עצוב לי כל כך

עצוב לי כל כך../images/Emo7.gif

היום היה לי טסט שביעי , אתן קולטות , שביעי ולא עברתי , ולמה? כי הפניות שלי היו לקיות , אין לי שליטה בהגה בזמן פניות ועוד פגעתי ברכב מאחורה בזמן רברס בבבבבבבבבווווווווווווולללללשששששייייייייייייטטטטטטט הוא לא נגע לי בברקס פעם אחת וגם לא בהגה ,וכן היתה לי חניה לאחור וראיתי שאני כמעט נוגעת באוטו ואז עצרתי וחשבתי בלב לרגע איך אני מתקנת והוא ישר התחיל לכוון אותי ולא נתן לי הזדמנות קיצר אני מיואשת , מתוסכלת וגם ירדתי על המורה שלי טוב טוב והוא אמר שהפעם הוא יהיה איתי בטסט והטסט הבא יהיה עוד זמן קצר אוף בכיתי ואני ממורמרת אני לא יודעת מה לעשות

זהבית 1

New member
נשמה

אל תדאגי טסט הבא תעברי תאמיני לי כל הקווה לטובה אני מתארת לעצמי כמה שזה מבאס

מבינה אותך... ../images/Emo24.gif

לי גם לא הכי הלך בטסטים, בשיעורי נהיגה בדרך כלל הייתי בסדר אבל בטסטים לא ממש הלך לי. אני עברתי טסט רביעי ואני יודעת עד כמה זה מתסכל אבל מצד שני תחשבי על איזה כיף יהיה אחרי שהיא לך רשיון. טסטרים יכולים להיות ממש מניאקים אז אל תקחי את זה אישית. האמת כל החברות שלי עברו סטס ומעלה... בכל אופן תתעודדי יהיה בסדר, קטן עליך!!!!!!!

rachel or

New member
מבינה אותך

גם אני עברתי טסט רביעי אחרי 100 שיעורים (לא ספרתי אולי אפילו יותר) דוקא בטסט הרביעי שהיתי בטוחה שלא עברתי בד"כ יש 2 בטסט היתי לבד כי השניה היתה חולה כך שהיה טסט קצת יותר ארוך וזה היה בערב והתחיל להחשיך החניה היתה מתחת לפנס רחוב וגם עשיתי טעות לא גדולה שתיקנתי יפה אבל...בכל אופן פעם הבאה יצליח
רחלי

למעלה