כי זה כתוב בעברית צחה ולא קללה... מהלים יקרים אל תקנאו בשמות מגניבים!!!ותמחקו אותם(בלי פגיעה חתולית)...

La Gamba

New member
הצעות לניק

הנך מתבקש לבחור ניק חדש, ללא שמות של אנשים קיימים, או של דמויות, הכוללות שמות התואר שנויים במחלוקת. כל סטייה ברורה מהנחייה זו תוביל למחיקה. לקריץ, בבקשה אל תתעמת איתי, אין לי כוח לשטויות אתך. פשוט תבחר ניק נורמלי, ולא פרולטריוני זעקני.

Thanos

New member
פחחחחח

בני יא חננה, ממתי אתה אומר "תתעמת"? לך תאכל חשיש.

the haim11

New member
עוד פעם עלגות לשמה בני אחי

אתה מבקש מלקריץ הדבי שלא ישתמש בניק אשר מחלל כבוד של מישהו.....ועכשיו מה הניק שלו(הקודם והעכשוי) "אילן רמון הגבר" אז עשה לכולנו טובה בני תנהל ותעשה דברים בצורה רציונלית בתודה מראש מישהו?

Thanos

New member
תשובות

1. כי אתה שמן ויש כאן קונספרציות נגד אנשים שמנים ששוברים כסאות. 2. אני הייתי הולך למסע נקמה בכל המשפחה של אבי ואבי. כולל במשפחת הדתיים ובמשפחת ההומואים. ובקשר לניק: אני הייתי ממציא חדש. 3. "כבד יותר מחור שחור 2004"

טארע

1) זמן זה מונח יחסי, והכסא כבר היה חצי שבור! 2) אני מחפש, בינתים אני אהבתי את הכינוי של אורי, ואני חושב שאני אשנה אליו, לפחות ככינוי זמני עד שאני אחשוב על דבר אחר. 3) לא

Super Death

New member
תשנה ל...

אברהם אבינו אנס הילדים. את זה לא יוכלו למחוק לך בחיים!

למעלה