עצוב לי ורע לי

עצוב לי ורע לי

שלום לכן, בתקופה האחרונה סיפרתי על המצב הנפשי שלי ועל הדיכאון, אז אני במצב לא טוב ומהיום אני מאושפזת בבי"ח ובדיכאון נוראירוב היום חושבת רק על אימי והמוות המהיר והפתאומי שלה. זקוקה לתמיכה שלכן אני נמצאית גם בכתובת [email protected] לימור

silo

New member
בטעות נכנסתי בשם של מישהי אחרת

שישבה לפני במחשב, זו אני לימור בשבילכן גם silo

../images/Emo124.gif לימור, מחכה לשמוע ממך ...

מקווה ששלומך משתפר. אשמח לשמוע חדשותייך ...

לימור יקרה שלנו../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אוי יקרה! הצטערתי לשמוע... אני מבינה שהאישפוז הוא על רקע הדכאון? יש לך שם אינטרנט זמין כל הזמן? ואיך מטפלים בך? אשמח אם תשתפי אותנו [אם יש לך אנרגיות לזה]. אני שולחת לך חיבוק ענק, ואם יש דברים ספציפיים שמשמחים אותך גלי לנו, ונפנק אותך ...

Darkmatter

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

גם אני מאוד מאוד אשמח שתשתפי אותנו. גם אני, כמוך, לא במצב הכי טוב ועל כן אני מסוגלת מאוד להבינך. ובאמת, גלי לנו אם יש דברים שמשמחים אותך ונשתדל לעשות כמה שיותר כדי להקל עליך בזמן הנוראי הזה... אוהבותך ופה בשבילך.

silo

New member
תודה לכן

הי, אני נמצאית מחוברת לפורום כל זמן שאני בטיפול, אני מאושפזת על רקע דיכאון והפרעת אכילה שנהידרדרה מהיום שאימי נפטרה, כן אני מאוד זקוקה לתמיכה שלכן ככל שאתן יכולות. אני לא ישנה טוב מאז שאימי נפטרה ובחודש האחרון אני כמעט ללא שינה. רוב היום יש קבוצות טיפוליות ואחרי זה משעמם נורא, אשמח אם תכתבו לי למייל שלי או פה בפורום. תודה לימור

אז בואי ספרי לנו קצת ...

מה אתם עושים בקבוצה הטיפולית? מה מדבר אליך יותר מהפעילויות שבקבוצה, ומה פחות? האם יש שם אנשים בגילך? מי בא לבקר אותך? והכי חשוב - איך את מרגישה היום?

שלום silo

צר לי לשמוע על המצב בו את נמצאת כרגע. אבל חשבי על כך בדרך של זה מה שנכון לעכשיו . דווקא טוב וחשוב שהדברים מטופלים, וגם אם את עוברת ימים קשים ולא נעימים, יש אור בקצה המנהרה. האמיני בכך ותגיעי לשם. בזמן שאת מטופלת, את מתחזקת וכשיגיע הרגע הנכון לך, תהיי מוכנה להתמודד, וכמובן להגיע לכל אותם דברים יפים שעוד מחכים לך בחיים. ובינתיים נצלי את הפורום ואותנו, שתפי אותנו במה שמתאים לך. אנחנו כאן בשבילך,

Darkmatter

New member
!Your wish is my command../images/Emo24.gif

אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם!!! ותסתכלי איזה יופי:
אנחנו פה בשבילך. :)

מחזקת אותך..ומחבקת../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif

מקווה מאוד שתהליך הטיפול יעזור לך אנחנו כאן בישבילך וגם אימי נפטרה בחטף אבל לכל אחד יש את הקצב של ההיתמודדות שלו וזה מצויין שאת מקבלת עזרה וזיכרי שאחרי חושך יש אור ואחרי גשם מופיעה קשת שולחת לך חיבוק ענק .

אדומה2

New member
היי silo

אני לא הייתי במצבך, אבל אני יכולה להבין את התגובה שלך. אם תרצי לשמוע מה יש לרפואה המשלימה להציע לך, כמובן שבשילוב הדרך שאת עוברת עכשיו, עוד משהו שיכול לעזור לך, אשמח לספר לך- פה או במסר או במייל, איך שתבחרי. ואם לא תרצי- זו גם אופציה.
בכל מקרה, אני מקווה שתעני על שאלותיה של סקאלי, אני מעוניינת לשמוע מה את עוברת ומה שלומך, ומה דעתך על כל המצב שבו את נמצאת. המון המון המון חיבוקים, יעל

silo

New member
../images/Emo24.gifחיבוק|לסקאלי ולבנות המדהימות

תודה רבה לכן על התמיכה מאוד שמחתי לפתוח את הפורום ולגלות את כל ההבנה למצב בו אני נמצאית, כל הבוקר יש קבוצות שבו כל אחת מדברת על עצמה ומה שעובר עליה, אני לא מהסוג שמדברים הרבה הכל אני שומרת, אני מקווה שאני יוכל להיפתח ולנצל את התקופה הזו יותר למנוחה נפשיתף וכן באים לבקר אותי החברים המשפחה לא הרבה כולם עסוקים באבי החולה ועדיף לי כך לפחות אני מרגישה שהוא מטופל טוב ואז אני רגועה יותר. סקאלי תודה על ששימחת אותי, בהמשך גם אני אמלא את חמשת הדברים שאני אוהבת במיוחד. תודה ושוב תודה על הכל

silio

כבר כמה ימים שאני עוקבת אחר ההודעות שלך הצטערתי מאוד לקרוא על הקשיים שלך אך אני שמחה בשבילך שאת מקבלת את העזרה שאת צריכה כמו ששמת לב.. יש כאן הרבה בנות שחושבות עליך ודואגות לך.. ואני שמחה שאת יכולה לקבל את התמיכה שלנו.. בקשר לקבוצה, מאוד מבינה את הקושי לדבר.. גם אני לא מהסוג שמדברים.. אבל לאט לאט ובקצב שלך זה יהיה קל יותר.. ואנחנו תמיד כאן כדי לשמוע מה קורה איתך ולעזור במה שאפשר.. שתפי אותנו.. והאמיני בעצמך.. יש בך כוחות גדולים.. איתך..

למעלה