עצוב לי היום ..

עצוב לי היום ..

לא יודעת , מעין ענן של עצב מכסה אותי הגרון שלי חנוק .. רוצה לבכות מסרבת להכנע .. אולי אם אבכה .. אשתחרר מההרגשה הנוראית אבל די , נמאס לי לבכות .. נמאס לי מעוד ימים כמו זה .. כשרע לך בפנים כלכך וכשחושבים על זה .. אין סיבה .. פשוט עוד יום כזה .. ענן של עצב עוטף אותי .. מכסה את גופי לא משאיר אף חלק פרוץ ... עצוב לי היום ..

חן (*_*)

New member
למה עצוב לך ???????? ../images/Emo7.gif

לספר לך בדיחות כדי לשמח אותך?????????? בדיחות- *אחד בא לרוקח ומבקש רבע כדור ויאגרה, הרוקח התפלא ,למה רק רבע?? ענה לו האיש, נמאס לי להשתין על הנעליים..... * יכולת הפקת לקחים: גבר בתרדמת שוכב בבית החולים במשך חודשיים, כשכל הזמן הזה אשתו יושבת לצדו ומתפללת שיקיץ. פתאום הוא מתעורר, מסמן לה להתקרב ואומר: "היית לצדי כל הזמן. כשפיטרו אותי - היית שם לתמוך בי". "כשהעסק שהקמתי פשט רגל - נשארת לצדי לחזק אותי". "כשירו בי - ישבת ליד מיטתי כל הלילות". "כשהפסדנו את הבית - עדיין המשכת להאמין בי". "כשחליתי - לא הפסקת לרגע לאהוב ולקוות שאחלים". האישה מתרגשת ודומעת קלות מהכרת התודה של אהובה. "את יודעת מה אני חושב?", ממשיך הגבר. האישה שואלת: "מה אתה חושב, יקירי?". עונה הגבר: "אני חושב שאת מביאה לי מזל רע"... *גבר שוכב על ערש דווי, אשתו לצידו. בכוחותיו האחרונים מתודה הגבר לפני אישתו. "צר לי, אישתי היקרה,אך במשך כל שנות נישואנו לא היתי נאמן לך, אנא סילחי לי." עונה האישה. "אין בעיה, ומי אתה חושב ששם לך רעל במזון?" * אשה מבוגרת נכנסת הביתה ותופסת את בתה במיטה עם ויברטור. "מה את עושה", היא צורחת עליה, והבת עונה: "אמא בחייך, אני בת 40, אני לא נשואה ולא יוצאת עם אף אחד, אלה שנות ה-90, אז תעזבי אותי". האם מנידה לה בראשה ועוזבת את החדר. למחרת, נכנס האב הביתה ותופס את בתו באותו מצב. "מה את עושה?", הוא צורח. היא מספקת את אותו הסבר והוא יוצא בבושה. באותו לילה האם מתעוררת ויורדת למטבח, ומוצאת את בעלה עם כוס בירה ביד אחת, והוויברטור בשנייה. "מה אתה חושב שאתה עושה?" היא נסערת. "תירגעי", עונה הבעל, "מה איכפת לך אם בנאדם שותה כוס בירה עם החתן שלו?" ****************************************************************** נכון שהעליתי חיוך על פנייך שרוני?????? אל תהיי עצובה חמודה. שולחת לך חיבוק גדול לעידוד .

../images/Emo24.gif

ולמה שלא תבכי? תרשי לעצמך לבכות,תרשי לעצמך לשחרר את הכאב. אל תשמרי את הכל בפנים זה האופציה הכי גרועה.. תשחרר את הכאב,תרשי לעצמך לכאוב. ונכון,יש ימים כאלו שרע. ויש ימים שקמים בבוקר וכל מהש רוצים זה להשאר מתחת לשמיכה. אבל הימים האלו יחלפו החיים זה גלגל שמסתובב פעם אנחנו למטה פעם אנחנו למעלה. ההרגשה הרעה הזו תחלוף ותתחלף בהרגשה טובה,מאושרת. יבואו ימים טובים.
אוהבת. ושולחת לך המון אור ואושר.

שרונינקההההההההה../images/Emo24.gif

מותר לבכות וכמו שגלינקה אמרה לפעמים זו פעולה ממש רצויה. ואם הלכת כבר לישון הרי זה נפלא כי סבתי היקרה היייתה תמיד אומרת שינה טובה היא מרפא לנפש. בבוקר קמים ליום חדש! שולחת לך שקית של כוכבי אושר רק טוב!!!

שרונייייי../images/Emo24.gif החמודה

רוצה להקדיש לך שיר ציפור הנפש, שיר שפעם כתבתי אחרי ששמעתי על גלי האתר מישהי במצוקה,ואני כל כך התחברתי אליה לאותה המאזינה שעלתה לשידור, התחברתי למצוקות שלה,התחברתי לכל התנודות שלה, כאילו והיא דיברה אז מגרוני... ימים כאלה שרון קורים לכולנו,ורק צריך לדעת שלא לברוח מהם,שלא להתחפר בשתיקה,אלא לדבר,לשוחח,לאותת ממש כמו שאת עשית היום. ובשביל זה שרוני הפורום קיים!!!!!!! ציפור הנפש מאת עדינה-ו לכל אדם בפנים בתוך החדר ציפור קטנה עושה לו סדר. אך היא אם במעט תשגה הרי מדרכינו אז נסטה. לעתים, מתוך אותו החדר הגם שלכאורה נדמה הכל בסדר פורצת,יוצאת נפש יקרה משוועת,זועקת לעזרה. אם במועד במצוקה לא נבחין אם את הנטל מזולתנו לא נקטין אל יפלא בעיני איש כשמצוקה תחדור לתוכנו חרש,בלי להרגיש. יבדוק איש איש בציציותיו למצוא אם סרחו דרכיו כי כקסם הפוריות הכל מתחיל בזוגיות. ותמיד שרון תזכרי שמחר שוב תזרח השמש מחר יום חדש.

למעלה